آیا میشه یکی دیگه با خط خودش فشفشه 40 گیگ 30 روزه رو بگیره و من استفاده کنم 3 ماهه دارم و مشکلی از بابت تعداد روز ها ندارم الان 40 گیگ خودم تموم شده و تا ماه بعد فشفشه 40 گیگی پنل نمیاد هر ماه یکبار میشه خرید!
Printable View
آیا میشه یکی دیگه با خط خودش فشفشه 40 گیگ 30 روزه رو بگیره و من استفاده کنم 3 ماهه دارم و مشکلی از بابت تعداد روز ها ندارم الان 40 گیگ خودم تموم شده و تا ماه بعد فشفشه 40 گیگی پنل نمیاد هر ماه یکبار میشه خرید!
بله من میتونم براتون بگیرم اگه موافقید.نقل قول:
دوستان شبانه 512 چجوریه ؟ ربطی به پهنای باند مرکز داره ؟ یا همه بدون استثنا روی یه سرعت خاص محدود میشن ؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
تایم رایگان 512حدود 60 کیلو میده.همه محدود به 60 کیلو هستن و ربطی به پهنای باند مرکز نداره،کلا شرکت های وب پهنای باند کم داره و نمیخادم پهنای باند اضافه کنه.نقل قول:
- - - Updated - - -
تایم رایگان 512حدود 60 کیلو میده.همه محدود به 60 کیلو هستن و ربطی به پهنای باند مرکز نداره،کلا شرکت های وب پهنای باند کم داره و نمیخادم پهنای باند اضافه کنه.نقل قول:
محدودیت در تایم رایگان ارتباطی به کمبود پهنای باند در مرکز ندارد.نقل قول:
شما کدام مرکز هستید که مشکل کمبود پهنای باند را حس می کنید؟
مرکز خواجه ربیع،نقل قول:
دوستان dns های وب را میخواستم -- برای من صفحات وب خیلی کند باز میشه و باید یک صفحه را چند بار ریفرش کنم تا باز کنه
دوستان دوتا سوال داشتم
1.اگر من سرویس 512 بگیرم میتونم به 1 مگ با پرداخت تفاوت تغییر سرویس بدم؟
2.ثبت نام انلاین 5 تومن هزینه رانژه رو هم میگیرن ؟
46.224.1.43نقل قول:
8.8.8.8
از ساعاتی پیش سرعت اینترنت به دلایلی به شدت کاهش داشته و هنوز برطرف نشده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرنگار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛طی اطلاعیه رسمی شرکت ارتباطات زیرساخت، بخشی از ارتباطات بینالملل کشورهای منطقه از جمله ایران دچار کندی شده است.
از شب گذشته کاربران در سراسر ایران از کندی سرعت اینترنت خود گله می کردند و ظواهر نیز نشان میداد که این موضوع به طور جدی اتفاق افتاده است.
کاربران اینترننتی در ارسال و دریافت پیام های خود در شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها نیز دچار مشکل هستند.تا کنون نیز این کندی سرعت احساس میشود.
در حال حاضر سرعت اینترنت حتی پایینتر از میزانی است که سازمان تنظیم مقررات آن را به طور رسمی مجاز میداند،
شرکت ارتباطات زیرساخت رسما اعلام کرد:
"به دنبال قطعی مسیرهای ارتباطی ترکیه و باب المندب، بخشی از ارتباطات بینالملل کشورهای منطقه از جمله ایران دچار کندی شد.
شرکت ارتباطات زیرساخت اینترنت را وارد میکند و تا مراکز استانها در کشور توزیع میکند. از آنجا به بعد وارد بستر مخابراتی و دسترسی میشود که ما پهنای باند را به منازل میرسانیم؛ آنچه کشور ما از آن رنج میبرد،
عمدتا در لایه شرکت مخابرات ایران است بطوریکه طی یک سال و نیم گذشته در حوزه کمبود پهنای باند تحولات بسیار خوبی در کشور اتفاق افتاده چرا که در گذشته بسیاری از شرکتهای اینترنتی برای اینکه اینترنت را به دست مردم برسانند،
با اینترنت جیره بندی مواجه بودند اما طی یک سال گذشته با تلاش شرکت ارتباطات زیرساخت پهنای باند اینترنت کشور دو برابر شده است و کاربرانی که اعتراض دارند،
شرکت ارتباطات زیرساخت و سایر شرکتهای بینالمللی در تلاش هستند مشکل ایجاد شده را از طریق برقراری مسیرهای پشتیبان و در کوتاهترین زمان ممکن رفع کنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش سرویست چیه ؟نقل قول:
شبانه رایگان هم داره؟
سرعتش چقدر شبا؟
دوستان بنده تخلیه کردم:n31:
یه روزه تخلیه شد.
1-بلینقل قول:
2-بلی
دوستان چند روزه با های وب نمیتونم از اپ استور اپل دانلود کنم این مشکل منه یا از های وبه!!
کل اینترنت کشور ریخته بهمنقل قول:
اکثرا اوپراتورها درست کار نمیکنن
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
دوستان امکانش هست چندتا تست از سرعت نت قرار بدین؟ از سرورهای اروپایی باشه لطفا
و اگه سرویستون شبانه داره سرعت اون رو هم بگید
دو دلم بیام های وب یا همین اسیاتک رو تمدید کنم
از های وب هستش با مخابرات راحت اپدیت میشه کرد.نقل قول:
یادمه هیچ جا گوگل پلی مسدود نبود اما های وب بسته بود کلا کاسه داغ تر از آشه!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
منم مشکلی با اپل استور ندارم با مخابرات اتفاقا میخاستم بیام های وب@:n04:
اپ استور رو خبر ندارم ولی مطمینم که با گوگل پلی اصلا مشکلی نداره، چه ساعت رایگان چه طول روزنقل قول:
کسی نیست جواب بده ؟نقل قول:
دقت کنید از فعل گذشته استفاده کردم مسدود کرده بود الان بازهنقل قول:
مال من هنوزم مسدودهنقل قول:
- - - Updated - - -
مال من هنوزم مسدودهنقل قول:
منظورم به ایشون گوگل پلی بود. بله برای منم هنوز با اپ استور مشکل داره.نقل قول:
سرویس دینامیت ، شبانه نداره!نقل قول:
* تقریبا وضعیت سرویس همیشه به همین صورت هست *
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم یه تست تک کانکشن هم از سایتنقل قول:
testmy.net
قرار بدید
تنها خوبی های وب فشفشه هاش هست ، کیفیت اش هم تعریفی نداره ، البته من به صورت همزمان از سرویس دهنده های دیگه سرویس نداشتم.نقل قول:
دانلود شبانه های وب هم بهتره روش حساب باز نکنی ، من خودم اول سرویس 512 گرفتن سرعت دانلود شبانه ام روی 64 بود !
بعد امدم رو 128 سرعت امده حول هوش 200 ، اینو بگم هر سرعنی بگیری نهایت بتونی شبا دانلود کنی 2 - 2.5 گیگ هست .
اگر دانلود زیاد داری های وب به دردت نمیخوره ، اگر مصرف روزانه ات زیاده های وب گزینه خوبی هست.
به به عجب کیفیتی جون میده برای استریم ویدیو اونم با فشفشه های های وبنقل قول:
تشکر از همه :n40:
البته شهر به شهر و مرکز به مرکز فرق داره مثلا من تو تهران تک کانکشنم به قدری ضعیفه که اصلا نمیتونم استریم یا اپدیت داشته باشم. الانم تعطیلات اکثر از خونه رفتن بیرون قِیمه بزنن یکم ممکنه سرعتنقل قول:
خوب شده باشه اما از یکشنبه همون آش و کاسه. در ضمن 12 مگ باید نیترو بزنین یا اینکه با پشتیبانی صحبت کنید که خطتون میکشه ببندن وگرنه دینامیت تا 8 مگ هستش. پینگ هم که تعطیل .
چند روزه اصلا نمیشه به هیچ اپ استوری متصل شد حتی نمیشه به پی اس ان وصل شد , خودشون گفتن که بزودی مشکل برطرف میشه ولی معلوم نیس که این بزودی کی هستش !!!:n15:
سلام
من طرح فشفشه خریدم اما بعد جند روز شروع کرد به کم کردن از ترافیک اصلی! راهی برای پیگیری هست؟
- - - Updated - - -
سلام
من طرح فشفشه خریدم اما بعد جند روز شروع کرد به کم کردن از ترافیک اصلی! راهی برای پیگیری هست؟
سلامنقل قول:
بله تماس بگیرید با 1565 ، براتون پیگیری ثبت میشه و قطعا رسیدگی خواهد شد.
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
بله تماس بگیرید با 1565 ، براتون پیگیری ثبت میشه و قطعا رسیدگی خواهد شد.
من فشفشه ام که تموم شد، کل ترافیکم صفر شدنقل قول:
زنگ زدم، فرداصبحش مشکلم حل شد.
سلام دوستان
بنده به رایگان شبانه نیاز دارم شاتل ماهیانه 5 هزارتومان میگیره شبانه فعال میکنه اما های وب اینکارو نمیکنه از اونجیی که نمیشه دو نت روی یک خط داشت و من هم 5 ماه مونده تا سرویس یک سالم تموم میشه میخواستم بپرسم میتونم تغییر سرویس بدم و سرویس یک مگ با شبانه رو های وب برای این پنج ماه بهم بده؟
یک مگ دانلودش روی 400 و خرده ای هست درسته؟
با سپاس
سلام به دوستان های وبی
چند تا سوال :
۱. الان های وب چه جور فشفشه هایی به جز اونایی که تو سایتش بدون عضویت میشه دید داره ؟ اون فشفشه های ۱۳ گیگ ۱۳ روزه ۱۰ تومن هنوز هستند یا فقط برای عید بودن ؟ ۴۰ گیگ ۳۰ روزه ۳۰ تومن چی ؟
۲. الان ۱ مگ رو روی چند میبنده همچنان ۴ مگ ؟!
۳. برای روزانه مصرف بالا و شبانه اندک چیزی بهتر از های وب هست ؟
ممنون
1-یه سری فشفشه به جز اونایی که تو سایت هست که تو روزای خاص میزاره مثل عید و... ، 40 گیگ 30 روزه هنوز هستنقل قول:
2-آره
3-نه
باید بشهنقل قول:
اگه تو قسمت تغییر سرویس بتونی 1 مگ رو انتخاب کنی که میشه تغییر داد
1 مگ داشتم با 500-550 میگرفت البته الان روزانش اینطوره شبانه تا 250 نهایتشه
سلامنقل قول:
ممنون از توجهتون
میتونم انتخاب کنم ولی باید هزینش رو پرداخت کنم
منظورتون رو بد متوجه شدم دوست عزیز شما شاتل داری و میخوای تغییر سرویس بدی های وب؟!؟نقل قول:
خوب اول باید درخواست تخلیه بدی از شاتل
پولت رو هم پس نمیدن (فک کنم)
بعد بری های وب منتظر ثبت نام کنی و متظر رانژه از های وب باشی