پسر(ساجد) اخبار مربوط به هـک رو تو تاپیک خودش بگو.هم اینجا مینویسی هم تاپیک پشتی هم تاپیک بغلی هم تاپیک همسایه هم تاپیک افراد بیگانه هم...........................:31::31:
پسر(ساجد) اخبار مربوط به هـک رو تو تاپیک خودش بگو.هم اینجا مینویسی هم تاپیک پشتی هم تاپیک بغلی هم تاپیک همسایه هم تاپیک افراد بیگانه هم...........................:31::31:
آخه مشکل اینجاست که تو هر دو تا تاپیک این بحث رو میکنن معمولا هم قبلا پیش اومده که خبر رو میزاشتیم اونجا بعد یکی که کلا نمیدونهLT+چیه و میاد تو این تاپیک یه سوالی در موردش مطرح میکنه بعد اونموقع باید دوباره میشستیم خبر هارو میگفتیم و در موردش توضیح میدادیم.تو هر دو جا گفتم که کسایی که هر دو تا تاپیک میرن بدونن.مثلا یه بابایی داشبردشوو آبدیت کرده فلش شده به استاک اونموقع یه بار میپرسید چی کار کنم و باید میگفتیمLT+بریز یه بارم میپرسیدLT+3کی میاد اونموقع دوباره باید جواب میدادیم.برای اینجور چیزاست که تو هر دو تا جا میزارمنقل قول:
:دی
ای خداااااااااا ! سیو The Run پاک شد ! :(
دوستان این دستگاه های اسلیم بالاخره Jtag شون موفقیت آمیز بوده یا نه ؟
میشه الان Jtag کرد ؟
بله با روش ریست گلیچ میشه JTAGکرد ولی خوب هزینه شم زیاده دیگه:دی 120تومن اینا میشهنقل قول:
JTag که میگین چیه؟
دوستان تاپیکی جدید زدم برای سوالاتی که عموما کاربرا میپرسن.
این سوالات به صورت پیشفرض جواب داده شده.
خواهشا قبل از پرسیدن سوالاتون سوال مربوطه رو تو تاپیک جستجو کنید:
سوالات و جواب های عمومی در مورد کنسولXBOX360:
---------------------------------------------------کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6720172#post6720172
کاری که باعث میشه برنامه های دست نویس تو کنسول اجرا بشه.نقل قول:
Jtag چیست؟
مگه این همون ه-ک کامل نیست که باهاش میشه مثلا بازی هارو هم بدون دیسکشون اجرا کرد؟نقل قول:
کاری که باعث میشه برنامه های دست نویس تو کنسول اجرا بشه.
بله دقیقا همونه.نقل قول:
منتهی اجرا بازی بدون دیسک فقط یکی از امکاناتش هست به طور کلی برنامه های دست نویشه همه چیزشو پوشش میده
یه سوال
من می خوام توی کنسولم فیلم ببینم ولی وقتی فیلمم رو اجرا میکنم میگه Codecشو ندارم و باید دانلود کنم
اگر آنلاین شم مشکلی برام پیش نمیاد؟
نره خودش یه چیزیو آپدیت کنه نتونم بازیامو اجرا کنم!