سلام سرویس جهت تمدید مشترکین فعلی باز می باشدنقل قول:
Printable View
سلام سرویس جهت تمدید مشترکین فعلی باز می باشدنقل قول:
پینگ سرویس صبحانه چنده?(تهران و سرور xbox live (نمیدونم چه کشوریه لطفا خودتون پیدا کنید))
sent from my LG G3-d855
دلیل این پایین بالا شدن قیمتا چیه؟:n13:نقل قول:
الان بیشتر دوماه هستش که اسیاتک در خوزستان ثبت نام و تخلیه نداره اصلا هیچ خدماتی در این استان به جز شارژ سرویس انجام نمیدن مثل اینکه اسیاتک به مخابرات بدهکاره و این مساله باعث ایجاد مشکل برای مشترکین فعلی و مشترکین جدید شده یکماه پیش واسه یکی از دوستانم درخواست تخلیه دادم ولی تا الان هیچ کاری نکردن 195 هم شکایت کردن ولی همچنان خط تخلیه نشده و مشکل همچنان پابرجاست....
دوستان من تو اوایل که سرعت داخلیم تو شبا آزاد بود آی پی با رنج 46. شروع میشد بعد از بهینه سازی شد 5. و نتم رسما به فنا رفت و سرعتم محدود شد ولی امروز بازم رنج آی پی عوض شده و با 89 شروع میشه لطفا اونایی که رنج آی پیشون با 89 شروع میشه بگن وضعیتشون چجوریه هم از لحاظ کیفیت و هم سرعت تو شبا از سرور داخلی ممنون میشم.
89.235.91.
آره دیگه طرح یلدا و آ مثل آسیاتک و 1395 گیگ بود که ملت حمله ور شدن و این وضع نت هست ... دیشب تا ساعت 4 که بیدار بودم نت خوب بود ، خوابیدم که 6 خود سیستم روشن بشه دانلود کنه در کمال ناباوری صبح دیدم از همون ساعت شیش چراغ اینترنت خاموش بود تا 1!!! دزدی بالاتر از این ؟نقل قول:
در مورد امضا هم سایت رو کلا جمع کردیم :n02:
سلامنقل قول:
از فردا قرار بر این شده که مشکل خوزستان حل بشه
من چون سرویسم شبانه رایگان نداره نمیتونم بفهمم شبانه سرعت داخلی محدوده یا نه لطفا کسایی که آی پیشون با 89 شروع میشه بگن :n40:نقل قول:
دوستان, سرویس مورد استفاده من یلدا 4 تا 10 60 % رایگان است آیا تخلیه کنم بعد اقدام به خرید سرویس صبحانه 1395 گیگ با پین تخفیف سامان کنم
یا اینکه تمدید سرویس بزنم و بدون پین خریدم رو انجام بدم
من
(الان در سرویسی که حال حاضر دارم چه ساعات 60 % رایگان و چه به طور معمول سرور خارجی یا داخلی 600 کیلو بایت سرعت دانلود است با تخلیه کردن مشکلی در سرعت دانلود پیش نمی اید در ساعات رایگان کم نمیشود؟ صرف اقصادی دارد که تخلیه کنم یا تمدید سرویس را انجام بدم )
ممکن سرعتت بیاد پایین ترنقل قول: