شاتل مزخرف هر چی پورت هست رو بسته
هیچی درست باز نمیشه
لعنت به خودتون و نت مزخرفتون
Printable View
شاتل مزخرف هر چی پورت هست رو بسته
هیچی درست باز نمیشه
لعنت به خودتون و نت مزخرفتون
منظورت برای استفاده وی پی ان و قندشکنه؟نقل قول:
یکی از بی شرف ترین شرکت های
داخلی ها رو میبنده خارج که بماند
مسخره
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
الان تست کنید برای من درست شده
شاتل از دیشب امده ترافیک openvpn کلا مسدود کرده و اصلا روی TCP/UDP کانکت نمیشد
الان تست کردم اوکیه
تمام پورت ها بسته شده بود، هیچ بازی آنلاینی کار نمیکرد. دیشب بهشون زنگ زدم خبر دادم
الان درست کردن، باز میشه امروز مشکل حل شده
حذف کنید ...
مشخصا بله دیگه!نقل قول:
وگرنه سایت داخلی همیشه باز هست که!
از این جهت پرسیدم چون گاهی گیمرها هم برای پورتها دچار مشکل میشن. برای مشکلی که داری یه پیام خصوصی میدم امیدوارم بدردت بخوره.نقل قول:
من با یه ISP دیگه برای گیم و استور مایکروسافت مشکل داشتم. آی پی استایتک گرفتم پورت ها باز شد مشکل حل شد. شما هم این راه رو روی شاتل تست کنید اگه مشکل داشتید. شاید حل بشهنقل قول:
میتونید وضعیت اقت و خیز نت ایران رو از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بررسی کنید
سلام دوستان اصلا هیچ وی پی انی برام وصل نمیشه خیلی افتضاح شده نه تو ویندوز نه اندروید هیچی کار نمیکنه بنظرتون چی کنم؟ از سرعت شاتل راضی هستما اما این بسته شدن کل وی پی انا اعصابمو بهم ریخته
از منم چندروزه زدن ر...دن تو اینترنت.شاتل کاسه از آش داغتر شده تمام پورت و پراکسی هایی که رو همه isp ها بازه را زده بسته.حتی اینستاگرام هم درست کار نمیکنه.خاک بر سر شاتل کنن که من الان با اینترنت سیمکارتم هیچ مشکلی ندارم ولی با adsl خونه که باید بسیار باثبات تر از اینترنت همراه باشه غیر از سایتهای داخلی هیچ کار دیگه ای نمیتونم بکنم
دوستان من با شاتل تماس گرفتم در مورد محدود کردن فیل تر شکن ها و پرو#کسی ها گفتم قبول کرد گفت شاتل فیلت رینگ و شدیدتر از بقیه شرکتها اجرا میکنه منم درخواست فسخ قرارداد دادم
چرا نتو اینطوری کرده شاتل؟ قیمتش از همه شرکتا بالاتره اینم از وضعیتش.
به جز این
من از هایوب اومدم شاتل
هایوب که داشتم راحت سرعتمو رو ۱۶ بسته بودن و خطم میکشید با snr 8 ولی به هیچ عنوان مشکلی نبود.
شاتل که گرفتم به هیچ عنوان ۱۶ جواب نمیده و max رو توی مودم ۱۴ مگ زده.
snr روی ۸ مگ الان شده ۱۴ ( میدونید که هرچی سرعتو بالاتر ببندن snr افت میکنه )
مگه snr به isp هم ربط داره؟
به مخابرات ربط داره وقتی قطع و وصل می کنن نوسان پیدا می کنه .نقل قول:
من چند وقت پیش خطم قطع شده بود چون قبلا سابقه نداشت اولش فک کردم به خاطر مشکل فنیه بعدش قهمیدم به خاطر عدم پرداخت به موقع هست ، بعد تلفنی قبصو پرداخت کردم نیم ساعت بعدش که خط وصل شد کشش خطم از 22 پرید رو 24500!
نقل قول:
با شاتل صحبت کنید ببینید دستی میتونند depth پروفایل interleaved رو برای شما افزایش بدن؟ پینگتون بدتر میشه ولی کشش خط بالا تر میره.
از های وب چرا خارج شدین مشکل خاصی داره؟ چون اولین جایگزینم بود برای انتقال.نقل قول:
شاتل پورتها رو محدود کرده قبلا پورت 8 مگ سرعت یه مگ رو میداد الان به زور به 800 کیلو میرسه.
اقا مال من هنوز ترافیک open vpn بلاکه ، الان وصل شدم به سرورهای نورد وی پی ان چیزی رد نمیشه ...
دیده بان دارم .
سرعتش افتضاح شده بود. با خط ۱۶ مگ از سرور داخلی با دانلود منیجر ۵۰۰ کیلوبایت سرعتش بود. البته اوایل اینطوری نبود.
مرکز به مرکز فرق داره ممکنه جای دیگه اینطوری نباشه.
تمام مشکلات از وقتی شروع شد که تلگرام کانال های +18 رو برای ایران باز کرد.
از اون روز افتادن به جون اینترنت
شاتل هم که پیشگام این مسائل هست!!
امروز هم به تلگرام DDoS شدیدی زدن که شک ندارم کار ایرانه
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
تلگرام مطمئن هستید باز کرده هیچین محتوایی رو؟!نقل قول:
آخه محتوای پورنگرافی ریپورت میشه و در صورت مشاهده خود تلگرام کانال متخلف رو می بنده کلا!
