اخه من سرور دارمنقل قول:
فایلها رو میکشم رو سرورا ایران
اینم عکس از دانلود سرور خارج
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اخه من سرور دارمنقل قول:
فایلها رو میکشم رو سرورا ایران
اینم عکس از دانلود سرور خارج
من تا 35 مگ هم سرعت داشتم یک شب تا صبح سرعت دانلودم بالای 4 مگ بود ایرانسلو ترکوندم اما الان دیگه شبها بزور سرعت دانلود به یک مگ برسه اونهم خیلی نوسان داره روزها هم بالای 20 مگ هست اما استفاده ندارم چون به صرفه نیستنقل قول:
اخرین باری از 4جی ایرانسل دانلود کردم سرعت دانلودم 4مگ بود حدودا 75گیگ دان کردم ولی مودم 4جی ندارم گوشی هم ماله برادرم بود :n01:در کل عالیه:n09::n10:نقل قول:
اینم اولش خوبه مدتی بگذاره داغون میشه:n10:
دانلود از قند شکن مهم هست :n02:نقل قول:
اینو یادت رفت کاربر rarنقل قول:
:n02::n02:
اینم بعد از جابهجا شدن. ای کاش جابهجا نمیشدم! جا قبلیه تا ۴۰ کیلومیگرفت!
اینترنت در ایران، فقط ADSL حداقلش اینه یه سرعت ثابت داری.
اینا نمیتونن ترافیک ارسال SMS در اعیاد رو تامین کنن بعد میخوان واسه من اینترنت پرسرعت بیسیم ارائه بدن.
من جای وزیر بودم همین الان 3g و 4g رو جمع میکردم مینداختم توی زبالهدانی.
جالب اینجاست سرعت همراه اولم توی همین رینجه.
تست واقعی:
از اون تستهایی که بعضیا میذارن.
یعنی لینک سرور خارج رو ویدی به سرو رولینک ایران بهت تحویل میده سرورت چی هستنقل قول:
من مشکل دارم با سرور خارج دانلود نمیشه فقط سرور ایران دانلود میتونم بکنم
جواب مارو کسی نمی دونهنقل قول:
عزیز سوالت رو داری جای اشتباه میپرسی . اینجا کسی پشتیبانی ایرانسل نیست که بدونه چرا یک شهر خوبه و شهر دیگه داغون. زنگ بزن پشتیبانی و البته بعیده جواب درستی از خودشون هم بگیری !
vps دارمنقل قول:
لینکایه خارجی رو اپلود میکنم تو 4اپلود
اکانتش هم دارم
راحت با نهایت سرعت میگیرم
دیشب سرعتم تا 4.9 مگ میومد
حالا امشب تست میگیرم تا باورتون بشه
کسی میدونه گوشی galaxy s4 i9500 رو میشه قابلیت 4G روش فعال کرد یانه؟
یکی الان دستمه ولی خب توی تنظیماتش در حالت عادی 4g نداره با این روش هایی که توی نت هست 4g روش فعال میشه یا نه؟
و اینه مگه htc one m7 قابلیت 4g نداره؟ چرا توی تنظیماتش LTE یا 4G نیست؟ من یه جا دیدم نوشته بود بعضی هاش داره بعضی هاش نداره
خیر این مدل 4G ساپورت نمیکنهنقل قول:
برین توی منوی بوت لودرش اگه نوشته m7u یعنی 4g نداره . اگر نوشته m7ul یعنی 4g دارهنقل قول:
اون بالا بجای H باید H-plus(+) باشه :)نقل قول:
سرعتت یه کم بهتر میشه
عزیز گوشی g2 در حالت h و h+ علامتش هیچ تغییری نمیکنه. همین سیمکارت رو روی lumia میندازم h+ نشون میده.نقل قول:
دوستان شما میتونید تشخصی بدید این دکل ایرانسله یا خیر
ایرانسل نیستنقل قول:
ممون از شما میدونید دکل چیه؟
می تونه همراه اول باشه +وایمکس
دوست عزیز شما تو سایت gsmarena.com برو هر مدل گوشی که مد نظرته تو سرچ پیدا کن اونجا مشخصات هست. S4 هم 4G پشتیبانی نمیکنه.نقل قول:
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
بچه ها من پول ندارم که بخوام مودم بخرم اما
گوشی من قابلیت اتصال به 3g رو داره ، برای استفاده داخل کامپیوتر میخوام
حالا از کدوم طرح استفاده کنم ؟ ( دانلود شبانه رایگان هم داشته باشه ).....................................
آیا nokia 5800
4g رو ساپورت میکنه یا خیر ؟
حالا از کدوم طرح استفاده کنم ؟ ( دانلود شبانه رایگان هم داشته باشه )
خیرنقل قول:
می تونید برای داشتن این دست اطلاعات مربوط به گوشی به سایت mobile.ir مراجعه کنید.
حالا از کدوم طرح استفاده کنم ؟ ( دانلود شبانه رایگان هم داشته باشه )
.............................
یک منبع آگاه اطلاع داد* طی جلسه ای با حضور مسوولین و اعضای شرکت ایرانسل، آخرین وضعیت توسعه شبکه و مسائل و مشکلات پیرامون آن مورد بحث قرار گرفت که با گلایه یکی از اعضای شرکت از تامین نشدن دیتای مربوط به برخی شهرها همراه بود. این مقام مسوول که نامش منتشر نشده است، ضمن ابراز نارضایتی از تامین نشدن دیتای مربوط این شهرها خواستار رفع مشکلات کنونی شد. همچنین مقرر گردید به زودی شهرهای جاسک، شیروان، میمند، فیروزآباد، کلیبر، بندر ترکمن و روستای چاوش قلی در خوی تحت پوشش نسل سوم ایرانسل قرار گیرند.
جلسه داخلی ایرانسل در خصوص توسعه شبکه نسل سوم برگزار شد
* اطلاعات تکمیلی به محض دریافت منتشر خواهد شد.
به صفحه اول تاپیک مراجعه شود (طرح ها)نقل قول:
داداش اینا که گفتی واقعیه کی گفته:n02:نقل قول:
نقل قول:
طرحی که دارای ساعات شبانه رایگان 8_2 باشه قیمتش چنده ؟ سرعت دانلود چنده ؟
ممنون میشم یک طرح خوب معرفی کنید .. حداقل زمانش هم یک هفته باشه
سلام دوستان...من 1 فروردین بسته 50 گیگ 15 روزه خریدم...که نصفش مونده هنوز...الان میخواستم یکی دیگه هم بگیرم...انوقت چطور میشه؟ زمان و حجم به باقیمانده قبلیم اضافه میشه؟
و اینکه این بسته تا کی ارائه میشه؟
ممنون.
Sent from my GT-I9515 using Tapatalk
نقل قول:10 تومن 1هفته 99گیگ #2*6*5*555*
دقیقا بنده همین سوال الان اومد بپرسمنقل قول:
اگر من بسته 3 ماه 6 گیگ بخرم بعد بسته 50 گیگ 15 روز بگیریم به بسته قبلی اضافه میشه ماه و مهمترش حجم ؟! اینجوری میشه یعنی 3ماه 15 روز و 56 گیگ ؟!
بله اضافه میشه.نقل قول:
بسته نوروزی هست و قاعدتا" تا 13 فروردین ارائه خواهد شد.
خیر فقط به بسته های 1 ماهه به پایین اضافه میشه.نقل قول:
فرکانس 4g ایرانسل چی هست ؟ ( میخوام قبل خرید گوشی مطمعن بشم فرکانس ایرانسلو میشناسه)
همچنین فرکانس 3g
HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100
GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
3gنقل قول:
2100
+
4g
1800
امروز تونستم DC-HSDPA رو داخل اتاق بزحمت بگیرم البته با سرعت فوق نجومی 3.5 Mbps
حداقل جای شکر داره که توسعه ی شبکه انجام شده و به امید آینده!
محتوای مخفی: شات
دوستان امکان داره دبتای ی دکل تموم بشه؟اخه چن روز سرعت خوبه میبینه ی دفع از10کیلوبایتم بالا نمیره این مشکل سراسریه یا فقط مربوط به ی دکل میشه؟
اگر من یک بسته شبانه نا محدود یک هفته ای بگیرم آیا میتونم بسته دیگه ای هم در کنارش داشته باشم یا نه؟؟ مثلا یک بسته 7 روزه نا محدود شبانه و یک بسته 3 ماهه 6 گیگ
اختلال در سیستم سیمکارت های دائمی آی سیمبا گذشت بیش از یک هفته از دوره جدید صورت حساب سیمکارت های دائمی آی سیم، صورت حساب قبلی مشترکین همچنان صادر نشده است و حد اعتبار و حق اشتراک مشترکین به روز رسانی نشده است؛ همچنین در حال حاضر فعالسازی بسته های افزایشی سیمکارت های دائمی (#900*) با اختلال همراه بوده و عملا ناممکن می باشد.نهایتا آخرین پیگیری ما امروز به این نتیجه رسید که اختلال مربوطه، به علت به روز رسانی شبکه می باشد و طی 24 تا 48 ساعت آینده برطرف خواهد شد.