داستان چیه حاجی؟ :n02: عین واقعیته ! :Dنقل قول:
همین بستگی به مخابرات و فاصله و نویز و ... کارو خراب میکنه ! میبینی میرم 2 مگ رو میگیرم، بعد از 450 میشه 500 ! :n23:
Printable View
داستان چیه حاجی؟ :n02: عین واقعیته ! :Dنقل قول:
همین بستگی به مخابرات و فاصله و نویز و ... کارو خراب میکنه ! میبینی میرم 2 مگ رو میگیرم، بعد از 450 میشه 500 ! :n23:
لطفا یکی هم جواب من رو بدهنقل قول:
نقل قول:
سلام
عزیز والا تو مدتی که من داشتم (3ماه) اینطور نبود! حالا نکه هر شب مثل هم باشه، دیگه نوسان داره !
شاتل رو شنیدم که محدود میکنه، ولی پارس اونجوری نیست!
ممنوننقل قول:
پارس میگفتن سرور خارجی خیلی ضعیفه دورش رو خط کشیدم
ولی الان با کمک دوستان راهی هست خارجی ها هم داخلی کنی !!!
فقط یه سوال
بالاخره هر جایی بالا پایین زیاد داره و اختلاف زیاده ولی کلا 512 بگیری حدود چه سرعتی رو میده ؟؟
نقل قول:
باور کن نمیشه به راحتی گفت که چه قد سرعت بهت میده، چون شرایط فرق میکنه ! فک کن یه جا یه بنده خدا از سرعت دانلودش عکس گذاشته بود که داشت با 1 مگ دانلود میکرد، بعد طرحش 128 بود !! :| یادم نیس کدوم ISP هم بود !
ولی 512 که من الان دارم، داره بهم 450kb سرعت میده ! شمارو نمیدونم !
نه. یه عکسی بذار که توش snr و attenuation خطت معلوم باشه. یه کم تو مودمت بگردی پیدا میشه.نقل قول:
نقل قول:
وضعیتت از وضعیت خط من که بهتره. قاعدتاً باید خطت راحت پروفایل 9مگ رو جواب بده. ضمن این که همین الآن هم میتونی بهشون بگی پروفایلت رو ببندن روی 9 مگ ببینی تغییری میکنه سرعتت یا نه.نقل قول:
اکی فقط دقیقا میگی باید چی بهشون بگم؟ :n13:نقل قول:
بگم خطم رو روی 9 مگ ببندین؟؟
راستی الان خطم رو چند بسته شده؟ 4 مگ؟؟
آره. الآن پروفایلت روی 4مگ بسته شده. زنگ بزن پشتیبانی پارسآنلاین، بگو میخوام پروفایل خطم رو ببندین روی 9 مگ. هر چی هم گفتن که نویز داره خطت و این جور حرفا، گوش نکن. بگو شما ببندین.نقل قول: