نقل قول:
اصلا معلوم نیست کجا بیفتین، هرجا نیرو لازم داشته باشن میفرستن
نمیشه حتی حدس زد... ( البته با پارتی میشه جایی که دوست دارین برین )
موفق باشید
نقل قول:
اصلا معلوم نیست کجا بیفتین، هرجا نیرو لازم داشته باشن میفرستن
نمیشه حتی حدس زد... ( البته با پارتی میشه جایی که دوست دارین برین )
موفق باشید
دوستان سلام حرفه مهمی دارم !
من برگ سبزم نیمده بود رفتم نظام وظیفه یدونه گرفتم اول اسفند اعزام بودم گفتم بندازن دی و قبول کردن ! یدونه برگه سبز جدید دادن(من 3ماه اضافه خورده بودم اما توی برگ سبزم نزده بود) اومدم خونه دیدم برگه سبز قبلیم اومد و همون که اسفند اعزام بودم توی اون زده بود 90روز اضافه خدمت به دلیل غیبت ! اما توی جدیدم نزده بود و روی جدیده زده بود تمدید شد ! امروز دیدم یدونه برگ سبز دیگه اومده باز دره خونه واسه همون اول دی اما روی اون نزده بود تمدید شد د نوشته بود اضافه خدمت ! یعنی ممکنه اضافم خط خورده باشه ؟
دوستان تو برگه اعزام به خدمت من نوشته تصویر کارت ملی هم باید ببرم اما من به دلایلی کارت ملی ندارم چی کار کنم؟؟
همون کپی شناسنامه قبول نمیکنند؟؟
اگه سر موقع پست نکرده باشی ( که احتمالا نکردی) 3 ماه اضاف خوردینقل قول:
---------- Post added at 12:06 PM ---------- Previous post was at 12:04 PM ----------
ببین تو آموزشی اینقدر از این کپی ها میخوان که حد نداره، ما رو کلی سر کپی عابر بانک اذیت کردند، حالا چاره ای نداری برو بگو ندارم ولی شماره اش حتما همراهت باشهنقل قول:
چرا سر موقع کردم ! من درسم 31تیر تموم شد و 6ماه وقت داشتم پست کنم من آبان پست کردم ! من 1ترم اضافه تر خوندم و 3ماه خوردم اما برام توی برگ سبز نزده خوردی یعنی پریده ؟نقل قول:
همون یه ترم احتمالا کار دستت داده، تو برگه سفیدت میزنه، 10 روز قبل از اعزام برگه سفیدت میاد اگه اون تو نزده بود یعنی نخوردینقل قول:
دوستان راستی اموزشی چند روزه؟ یعنی چند روز تو پادگانیم چند روز هم مرخصیم؟ راسته میگن 45 روزه؟
سلام
من متولد مهر 69 و دانشجوی کارشناسی در دانشگاه آزاد هستم(روزانه) دو بار در سالهای 88 و 89 کنکور سراسری شرکت کردم هر دو بار مردود شدم.الان سوال من اینه که آیا من میتونم برای کنکور 90 ثبت نام کنم؟و بعد از قبولی احتمالی ، از دانشگاه آزاد انصراف بدم و برم دولتی؟چیزی که منو به شک انداخته اینه که آیا این امکان فقط برای دانشجویان شبانه و کاردانی هست یا دانشجوی دوره های روزانه هم میتونن این کار رو کنن؟
ممنون
دوست عزیز اون روزانه که میگن نمیتونن روزانه سراسری هستن نه ازاد چون یک بار روزانه سراسری از امکاناترایگان استفاده کرده اند ولی شما که ازاد هستید حالا من کامل نگفتم دوستان بهتر میدونند نوکرم فعلا خدا نگهدارنقل قول:
---------- Post added at 09:48 PM ---------- Previous post was at 09:43 PM ----------
اقا من تا اونجا که میدونم اینطوریه:نقل قول:
آموزشی برای دیپلم و و فوق دیپلم و لیسانس 2 ماه
زیردیپلم 3 ماه که بعضی جاها به علت شرایط سخت 2 ماه حساب می کنن
ببخشید اگه کامل نیست نوکرم خدانگهدار:46:
شما چه سالی دانشجو شدین؟نقل قول:
اگز از زمان ثبت نامتون بیشتر از 2 سال یا 4 ترم نگذشته باشه میتونین با دریافت اجازه از نظام وظیفه از دانشگاه اولیه انصراف بدین و تو دانشگاه جدید ثبت نام کنین.
منم همچین مشکلی داشتم و دوستان اینطوری جواب دادن.
و این هم جوابنقل قول:
البته باید تو رشته یا دانشگاه بهتر یا مقطع بالاتر قبول بشین.نقل قول: