ظاهرا طبق گفته یکی از نمایندگان آسیاتک در این تاپیک دوباره 5 تومن شده.نقل قول:
Printable View
ظاهرا طبق گفته یکی از نمایندگان آسیاتک در این تاپیک دوباره 5 تومن شده.نقل قول:
در پنل کاربران قسمت رزرو هست، باید از آنجا 1 ماه خط را رزرو کنید وگرنه ممکن است خط را تخلیه کنند، هزینه اش هم فکر میکنم 3500 تومن بود، ولی به جای آن میتوانید با سرویس صبحانه تمدید کنید که هزینه اش ماهانه 2000 تومن است و یا اگر مرکز مخابراتیتان مشکل کمبود پورت ندارد تخلیه کنید و یک ماه دیگر با پین تخفیف دوباره ثبت نام کنید.نقل قول:
خب چرا اصلا 12 شده که الان دوباره 5 بشه مسئولش کیه بنده 3تا ثبت نام داشتم 3 تا 7 تومن اضافه پرداخت شده چجوری برمیگرده!!نقل قول:
مگه قانون نداره که یهو برمیدارن میکنن 12 بعد چند روز دوباره میکنن 5 !!
حق با شماست،اگر به 195 شکایت کنید شاید پولتان برگردد.نقل قول:
این سرویس کولاک 6 گیگ در ماه دارم ( 5 تا 8 صبح رایگان )
متاسفانه این 6 گیگ امروز تموم شد. 12 روز از قرارداد باقی مونده. ( هر ماه زودتر از 30 روز حجمم تموم میشه ) میخواستم واسه کولاک 10 گیگ در ماه تمدید کنم. ( 8 تا 10 رایگان نیم چاشت ). کسی این سرویس رو داره ؟ توی این بازه رایگان سرعت دانلود چطوره ؟ من بتونم روزی 1.5 گیگ هم دانلود کنم برام کافیه
از بین این 2 تا سرویس کدوم رو پیشنهاد میکنید. لطفا با دلیل توضیح بدین. ممنون
1- کولاک 10 گیگ در ماه (8 تا 10 صبح رایگان نیم چاشت )
2- چلچله نامحدود برنزی 512 با امکان تبادل حداقل 20 گیگ درماه
سرویس صبحانه یکساله 12 گیگ با سرعت 6 مگ از ساعت 6 تا 10 رایگان را به قیمت سالانه 26160 تومان بگیرید و حجم 30 گیگ به قیمت 50000 تومان بخرید و در مناسبتهای مختلف از بسته های حجمی تخفیف دار بر اساس نیازتان استفاده کنید.نقل قول:
در ساعات رایگان هم حداقل روزی 3 گیگ میتوانید دانلود کنید.
همون سرعت قبلی رو داره. شما با کولاک 6 در ساعت رایگان هر چقدر سرعت بهتون میداد کولاک 10 هم همون سرعتو میده.نقل قول:
بین این دو کولاک 10 خوبه.
512 برنزی نهایتا 60 تا بهتون میده که نه برای دانلود خوبه و نه برای وب گردی. (برای دانلود بی خیال سرویس های نامحدود بشید نسبت به هزینه اصلا به صرفه نیست)
اگه من به حای شما بودم صبحانگی رو انتخاب میکردم 4 ساعتم رایگان داره هر روز که راحت میتونید 2.5 گیگ دانلود کنید. اگه از سرورهای آسیاتک دانلود کنید که روزانه تا 10 گیگم میتونید دانلود کنید.
YOUR CALL
من دیروز سرویس شهاب که شبانه بین 2 تا 8 صبح داره واسم فعال شد.
در ساعات شبانه از سرورهای خود آسیاتک همون 1مگابایت سرعت رو داشتم و از سرورهای خارجی 450 کیلوبایت در ثانیه سرعت داشتم
البته دیشب در تایم رایگان بیشتر از 700 مگابایت دانلود نکردم. و هنوز اول کار هستم
چون بعضی دوستان میگن بعد از یک مدتی سرعت شبانه رو هم در سرور داخلی و هم خارجی محدود می کنند.منم شاید چون شب اولم بوده این سرعتها رو داشتم و بعد محدود بشم.
در هر صورت تا اینجا که راضی بودم.تا ببینیم چی میشه
اگه از رزرو سرويس استفاده كنم چي؟چقدر بايد بدم ماهانه؟نقل قول:
نقل قول:ممنون برای جوابتون دوستاننقل قول:
صبحانه خریدم. این 30 گیگ رو هم در بازه زمانی 6 تا 10 رایگان حساب میکنه ؟ یه وقت حجم کم نشه توی این 4 ساعت :n03: