رایگانه؟؟؟؟نقل قول:
Printable View
رایگانه؟؟؟؟نقل قول:
با سلام وعرض تبریک عید سعید فطر
احتراما به استحضار می رساند شرکت مخابرات استان خوزستان به مناسبت عید سعید فطر و همچنین تکریم مشترکین همراه اول وآشنای اول مراسم جشنی را در پارک ساحلی غربی (روبروی خ 13 شرقی کیانپارس) برگزار می کند. بدینوسیله از شما دعوت می شود به همراه خانواده محترم زینت بخش محفل صمیمی ما گردید.
جمعه 18 تیر از ساعت 21 تا 23
روابط عمومی شرکت مخابرات استان خوزستان
اگه این روند کم کردن سرغت ادامه داشته باشه من تخلیه میکنم
- - - Updated - - -
اگه این روند کم کردن سرغت ادامه داشته باشه من تخلیه میکنم
۲تا۷نامحدود ۱۰۰۰نقل قول:
تازه شهرهای دیگه سرعت بهتری هم دارن در حد 4 مگابایت بر ثانیه اگه پهنای باند زیاد بشه دیگه هیچکس نیاز نیست از مخابرات سرویس بگیره آدم میره از یک شرکت خوب سرویس میگیره از اون طرف هر وقت دانلود داشت 1000 میده یه شب دانلود میکنه :n02:نقل قول:
سلامنقل قول:
دقیقن از 2 روز پیش تا همین حالا 80 گیگ دانلود کردم! با ایرانسل بسته ای هم هزار میدم که حالا با مالیات و اینها میشه 1300 تومن!!!
ببینم کدوم یکی از شرکت های مخابرات استانها همچین سرعتی با همچین قیمتی میده
موفق باشید
اینم یاددم رفت... سرعتم صبح ها تقریبن 14 تا 16 مگابیت هست (دانلودم تقریبن 2 مگابایت بر ثانیه) و بعداز ظهر هم میشه 2 تا 3 مگابیت (تقریبن 400 کیلوبایت برثانیه) هست!!
با اینکه ایرانسل هم اینترنت دزدی داره (از 20 گیگ که میده, تقریبن 1.5 تا 2 گیگ میدزده-- بعنوان آپلود کم میکنه) ولی خیلی بصرفه تر هست در کل دنیا
دوستم سرعت 4G داره توی استرالیا در حد موشک ولی روزانه 1 گیگ میگیره 1 دلار (میشه 2500تومن) بهش که گفتم ... گفت: باز بگید اینترت ایران سرعتش کمه!! :n02:
موفق باشید
سلام این طرح رو چطور فعال کنم؟!نقل قول:
سلام، همراه اولنقل قول:
از راست به چپ
ستاره 1000 مربع
سلام دوستان تو صفحه مودم ریت من روی 10 مگ ست شده ولی سرعتم 200 هستش چکار کنم از تمام سرعتم به نسبت 10 مگ سرعت داشته باشم؟