نقل قول:البته سونی به این مسئله خیلی افتخار میکنه...نقل قول:
در حال حاضر فقط کنترلر X360 هست که از قابلیت تشخیص حرکت محرومه!
جریان اون کنترلر جدید از طرف مایکروسافت هم (منظورم Mii هست) شایعه بود. :19:
نقل قول:البته سونی به این مسئله خیلی افتخار میکنه...نقل قول:
در حال حاضر فقط کنترلر X360 هست که از قابلیت تشخیص حرکت محرومه!
جریان اون کنترلر جدید از طرف مایکروسافت هم (منظورم Mii هست) شایعه بود. :19:
ولی من تو بازی نما خوندم میشه خرید و تو دسته کار گذاشت اما خیلی از بازیها رو نمیشه باهاش کنترل کرد:20: شایعه نوشته:18: بوده؟ راستی میشه با درایود hitachi بازی های xbox رو تو 360 اجرا کرد؟نقل قول:
نقل قول:
عزیز کنسولت رو ایستاده جای خوب (جلوی باد کولر ) بذاری هیچ چی نمیشه کنسول من 1.5 ماه روزی 6-12 ساعت روشن بود تاره فالکون هم نبود مال من پرمیوم هست تنها چیزی که شد درایورش یه سرویس خواست چون یه کم پدرش در اومده بود :31::31:
سلام...نقل قول:
این خبر از طرف مجله اصلی X360 یعنی XBOX World 360 تایید شده بود، ولی فقط شایعه بود حالا دیگه مجله بازی نما که جای خود دارد!
در مورد بازیهای XBOX هم فرقی نمیکنه که شما از چه درایوی استفاده میکنید، فقط میشه یه تعداد محدودی که مشخص شدند روی 360 اجرا کنید، حالا با هر درایوی...
ديگران رو نميدونمنقل قول:
ولي از نظر من همين تشخيص حركت يك چيز فوق العاده مسخره و بي استفاده و ضايعي هست كه روي wii وجود داره
و اگه هم ميبينيد 360 به اين تكنيك رو نمياره مطمن باشيد
مسولين MS بهتر از من و شما ميدونن كه اين تكنيك لزومي داره استفاده ازش يا نه
چون خيلي راحت ميتونست مثل PS3 اين تكنيك رو از NINTENDO بدزده و اجرا كنه
PS3 هم تو اين تكنيك كاملا شكست خورده چون بازي هايي كه داراي اين تكنيك هستند پر از مشكل و BUG از اب در اومدن
به خصوص تو نمايشگاه E3 ُسال 2007 كه WARHAWK رو خود سازنده داشت بازي ميكرد فضاحتي به بار اومد بس خنده دار
360 كنسول GAMER هاي حرفه اي و اجرا كننده بازي هاي سنگينه
نه وسيله بازي و شكلك در اوردن براي خانواده هاي لوس :46:
سلام
دوستان چرا بعضی بازی هایی که روی کنسول قبلیم اجرا میشد روی این جدیده اجرا نمیشه
وقتی میزارمشون میزنه unplayable disc البته از سالم بودن بازیا مطمئنم تازه دوتا کنسولم هم NTCJ هستن
کسی میدونه چطور میشه از صدای اوپتیکال کنسول استفاده کرد اخه به همراه xbox elite یه کابل صدای اوپاتیکال هست میشه درباره اون توضیح بدین؟
خروجی DIGITAL OUT(OPTICAL) دربیشتر کنسول های امروزی موجودند که با استفاده از اون میشهنقل قول:
کیفیت صدا رو به حداکثر رسوند.باید به وسیله ی فیش اونو به ضبط یا چیز دیگه ای وصل کنی(مثلا speaker(
درايو كنسول قبليت چي بوده ؟نقل قول:
درايو اين چيه ؟
بازي ها رو جاي ديگه تست كردي ؟
درایو قبلیم LG بود و این جدیده benqe نه هنوز جای دیگه امتحانشون نکردم یعنی ممکنه از درایوم باشه؟راستی کسی میونه تو بازی gears of war تو مرحله ای که تو قطاره ram (همون غول) رو چه جوری باید کشت؟نقل قول: