اقا یکی تک کانکشن رو توضیح بده. دیشب ( ساعات رایگان )سرعت خیلی بد بود. 2 مگ محدود دارم. اما شبی 1.5 گیگ دانلود کنم انگار قهرمان جام ژول ریمه شدم !!!
من وقتی دانلود میکنم یک فایل رو IDM اونو به 16 قسمت تقسیم میکنه !! این یعنی 16 کانکشن ؟
Printable View
اقا یکی تک کانکشن رو توضیح بده. دیشب ( ساعات رایگان )سرعت خیلی بد بود. 2 مگ محدود دارم. اما شبی 1.5 گیگ دانلود کنم انگار قهرمان جام ژول ریمه شدم !!!
من وقتی دانلود میکنم یک فایل رو IDM اونو به 16 قسمت تقسیم میکنه !! این یعنی 16 کانکشن ؟
بله. تو حالتی که شما مثال زدید، در واقع انگار، IDM داره همزمان 16 فایل رو دانلود میکنه.نقل قول:
تک کانکشن حالت عادی و طبیعی نقل و انتقال دادهها تو اینترنت بین کامپیوترهای مختلفه. مثلاً وقتی شما یه صفحه وب رو باز میکنید، این صفحه متشکل از یه فایل html و احتمالاً تعدادی فایل وابسته به اون (مثلاً فایلهای عکس، صوت، تصویر، فلش و ...) است. در این حالت کامپیوتر شما از کامپیوتری که اون فایل و فایلهای وابستهاش تو اون قرار دارن، اون فایلها رو درخواست میکنه. برای دانلود هر کدوم از اون فایلها یک رشته (thread) یا به تعبیر دیگه یک کانکشن بین دو کامپیوتر ایجاد میشه و تا زمان کامل شدن دانلود اون فایل این رشته/کانکشن ادامه داره. بنابراین هر چی سرعت دانلود تککانکشن شما بالاتر باشه، تو دیدن صفحههای وب و/یا استریم صوت و تصویر به صورت آنلاین وضعیت بهتری دارین. البته این سرعت تککانکشنه به کیفیت اتصال شما به شبکه اینترنت جهانی و همینطور کیفیت اتصال اون کامپیوتر که فایلها توش قرار دارن به شبکه اینترنت بستگی داره. چیزی که بدیهیه، این سرعت معمولاً پایینتر از حداکثر پهنای باندیه که شما باهاش به اینترنت متصل هستین. یعنی حتی اگه پهنای باند اتصال شما روی 9مگابیت بسته شده باشه، باز هم سرعت تککانکشن شما ممکنه خیلی کمتر از این حرفا باشه.
حالا نرمافزارهای مدیریت دانلود مثل IDM، برای استفاده بهتر از پهنای باند در دسترس شما، میآن فایلها رو به تکههای کوچکتری (مثلاً 16 تکه) تقسیم میکنن و از کامپیوتری که فایل توش قرار داره درخواست میکنن که این فایل رو همزمان از 16 نقطه شروع به ارسال کنه. قاعدتاً تو این حالت سرعت دانلود همون فایل خیلی بیشتر میشه (البته لزوماً 16 برابر نمیشه).
در مورد شما که سرویس 2مگ محدود دارین، ولی شبی بیشتر از 1.5 گیگ نمیتونین دانلود کنین، یه اشکالی تو اینترنت شما وجود داره. ممکنه مرکز مخابراتی شما با کمبود پهنای باند مواجه باشه یا شما دارین از سرورهایی دانلود میکنین که اتصال اونها به اینترنت دچار مشکل هست. چون در حالت معمول، سرویسهای 2مگ محدود پارسآنلاین تو ساعتهای رایگان با IDM و دانلود چندکانکشنه، حداقل سرعت 3.5 مگابیت دانلود رو میده. حتی تو بعضی ساعتها تا 7مگابیت هم میرسه.
بر طبق چیزی که خود پارسآنلاین اعلام کرده، سرویسهای حجمی 256 به بالا در صورتی که خط تلفن شما بکشه، روی پروفایل 9مگابیت در ثانیه بسته میشن. سرویس 128 هم قکر کنم حداقل روی 4 مگابیت بسته میشه ولی رسماً اعلام نمیکنن. بستگی به این که مرکز مخابراتی شما چه وضعیتی داشته باشه، ممکنه سرعتی که میگیرین خیلی متغیر باشه. اینجا دوستانی بودن که با سرویس 256 محدود، سرعت دانلود تا 1مگابایت در ثانیه (معادل 8مگابیت) رو تو ساعتهای روزانه (غیررایگان) داشتن. تو ساعتهای رایگان شبانه هم به نسبت بالا بوده سرعتشون، اما بعضیها هم سرعتشون به ویژه تو ساعتهای رایگان در حد همون سرعت اسمی سرویسشون یعنی 30 تا 40 کیلوبایت در ثانیه بوده. بنابراین بهترین کار اینه که از کسایی که تو مرکز مخابراتی شما سرویس از پارسآنلاین دارن پرس و جو کنید.نقل قول:
اگه پورت خالی داشته باشن، 3 تا 4 روزه سرویستون وصل میشه. خود پارسآنلاین اگه پورتاش خالی باشن و شما ثبتنام کنید حداکثر ظرف 1 روز درخواست رانژه خط رو میفرسته برای مرکز مخابراتی. اونا هم معمولاً ظرف 72 ساعت خط رو دایر میکنن. یعنی حداکثر 4 روز کاری طول میکشه.
الآن فکر کنم بیشترین مشکل پارسآنلاین، نوسان سرعتش تو طول شبانهروز به ویژه در ساعتهای شبانه رایگان باشه. دیگه این که پارسآنلاین محدودیتهای زیادتری نسبت به بقیه شرکتها برای فیل ترینگ اینترنت اعمال میکنه. مثلاً پروتکل https خیلی کنده. تو بعضی مراکز هم به دلیل این که پهنای باندش کافی نیست و تو این چند ماه گذشته تقریباً تمام مراکز مخابراتی رو به 9مگابیت ارتقا داده، بعضی کاربرا بر عکس دچار افت سرعت زیادی به ویژه تو ساعتهای رایگان شبانه شدن. ضمن این که بعضی از دوستان هم قطعی و وصلیشون زیاد شده.
در کل سرویسهای حجمی 128 تا 512 پارسآنلاین بگیر نگیر داره. سرویسهای 1مگ و 2مگش وضعیتشون معمولاً خیلی بهتر و پایدارتره. البته طبیعی هم هست. شرکت تمایل داره سرویسهای گرونترش بیشتر فروش بره.
فکر میکنم تو سرویسای نامحدود، ترافیک ارسالی (آپلود) هم حساب میشه. تو سرویسای محدود حجمی، معادل 25 درصد ترافیک دانلود قرارداد، به صورت رایگان برای ترافیک آپلود به کاربر تخصیص داده میشه. اما تو سرویسهای نامحدود کل ترافیک (دانلود و آپلود) به حساب ترافیک غیررایگان منظور میشه.نقل قول:
در مورد وبگردی و باز کردن صفحههای سنگین، باید بگم که بله. اصولاً هر تبادل اطلاعاتی بین کامپیوتر شما با اینترنت انجام بشه، باعث میشه به حجم ترافیک مصرفیتون اضافه بشه. در اکثر مواقع هم ترافیک دانلود چندین برابر ترافیک آپلوده.
در مورد دزدی حجم، با این که بعضی از دوستان از این بابت تو همین تالار شکایت داشتن، اما نمیشه خیلی با قطعیت اظهار نظر کرد. متأسفانه گزارش مصرفی که پارسآنلاین میده، خیلی بیخوده و فقط ترافیک مصرفی بین هر دو بار قطع و وصل شدن خط اینترنت (به هر دلیلی از جمله خاموش و روشن کردن مودم یا قطعی از طرف خود پارسآنلاین) رو نشون میده. نه مثل بعضی از شرکتها که ریز مصرف رو ساعت به ساعت گزارش میدن. واسه همینم، حساب کتاب کردن این که چقدر گزارشی که میده درست و قابل اعتماده، کار راحتی نیست.
به هر حال به نظر میآد تا حدودی مصرف رو بیشتر از واقع نشون میده (معمولاً شرکتا روشی رو برای محاسبه ترافیک مصرفی استفاده میکنن که به نفع خودشون باشه). اما فکر نمیکنم مقدارش اون قدری باشه که بشه بهش گفت حجم دزدی. به هر حال هنوز خودم در این باره مطمئن نیستم.
حاجی دمت گرم خیلی توضیحاتت عالی بود.نقل قول:
حالا شما با توجه به این حرفا سرویس 256 نامحدود رو واسه منی که در ماه مجموع آپلود و دانلودمو کلا مصرفم بالای 50 گیگ هست توصیه میکنید؟
حاجی دمت گرم خیلی عالی توضیح دادینقل قول:
حالا شما با همه این تفاسیر سرویس 256 نامحدود رو واسه منی که ماهی بالای 50 گیگ مصرف دارم توصیه میکنید؟
راستش بستگی به نوع مصرفت داره. اما بازم اگه ماهی 50 گیگ مصرف میکنی، نه بهت توصیه نمیکنم بری 256 نامحدود بگیری. چون با این ترتیبی که پارسآنلاین به تازگی برای سرویسهای نامحدودش تعریف کرده، تا 20 گیگ سرعتش خوبه، بین 20 تا 30 گیگ بدک نیست. اما 30 گیگ رو که رد کنی، میشه همون سرعت اسمی سرویس که خونه پرش بهت 40 کیلوبایت در ثانیه دانلود بده. تازه اگه بتونی مصرف روزانهات رو کنترل کنی که از روز 1 تا 2 گیگ بیشتر نشه، تقریباً نصف ماه رو باید با همون سرعت اسمی سر کنی که من اگه جات باشم روونی میشم.:n13:نقل قول:
سرویس حجمی هم مال کسیه که میتونه دانلودهاش رو شبانه انجام بده. یعنی یا شبزندهدار باشه و 2 تا 7 صبح بیدار بمونه پای کامپیوتر و دونه دونه فایلهایی رو که میخواد دانلود کنه یا لینک مستقیم گیر بیاره و بذاره تو IDM تا Scheduler این نرمافزار سر ساعت 2 بامداد
دانلودهاش رو شروع کنه و سر ساعت 7 صبح هم قطع کنه.
البته این سرویسهای حجمی 256 هم بگیر نگیر دارن. تو بعضی مراکز مخابراتی یا شاید برای بعضی کاربرا محدودیت پیدا کنن و طرف نتونه بیشتر از شبی 1 تا 2 گیگ دانلود کنه. اما خوبیش اینه که شما به نصف پولی که بابت 256 نامحدود میدی میتونی یه سرویس 2مگابیت محدود بگیری که مطمئناً شبی تا 7 گیگ رو میتونی دانلود رایگان داشته باشی. بدیش هم اینه که کل ماه برای مصرف عادی ساعتهای غیررایگان حداکثر 3 گیگ حجم داری.:n03:
خلاصه باید یه کم دو دو تا چهار تا کنی ببینی کدومش برات میصرفه و بهتره.
سلام دوستان
من 256 محدود دارم ، زنگ که زدم میگفتن که روی 4 مگ بسته شده ، الان snr برای downstream مقدارش 12 هست و برای up مقدارش 25
آیا قابلیت این رو داره که رو 9 مگ بسته بشه یا قطعی پیدا میکنه ؟
من اصلا پیشنهاد نمیکنمنقل قول:
سلام
سرويس هاي نامحدود تو اون دوره جايزه همون سرعتي را كه بايد بده را ميده يا دبه در ميارن ؟؟؟
سرويس هاي محدود شبانشون سرعت واقعي قراداد ميده يا كمتره ؟؟؟ (مثلا ٢ مگابيت ٢٥٦ كيلوبايت سرعت ميده يا نه ؟؟؟)