کاری به این چیزا نداره دلیلش این بود که ایران و روسیه از تلگرام خواستن که دسترسی ادمین به سرورهای تلگرام داشته باشن تا بتونن ایپی یوزرها را شناسایی و ردیابی کنن اما تلگرام زیر بار این قضیه نرفت و فیلتر شد حملات DDoS هم که هر چند وقت یکبار میزنن تا سرورهای تلگرام رو بترکونن که دیگه مثل قبل موثر نیستنقل قول:
کانال ها دیروز باز شدننقل قول:
فیلترینگ شدید شاتل از روز قبلش شروع شد
بعدم حمله DDoS هر چند وقت یکبار انجام میدن که فایده ای نداره
بله تقریبا از هفته پیش برای شماره ایران آزاد شده برید چک کنید.نقل قول:
درضمن هیچ وقت دسترسي کانال های +18 برای کشورهای دیگه (غیر از ایران و کشور های اسلامی) مسدود نبوده و با شماره مجازی کشور خارجی همیشه از روز اول این کانال ها باز بوده.
تنها وقتی یک کانال +18 از طرف تلگرام مسدود میشه که ویدیو و تصاویری که از اشخاص شخصی (غیراز پ. ورن استار) در کانال قرار بگیره.
آن هم بدلیل مسائل حفاظت از حریم خصوصی و...یه بار دیگه پستم رو بخونید من کاری با دلیل فیلتر شدن تلگرام ندارمنقل قول:
میگم مشکل کندی سرعت و قطعی وی پی ان ها از روزی شروع شد که تلگرام دسترسی کانالهای با محتوای پــْورن رو برای شماره ایران آزاد کرد.
کانال ها تقریبا از یک هفته پیش باز شده، ولی خبرش دیروز منتشر شد.نقل قول:
روی IOS بسته هست و روی اندروید بازهنقل قول:
بحث iOS جداست، این شرکت قوانین خودش رو برای اینگونه مسائل لحاظ میکنه...نه فقط برای تلگرام بلکه برای الباقی اپ های دیگهنقل قول:
دوباره امدم پستمو دیدم،خوندم خندم گرفتنقل قول:
یکجا نوشتم برای IOS بسته هست، پشت بندش نوشتم برای ایفون بازه:n09::n02:
برای اندروید بازه ولی برای IOS طبق گفته شما همینطوره
هنوز یک هفته نشده کانال های +18باز شدن،ما حواس پرتی گرفتیم:n02::n08:
:D :D :Dنقل قول:
nordvn کلا از کار افتاده
با اون همه سروررررر!
با Obfuscated هم کار نمیکنه؟نقل قول:
یه حالت همزمان tcp و Obfuscated هم شاید جواب بده
من دیروز متوجه شدم نورد کلا از کار افتاده
خب بزار روی TCP و حالت Obfuscated یا مقاومت را فعال کن و سرورهای فرانسه و المان و هلند یا ترکیه را تست کن باید کانکت بشهنقل قول:
رو حالت مقاومت ترافیک بصورت HTTPS یا همون Stealth Mode قرار میگیره
تو روتر استفاده می کنم به صورت ovpnنقل قول:
چون بصورت OPENVPN هست و ترافیک به این صورته، فایروال DPI این نوع پکت ها رو بلاک میکنهنقل قول:
در کل من ovpn رو خیلی کم استفاده می کنم چون به دلیل رمزنگاری شدید سرعت میاد پایین حتی دوستمم که یه روتری بالاتر از من داره و الان حدود 3 تومن پولشه اونم افت سرعت داره ، فعلا L2TP استفاده می کنم مال اکسپرس و آستریل چون نورد L2Tp رو جدف کرده .نقل قول:
با وی پ ان مشکلی ندارم. اینطور مشکلات به خاطر اینه که ممکنه اصلا اپراتور تغییری برای بستن ترافیک انجام نداده بلکه تغییر به دلیل دیگه ایی بوده از اونجایی هم که پاتالوژی شبکه اپراتورهای ایرانی رو حتی خودشون هم متوجه نمیشن!!!! همه کابها رو امتحان میکنن اخرش بالاخره یکیش درست در میاد مثلا میشه شبکه! اغلب وی پ ان های ایرانی فروشی به درد میخورن چون با تغییر قرار گیری روترها یا پورت و ... فروشنده ایرانی هم تغییرات رو اعمال میکنه. ولی در کل نزدیک یک سال هست که اوپن وی پی ترافیکش محدود شده.نقل قول:
اگه اشتباه نکنم،اگه رمزنگاری روی 128 بیت باشه سرعتش بیشتر از 256بیت هستنقل قول:
حتی میتونید از IKev2 هم استفاده کنید که داخل اموزش های سایت نورد هست
استریل هم یکی از قند شکن های محبوب چینی ها هست و انصافا خوراک شرایط فیلترینگ شدیده که امده سرور های بهینه شده بروی حالت stealth قرار داده که در بدترین شرایط فیلترینگ کانکت بشه و خوبی دیگه ای هم داره بنظرم از چند پروتکل استفاده میکنه و پورت هاش هم محدود نیستن از 0 تا 65535 کار میده
الان روی سرویس شاتل تست کردم. هم یک نرم افزار خارجی و هم یک سرویس وی پی ان داخلی. هر دو بدون مشکل کار کردند.