پاک شود
دلیل:پست تکراری:41:
پاک شود
دلیل:پست تکراری:41:
تو همون کنسول اینفو یه حرف D نوشته و جلوش یه عدد نوشته مثلاً نوشته D:2.0.13599 یا یه همچین چیزی!اون مهمه.نقل قول:
سلام بچه ها....من حدود 6 ماهی هستش که تو لایو بن شدم...فقط لایو نمی تونم برم...چیزی نیومده که آن بن بشم...امکانی...سخت افزای...چیزی...ماله من 120 گیگ فت هستش الیت...
من چند روزه یه ایکس باکس اسلیم خریدم قبلا یه مدل آرکد داشتم الان چند سوال واسم پیش اومده اگه کسی می تونه پاسخمو بده لطفا
1 - مدل XBOX360 Slim به نسبت مدلهای قبلی از لحاظ سخت افزاری تا چه حد تغییر کرده؟منظورم گرافیک سی پی یو و ... هستش.آخه باید یه تفاوتی به هر حال با مدل اولیه ایکس باکس که در سال 2005 اومد داشته باشه چون الان گیم های امروزی روی PC کانفیگهای بالایی واسه اجرای روان نیاز دارن.
2 - آیا مشکل صدای زیاد کنسول حین اجرای بازی در مدل اسلیم بر طرف شده؟اگر آره تا چه حد؟
3 - الان من میخوام لایو بازی کنم و آخرین آپدیت داشبورد و درایو رو هم اوکی کردم آیا مشکلی پیش نمیاد؟از همایون شنیدم که میگفت اگه الان برم لایو بازیهای جدید رو دیگه نمی تونم بازی کنم ... یعنی باید تا کیصبر کنم؟
4 - کلا چقدر به عمر این نسل باقی مونده و کنسول های نسل بعد حدودا کی معرفی میشند؟میخوام بدونم ضرر نکردم الان ایکس باکس گرفتم چون اگه کنسول نسل بعد تا کمتر از یک سال دیگه بیاد این یعنی ضرر!!!
ممنون میشم با شماره و دسته بندی به سوالام پاسخ بدین.قبلا ممنونم
یواشتر چرا داد میزنی؟:31:(یعنی درشت مینویسی:31::27:)نقل قول:
1-گرافیک سی پی یو و ... نه فرقی نکرده البته سی پی یو یه خورده بهینه شده مثلا سرعت لودینگ بازی و لود تکسچرها و.. یه کم فقط یه کم بهتر شده
کانفیگهای بالایی واسه اجرای روان نیاز دارن. مسلما الان کامپیتر ها خیلی قویترند نسبت به کنسول ها
مثلا من گرافیک بازی BF3 روی 360 بدون نصب HD دیدم افسرده شدم :41:
ولی در کل خوبن:27:
2-اگه نصب کنی صدا نداره البته اولش لایه های امنیتی رو چک میکنه یه خورده آره ولی بعدش دیگه نه:46:
3-از اساتید حوزه و دانشگاه بپرس:27: دقیق نمیدونم
4-طبق آخرین شایعات موثق MS میخاد 2012 نسل بعدی کنسول خود با اسم رمز 720 رو معرفی کنه
الله اعلم:27:
کسی نیست جواب سوال من رو بدونه؟:41:نقل قول:
نقل قول:
سلام البته محسن همه چی رو گفت منتهی با اجازت منم یه چیزایی رو اضافه کنم:46:
1-بیشترین تغییرات سخت افزاری رو تو ظاهر میشه پیدا کرد و البته خنک کاری کنسول هم بهتر شده ولی کانفیگ تغییری نکرده و البته نیازی هم به تغییر نیست!من معتقدم XBOX وPS3 هنوز از همه قابلیت های سخت افزاریشون استفاده نشده!یعنی شرکت های بازیساز هنوز نتونستن بازی درخور سخت افزار این دو کنسول بسازن!:13:
2-نصب بازی روی هارد تو رفع صدا بسیار موثره چه اسلیم باشه چه فت ولی اسلیم ها کم صدا تر طراحی شدن.:8:
3-تا زمان ارائه LT+3 نری لایو بهتره.مایکرو بدجور داره کرم میریزه با این آپدیتای عجیب غریبش!الانم که بدون آگاهی کاربر آپدیت میکنه و داغون میکنه!:41:(راستی همایون کیه؟:31:)
4-قطعی نمیشه گفت ولی اگه فرضاً سال 2012 کنسول جدید ریلیز بشه،تا به بازار بیاد شده 2013 و تا برسه ایران و افت قیمتش منطقی بشه و البته کپی خور هم بشه قطعاً شده 2015-2016 حالا تا اونموقع بنظرت میتونی صبر کنی و از بازی های موجود صرف نظر کنی؟:11:
دوست عزیز میشه بگید کنسولتون و درایوتون چیه؟از چه روشی برای بدست اوردن DVD Key استفاده کردید و طبق چه آموزشی جلو رفتید؟(البته شایدم تو پست های قبلیتون گفتید من نمیدونم:11:)نقل قول:
به پیر ، به پیغمبر نیومده چیزی... از وقتی بن شدی همینطور هر 3 روز یه بار میای همین سوالو میپرسی و میگن نه نمیشه به این سادگیا آنبن کرد... باز میای میپرسی... ولمون کن دیگه...نقل قول:
خشانتت تو حلقم:18::7:نقل قول:
پارسا راست میگهنقل قول:
برادر سهیل نوری هر بیست سی صفحه یه بار میاد این سوالو میکنه:19:
من دعا میکنم UNBAN بشی:11:
سوالشم فکر کنم یه جا کپی کرده هی میاد پیستش میکنه:41: