بالاخره سرعت تک کانکشن درست شد... بعد از دو هفته بد بختی و البته به اضافه یک ماه و نیم قبلش :n02:
:n19::n19::n19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا بینیم دوباره کی میخواد خراب شه....
Printable View
بالاخره سرعت تک کانکشن درست شد... بعد از دو هفته بد بختی و البته به اضافه یک ماه و نیم قبلش :n02:
:n19::n19::n19:
حالا بینیم دوباره کی میخواد خراب شه....
شما چه سرعتی دارین ؟(منظورم نوعه سرویسه) شبانه هم اگر تست کردین لطفا تست بذارید:n16::n16:نقل قول:
اگه مرکز مخابراتی شما شلوغ باشه و پارسآنلاین اونجا پورت خالی نداشته باشه، از این وضعیت استفاده میکنن و سرویسهاشون رو چندماهه میفروشن. شما هم که حق انتخاب نداری. من خودم تهران، مرکز مخابرات کاشانی، به خاطر این که پورت خالی کمه، مجبور شدم با این که مستقیم از خود پارسآنلاین خرید میکردم، سرویسم رو یکساله قرارداد ببندم. البته، این جوری خوب تخفیف بیشتری هم بهم تعلق گرفت.نقل قول:
چرا اینقدر داغون شده دوباره
قبلا صبح ها بین 7 تا 11 سرعت خوب میشد الان همون هم دیگه خوب نیست:n21:
سلام
دوستان میخوام یه سرویس از پارس انلاین بگیرم توی کرمانشاه
سرعت 256 یا 128 نامحدود
..............................میخواستم بدونم سرعت دانلودشون دقیقا چه قدره
چون الان خودم از حسابگر دارم با 128 دارم با سرعت 20 دانلود میکنم نامحدود
ممنون
مثل اینکه اگه خدا بخواد تک کانکشن دیگه درست شد:(256 نامحدود)
من سرویسم 256 نامحدوده... تست شبانش هم فکر نکنم به درد کسی بخوره.:n02:نقل قول:
این تستی که من گرفتم تک کانکشنه. اصولاً توی یه isp نباید بین سرعت تک کانکشن و مولتی کانکشن فرقی باشه. ولی پارس بعضی وقتا فرق داره. و خنده دار تر اینه که وقتی سرعت تک کانکشن از مولتی کانکشن کمتر میشه، سرعت تک کانکشن برای تمام سرویسا یکسانه!!!!! من اینو بعد از کلی تست کردن متوجه شدم. یعنی وقتی سرعت تک کانکشن داغون میشه برا همه سرویسا از 128 تا 2 مگ یه اندازه گند میخوره :n08::n08:
128 نامحدود: 10 گیگ اول سرعتش 246 کیلو بایت... بعد برای 5 گیگ 62 کیلو بایت... بعدش 15 کیلو..نقل قول:
256 نامحدود: 20 گیگ اول سرعتش 370 کیلو بایت... بعد برای 10 گیگ 124 کیلو بایت... بعدش 30 کیلو..
معمولاً بعدازظهرها برای چند ساعت سرعت همه ی سرویسا یک سوم مقدار ماکزیممه( به خاطر شلوغی شبکه)
در ضمن الان حدود دو ماهه سرعت تک کانکشن همه ی سرویسا از 50 کیلو بیشتر نمیشه. ولی ممکنه این مشکل تا چند وقت دیگه حل بشه.... هر چند همیشه سرعت تک کانکشن پارس مشکل داشته!!! :n01:
حاجی دمت گرم از توضیحاتتنقل قول:
فقط این بازه مصرفی رو آپلودم حساب میشه؟یعنی وبگردیو صفحات سنگین باز کردنم کم میکنن؟
دزدی هم میکنن؟:n09:
سلام. سرویس های حجمی پارس چجوریه سرعتش واسه 128 یا 256 . اگه پورت خالی باشه کمتر از یه هفته وصل میکنن یا دنگ و فنگ زیاد داره؟ میشه یکی تست سرعت ازش بذاره؟ خیلی وقته میخوام شرکتم را عوض کنم نمیدونم همه شرکتها همون اش و کاسه است یا فرق داره چون باید واسه جابجایی و راه اندازی سرویس پول زور داد !!! نیست که خیلی طبق قانون سرویس میدن طبق همون قانون محکمشون پول زور میگیرن..قرار بوده 20 درصد هزینه ها هم ارزونتر بشه ولی کی؟ اصولا جوابش میشه وقت گل نی یا شاید وقتی دیگر...
و در اخر بیشترین میزان نارضایتی از پارس در چیه ..قطع و وصل ؟ ترافیک دزدی؟ نوسان یا افت سرعت؟پاسخگویی پشتیبانی ؟ یا ...؟؟؟در کل راضی هستین یا نه؟؟
ممنون