یعنی گفتیها دمت ذوب بشه این پرایدو خوب اومدی احساس میکنم فردا پس فردا اسم شهرمونو بزارن پرایدشهر:n02::n39:نقل قول:
Printable View
یعنی گفتیها دمت ذوب بشه این پرایدو خوب اومدی احساس میکنم فردا پس فردا اسم شهرمونو بزارن پرایدشهر:n02::n39:نقل قول:
مشکل برطرف شدنقل قول:
همین الان، دیگه این نوبرشه اونم تو سایت خودشون!
حالا اسمشو یه کم تغییر دادند :n08:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا شرکت KIA که اومد ازشون شکایت کرد گفت این آشغالها چیه که به اسم Pride می فروشیدنقل قول:
که اینا هم بعدش اسم و جلو و پشتشو عوض کردند :n21:
البته اینو باید در وهله اول مدیون ایرانسل بود که با قیمت پایین سرویس نامحدود میده و یا به صورت حجمینقل قول:
فقط باید مواظب این شرکت ها بود که سرعت دانلود رایگان، پایین یا اسمی نباشه چون باز هم نمیارزه
دوستان سرعت دانلود من از یم مگ به 200 کیلوبایت کاهش پیدا کرده . خبری مگه؟؟؟؟
دوستانی که سرعت سرور داخلیشون تو ساعات رایگان محدود نیست لطف کنن GateWay شون رو بگن :n16:
اگه صبحانه آسیاتکی داری که همینه سرعتش 250 تا هست تو شبانه اگه تو روزانه کم شده پهنای باند مرکزتون کمه یا در بدبینانه ترین حالت ممکته جدیدا آسیاتک داره مرکزهای شلوغ را با اکانتینگ سرعت دانلود شبانه و یا روزانه رو کم میکنه چون فروش سرویس های صبحانه آسیاتکی اش حسابی پهنای باندشو خورده ارزونه ملت هجوم آوردن بخرننقل قول:
- - - Updated - - -
اگه صبحانه آسیاتکی داری که همینه سرعتش 250 تا هست تو شبانه اگه تو روزانه کم شده پهنای باند مرکزتون کمه یا در بدبینانه ترین حالت ممکته جدیدا آسیاتک داره مرکزهای شلوغ را با اکانتینگ سرعت دانلود شبانه و یا روزانه رو کم میکنه چون فروش سرویس های صبحانه آسیاتکی اش حسابی پهنای باندشو خورده ارزونه ملت هجوم آوردن بخرننقل قول:
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
سلام دوستان عزیز
من از اینترنت شاتل استفاده می کنم اما جدیدا خیلی وضع سرویسم خرابه میخوام یه بار آسیا تک رو استفاده کنم.میشه لطفا بفرمایید کیفیت سرویس هاش چطوریه؟ برای من اول از همه پینگ مهم هست چون آنلاین زیاد بازی میکنم و بعدش هم دانلود.این سرویس جشنواره صبحانه آسیاتک چطوریه؟ واقعا 1395 گیگ اینترنت شبانه رایگان میدن بدون افت سرعت؟
خیلی ممنون:n16:
ممنون از توجهت دوست خوبم سرویس مننقل قول:
اینترنت پرسرعت شهاب 10 گیگ در ماه4 تا 10 صبح رایگان
به نظرت مشکل از مرکز؟؟؟؟
زنگ زدم میگه مابین یک مگ تا 170 کیلو سرعتت نرمال!!!!!!!!!! مگه میشه طرف یمک روز سرعت به یک پنجم تنزل پیدا کنه؟؟؟؟؟