سرویس رزرو هم آسیاتک داره؟ مثلاً میشه 10 تا از این صبحانه آسیاتک گرفت که 9 تاش رزرو باشن و تا 10 سال استفاده کنی؟ :D
Printable View
سرویس رزرو هم آسیاتک داره؟ مثلاً میشه 10 تا از این صبحانه آسیاتک گرفت که 9 تاش رزرو باشن و تا 10 سال استفاده کنی؟ :D
پهنای باند و سرعت دانلود شما هم طی چند روز اخیر شاهد افت 50 درصدی بوده یا نه؟ و نیز پیغام دوست داشتنی service unavailable ?
این ذوق و شوق رو که واسه آسیاتک می بینم، شک میکنم که نکنه خط تلفن من دچار مشکل شده
دومین باره این پست رو میفرستیدنقل قول:
sent from my LG G3-d855
تا جایی که خودم یادم میاد اولین باره. چون واقعا سوال واسم پیش اومده
نیا که پشیمون میشی سرعت دانلودش فیکس 250 تا هست تو شبانهنقل قول:
سلام
کیفیت آسیاتک نسبت به های وب چطوره؟ مهاجرت از های وب به آسیاتک رو پیشنهاد میدین؟
چند وقته کیفیت های وب اومده پایین به زحمت صفحات باز میشن
آسیاتک چیزی مثل ترافیک فشفشه های وب رو داره؟ مثلا های وب فشفشه 40 گیگ داره 30 تومن
میتوانید از داخل پنل کاربران با 26160 تومان یک سال هم از پایان سرویس فعلی تمدید کنید و در مجموع 2 سال استفاده کنید ولی بیشتر اجازه نمیدهد، اگر بعدا سرویس بهتری ارائه کردند یا از کیفیت راضی نبودید میتوانید زنگ بزنید سرویستان را برگشت بزنند و پول را به حسابتان واریز کنند.نقل قول:
نخیر نداره قبلا گیگ باکس مثل فشفشه داشت برداشتش صفحات باز کردن در آسیاتک هم به زحمت باز میشهنقل قول:
دوستان, راهی نیست واقعا مشترکینی که آسیاتکی هستن یا بودن از سرویس صبحانه استفاده کنننقل قول:
من به این 250 هم راضیم به خدا
بدینوسیله به استحضار می رساند "تغییر هزینه امور رانژه مخابراتی"به شرح ذیل اعلام می گردد.پیرو اطلاعیه تغییر قیمت رانژه، مجدد قیمت ها به حالت قبل تغییر یافت:
·هزینه رانژهاز 120000 ریالبه 50000 ریال·هزینه رزرو از 35000ریالبه 15000 ریال