اکو 128 از مشهدنقل قول:
Printable View
اکو 128 از مشهدنقل قول:
به احتمال زياد IPتون عوض ميشه و لينك ها ديگه كار نميكنن و بايد لينك جديد بگيريد و بهش بدين تا از ادامش دانلود كنهنقل قول:
برا منم هر چند وقت يه بار اينجوري ميشه:46:
منم چند شب اینجوری میشه. فقط شبها این مشکل داره.!!!نقل قول:
فکر کنم یه مدت خاصی داره که اگه بگذره باز از اول شروع میکنه.نقل قول:
به احتمال زياد IPتون عوض ميشه و لينك ها ديگه كار نميكنن و بايد لينك جديد بگيريد و بهش بدين تا از ادامش دانلود كنه
برا منم هر چند وقت يه بار اينجوري ميشه
شاید تا صبح هم همینطوری باشه . ولی درست نمیشه! فکر کنم زیر سر خود شاتل باشه:41:نقل قول:
من یک مشکلی با اینها دارم
مدتی که ترافیکم زود تموم میشه امروز چک کردم قبل از این که دانلود را شرع کنم پنلم چک کردم ترافیک مصرفی نوشته بود 726 یک فایل 190 مگی از هاتفایل دانلود کردم دوباره چک کردم نوشته بود925 به 916 دلیلش چی؟ اینا دارن از ترافیکم می دزدن
همین طوره،وقتی به اون صورت در میاد دیگه تا صبح دانلود نمی کنه مگر اینکه لینکاش تصحیح بشه...منم تصور می کنم شاتل داره یه بلایی سر اینا میاره...بهرحال راه خوبیه برای اینکه هم پز شب پر سرعت رو بدن هم یه جوری حال بگیرن که همه توش بمونننقل قول:
سلام
من تو پرداخت فاکتور و invoice شاتل به صورت انلاین ، از طریق بانک سامان میخام شارژ کنم مشکل دارم ...
هر کاری میکنم که این invoice شاتل (شارژ اینترنت) از طریق درگاه سامان پرداخت کنم ، ارور میده !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد اینترنت بانک سامانم هم درسته ، باهاش تو قسمت اینترنت بانک سامان هم میتونم لاگین کنم ،
و تراکنش حسابم تو سامان رو چک کنم و وجه انلاین واریز کنم و و ....
ولی نمیتونم اینویس شاتل رو به صورت انلاین اینترنتی پرداخت کنم !!
با چند تا مرورگر مثل IE6 یا اپرا و فایرفاکس هم تست کردم ارور میده که اطلاعات کارت درست نیست ...
کسی مشکلی با پرداخت اینترنتی Invoice اینترنت شاتل داره ؟ از طریق درگاه سامان منظورمه ؟
شما برو تو pppoe گزارش رو ببیننقل قول:
آپلودت رو حساب کن
شما یه فایل که دانلود می کنی فقط دانلود نیست یه مقدار آپلود هم انجام می دی
سلام
چطورید با شاتل دزد ؟
من که 7 روزه وصل نشدم چقدر راحتم
پارس 128 راحت شبی 1.5 تا 2 گیگ میگیرم .
شبای اول فکر میکردم مثل شاتل هست 100 مگ میذاشتم . ولی چند شب پیش 2 گیگ گذاشتم و 1.7 راحت دانلود شده بود
واقعاً که شاتل دزد هست . من با 512 نمیتونستم حتی توی روز انقدر بگیرم چه برسه به شب