نقل قول:برای من 3 ماهی میشه سرعت V P N خیلی خیلی از سرعت بدون V P N کمتره !!! اعصابم ریخته بهم :19:نقل قول:
Printable View
نقل قول:برای من 3 ماهی میشه سرعت V P N خیلی خیلی از سرعت بدون V P N کمتره !!! اعصابم ریخته بهم :19:نقل قول:
سلام.
من چند مدتی میشه که به تاپیک سرنزده بودم.دیشب سرعت دانلود کم شده بود خواستم با چت علتشو بپرسم که با صفحه ی زیر برخورد کردم.نمی دونم شاید شما هم اینو دیده باشید ولی این شاتل دیگه واقعا شورشو درآورده واقعا اینا با خودشون چه فکری میکنن!!!من که تا یک ماه دیگه سرویسم تموم میشه و از هر چی مطمئن نباشم از این مطمئن هستم که میرم و از یه شرکت دیگه سرویس میگیرم شاتل هم بره کشکشو بسابه :34:.سرویس های آرت رو نامحدود میکنن بعد ما که اکو هستیم باید اینجوری له بشیم.فکر میکنن مردم برای 12 گیگ ترافیک میان سرویس میگیرن.
کد:http://www.shatel.ir/services/adsl/fairusepolicy/
واسه اینکه آی پی استاتیک بگیرم باید چیکار کنم؟
بد بختا از بس بلا سره خودشون آوردن با این مسخره بازیشون.دیگه چه کارایی بود که این شرکت نکرد!!!:27:
بیکاری میخوای استاتیک بگیری؟ :31: اینطوری که بهتره هر دفعه عوض بشه :31:نقل قول:
زنگ بزنین 23099 بعد کد 1 فروش ADSL بعد کد 2 امور مشترکین بهضون بگین راهنمایی میکنن.
18 گیگ دیگه !! بعد ازون سرعت 10 کیلوبایت شد و دیگه دانلود نکردم تا دوره تموم بشه.نقل قول:
در یک ماه کلا با ساعات رایگان شما چند گیگ دانلود کردید؟
البته یکی از دوستام دیروز گفت ماله ن که اینجور شد زنگ زدم دعوا کردم باشون و درستش کردن !!! :31:
ماله من آخرای دوره بود دیگه بیخیال شدم که زنگ بزنم !!
خوب لازم دارم من توی یک سایتی میرم اگر آی پی مون عوض شه نمی تونیم تا 2 ساعت توش بریم:31:نقل قول:
نقل قول:
عمو کلاس چندی ؟!!! :27:
چند شبیه که لینک های مدیافایری که برای دانلود می ذارم بعد از مدتی شروع می کنه تو سر خودش کوبیدن و دانلود نمی کنه فکر کنم از حدود ساعت 3 به بعد این طوری میشه...از دوستان کسی با این مشکل رو به رو شده؟نمی شه بدون بیدار موندن درستش کرد؟