توضیحات نمیخواست دیگه خودمون مودونیم. دیگه یون ادم ناخداگاه میمونه تو آمپاسنقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Printable View
توضیحات نمیخواست دیگه خودمون مودونیم. دیگه یون ادم ناخداگاه میمونه تو آمپاسنقل قول:
تکلیف فن آوا اهواز چیه همون لقمان هست کسی از فن آوا استفاده میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟در ضمن طرف های وب فقط برای محدود برید سرعت خوبی برای من اسپید تست 7 مگ رو میده
چه سرویسی؟شبانه چنده؟نقل قول:
نامحدودای های وب چطوره سرعتشون؟نقل قول:
نقل قول:
کسی شیرینی نمیخاد ؟
اقا چرا استریم های من این شکلی شدن؟دارن پایینتر میان!:n27:
فکر کنم زیر سر علی باشه!:n24:
علی بهت هشدار میدم دان استریمو دستکاری نکن!:n24:
درمورد نامحدود ازشون پرسیدم گفتن سرعتشون لیمیت هست مثل محدود نیست سرویس من هشت مگ هست شبانه نداره برا دانلود هم از طرح فشفشه استفاده میکنم که به صرفه هستنقل قول:
مثلا 256 نامحدود چه سرعتی میده؟ تا حجم مشخصی میشه دانلود کرد یا نامحدود واقعی هست؟نقل قول:
من برام خوب نیست، کولیت دارم :n09:نقل قول:
فکر کنم، علی رو بخاطر بالا بردن استریم خطت، اخراجش کردن، الان روانی شده، کنترلش رو از دست داده :n24:نقل قول:
گفت سرعت اسمی سرویس هست حجمی محدود نیستنقل قول:
پس هیچی !!نقل قول:
منم بهت هشدار میدم به گرز من دست نزن:n09:نقل قول:
نقل قول:
کولیت داری ؟ همینی که معده پخ پخ میکنه ؟ نون خامه ای بدون شکر دارم ولی نمکش زیاده بدردت میخوره ؟:n10:
من روانی نشدم فقط اتشفشان کردم الان پسخل شدم:n09:
یه جشنواره زدن تو سیترا فکر کنم شبانه داشته باشن پرداخت روی قبضن نمیشه از اونا بگیریم؟؟؟؟:n13:
نه نداره دوستم جدیدا جشنواره گرفته شبانه ندارهنقل قول:
شما سرعت شبانت درست نشد؟نقل قول:
شما پیگیر فن آوا نشدید ؟؟؟ همون لقمان هستنقل قول:
شبانه پارس آنلاین ؟نقل قول:
فن آوا با لقمان فرق داره قیمتاش هم متفاوتننقل قول:
ارهنقل قول:
کسی ر و اینجا دیدی از فن آوا اهواز گرفته باشه ؟نقل قول:
قبلا از لقمان گرفته بودن و تخلیه کردن از فن آوا ندیدم کسی داشته باشه سامی میگه اگه از سایت fanava.com ثبت نام کنی همون فن آوا ثبت نام میشینقل قول:
نه هنوز سرعتم 70 سرویسم دو مگه نمیدونم چه مرگشونه به خدا دیشب 1.30 تو نوبت بودم از 17 شدم 12 حوصلم سر رفت قطع کردم بعد میگن همون ساعت زنگ بزن شکایت کردم میگن مشکل پهنای باند داریم تو مرکزتون بهشون میگم پس چرا تو روز 400 سرعتمه ....:n28:نقل قول:
پارس آنلاین رو یه سرویس دهنده اینترنت 24 ساعته حساب نکن مثل تایم اداری میمونه :n08:نقل قول:
حضوری برو اونجا جدی و عصبانی و تا درستش نکردن ولشون نکن پهنای باندت که 9مگه مشکلی نداری فقط باید از تو برنامه سرعت شبانتو ببرن بالا اینا فیلمشونه که میگن نمیدونیم چرا اینجوریه و مرکز مخابراتی شلوغه و....نقل قول:
کدوم نمایندگیش ثبت نام کردی؟
واقعا فقط بلدن دروغ بگن من فردا میرم دعواشون میکنم و اگه مشکلم درست نشد سر ماه تخلبه میکنم خاک بر سرانقل قول:
فرشاد های وب نامحدوداش سرعت اسمیه!
کیانپارس ثبت نام کردمنقل قول:
داداش اینا خط رو 1 به 20 میبندن بعد میگن پهنای باند نداریمنقل قول:
خوب اگه ندارید پس چرا دارید هنوز ثبت نام میکنید لامصب ها ؟!!!!
شما یکم بدشانس هستی .....
من شبی حدود 3.7 دانلود میکنم اول سرعت 150 هست ولی 4 به بعد میشه 350
از یکی از رفیقام پرسیم میگفت متفاوته مثلا میبینی یه شب سه گیگ دانلود میکنی یه شب 4.5 گیگ
ولی از هرکی پرسیدم وضعیتش مثل شما نبوده ( شاید پرتت مشکل داره :n13: )
اگه من جات بودم حتما شکایت میکردم روزی 20 بار زنگ میزدم
سروش اگه بهت گفته چند وقت دیگه با سیترا میتونی تمدید کنی احتمالا اکسین میخواد جمع کنه و پورتاشو بده به ضحی مثل چند سال پیش که اوآسیس این کارو کرد
صبح بخیر :) این مخابرات مارو دیوانه کرده به خدا :)))نقل قول:
اومدم بخوابم گفتم بیا حسابتو یه چکی بکن رفتم دیدم 450تومن بیشتر نمونده واسم خلاصه هیچ خواب از سرم پرید الانم همش دارم مخابراتو نفرینش میکنم پول مفتو هی داریم میریزیم تو این مخابرات میدونی جدیدا ماهی چند گیگ میگیرم فقط هم وبگردی ساده قبلا 2گیگ میگرفتم کلی ازش اضافه میموند :n27:نقل قول:
الان ماهی نزدیکای 50 تومن باید بدم برا یه وبگردی اونم نه دانلود
من که 128 پنج گیگ داشتم به خدا فقط وب گردی داشتم ولی فقط دو هفته دووم اورد و دیروز تمام شد. واقعا اعصاب خوردیهنقل قول:
خبر مرگشون برای تابستون جشنواره جدید ندارن :n21:
فرشاد میخای دوباره اتشفشان کنم ؟ شاید یه فرجی شد .
یچه ها شرکت ضحی طرح های نامحدود رو اورده
فقط یه ماهه البته گرونه 128 یه ماهه 21 هزار تومن...
برای یکی از فامیلامون گرفتم حالا هنوز وصل نشده تست کنم
اره لامصب 1 مگ زده ماهی 97 تومن .چه خبره اخه ؟ این قیمتی که گذاشته یعنی باید ضریب رو حداکثر 4 در نظر بگیره و سرعت هم حداقل 2 برابر مقدار خریداری شده باشه و حجم هم کاملا نامحدود باشه .اگه غیر از این باشه مفت هم نمیارزه .من نمیدونم اینا مردم رو چی فرض میکنن .اخه چه خبره ؟ به جای این که اینترنت عرزون بشه بیش از دو برابر افزایش قیمت داشته .واقعا که .انگار لازمه دوباره گرزم رو یه تکونی بدم.:n24:
بذار این 128 راه بیفته بینم چه سرعتی میدهنقل قول:
1سال بود تمدید نکرده بود کلا از اغاجاری رفتن بهبهان بعد کلی طول کشید تا خط منتقل کنن اینا
حالا میخواست 2مگ بخره سرویس اجازه نمیداد چون اخرین بار 128 داشته من دیدم نامحدود هم اضاف شده گفتم بیا جون من بخر بینم سرعتش چطوره
حالا زنگ 2020 زد براش فعالشم کرده ولی اینترنتش وصل نمیشه حالا فعلا با 2020 درگیره
هر وقت راه افتاد سرعت دانلود رو تست میکنه من خبر میدم
من با این نامحدود ها وسوسه شدم ولی 2 مگ 8 گیگ رو ترجیح میدم
اینطور که بوش میاد نامحدودهاش خیلی گرونه شاید هم از این طرح های مزخرف مثل پارس انلاین اینا داشته باشه که مثلا تا 10 گیگ سرعتت 200 بعدش میاد روی 30 باشه...
اینکه از ایرانسل هم گرون تره :n04:
۱ مگ نامحدود رو شرکت های وایرلس با بهترین کیفیت میدن ۱۱۰-۱۲۰. این قیمت برای adsl خیلی گرونه مگه اینکه رو ۲ مگ باشه که مطمئنا نیست
Sent from my iPhone using Tapatalk