تاریخ عرضه lt3 کی هست دقیقا؟
فکر میکنین تا سه ماه دیگه میاد؟
راستی .بازی های انحصاری و قدیمی Xbox رو از کجا میشه گیر آورد. مثل alon wake
دقیق که معلوم نیست..........نقل قول:
شما سایت:
رو چک کن...............کد:http://c4evaspeaks.com/
برای درایوهای BenQ در حال تست هستش و برای اغلب درایوهای دیگه در حال آماده شدن....................
والا دقیقا معلوم نیست!ممکنه همین یکی-2 هفته دیگه منتشر بشه یا اینکه بیفته برا 1-2 ماه دیگه.پیش بینی خود من اینه:نقل قول:
با توجه به اینکه LT3 برای درایوهای benq کامل شده و تقریبا کار اصلی گروه c4 با کنسول های فت تموم شده احتمالا طی 1 ماه آینده LT3(برای کنسول های فت)منتشر میشه............
بازی های قدیمی رو اکثر فروشنده های اینترنتی دارند.
سلام دوستان،من قصد دارم سری اسلیم ایک باکس رو بگیرم اما موندم با هارد 4 بگیرم یا 250،فقط خواست بدونم میشه به این سری هارد خارجی وصل کرد و روی اون بازی ریخت و سیو کرد.ممنون:8:
ممنون دوست من.راستش عجله داره.نقل قول:
میخوام خودم براش بریزم درایوش لایت آن هستش.
با هارد 250 گیگشو بگیر.هارد مزیتش اینه که بازی رو روی هارد نصب میکنی و با اینکه دیسک بازی رو تو درایو میذاری ولی درایو نمیچرخه و فقط لحظات اول برای چک کردن لایه امنیتی دیسک میچرخه و اینطوری درایو کمتر کار میکنه و بیشتر عمر میکنه:46:اختلاف قیمتشم که 70-80 تومن بیشتر نیست.هارد های اکسترنال رو میشه به روش هایی ه.ک کرد و به ایکس باکس نصب کرد ولی اینها هم مشکلات خودشونو دارن شما با تو یه هارد 250 گیگ کلی بازی میتونی نصب کنی و حالشو ببری.:8:نقل قول:
ببخشیدا.....نقل قول:
باید یه سی دی به صورت Audio Disc رایت کنین و بزارین تو کنسول و Rip کنین... به صورت Data Disc باشه نمیتونین روی کنسول کپی کنین...نقل قول:
نقل قول:من با نرم افزار Horizon هر چی دوست باشته باشم میتونم بریزمنقل قول:
خواستی بگو لینکشو بگم
هرچی
عکس فیلم آهنگ فایل های آپدیت
حتی میشه باهاش فایل های سیو بازی هارو ادیت کرد
مثلا واسه gta میتونی پولشو زیاد کنی و کلا خیلی نرم افزار توپیه
بچه هایی که اشتباهی دستگاشونو آپدیت کردن و دستگاشون به **** عظما رفت با این آشنایی کامل دارن:27::31:
کرک شدش رو داری ؟نقل قول: