مسیر از صبح هنده احتمالا دارن با مسیر cw ور میرن فعلا بردنش رو هند.نقل قول:
Printable View
مسیر از صبح هنده احتمالا دارن با مسیر cw ور میرن فعلا بردنش رو هند.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به نت خودم امیدوارتر شدم.:n02:
حذف شود........
آره مال من هم باز مسیر هند شد...نمی فهمم این چه کاریه...از هند که میره قشنگ 100-150 تا میاد رو پینگ...فکر می کنین بیارزه با پشتیبانی صحبت کنم؟ اصلا سر در میارن از پینگ؟
چشم فقط یه سوال یوزر و پاسس رو چطوری با مودم جدید ست کنم؟؟نقل قول:
از هند میره دور کره زمین میچرخه! :دینقل قول:
فقط بدرد آسیا میخوره مثلا پینگ سنگاپور شده 120
دوستان هنوز این مشکل چند دقیقه تایم اوت درست نشد ! چیکار کنیم ؟ چند هفته شد گیم نزدیم.
کسی مشکلش رفع شده ؟ مخابرات کرج
کسایی که مشکل پینگ دارن
بهترین کاری میشه کرد این که تو باشگاه مشتریان ثبت نام کنند بعد
تو قسمت ارسال نظرات بگن سرویسی مثل سرویس گیم شاتل رو راه اندازی کنن نا مشکل پینگ دهی حل شه
دو سه بار گفتم کسی گوش نکرد
بازم خوددانید
سلام
من 256 نامحدود دارم الان میخواهم 1MB 4G بگیرم منتها من نمیدونم مصرفم در ماه چقدر تا الان بوده.(اصلا این 4G برام کافی هست یا نه)
1.تو سایت مخابرات جایی هست که برم میزان مصرف ماهیانمو چک کنم .
2. اگه محدود بگیرم شبانه رایگان هم داره ؟چه ساعتی رایگان هست؟
ممنو ن
در مورد بند 2نقل قول:
منظورت چیه؟؟؟اینترنتت نامحدوده دگه شبانه رایگانش چیه؟؟؟هر جای دنیا اینو بگی خنده میکنن
اشتباه نوشتم منظورم اینه که 1MB محدود 4G بگیرم ساعت رایگان برای دانلود داره؟
سلامنقل قول:
نه / دوست عزیز ندارد همون مقدار مشخص شده / اگر هم تموم شد حجم اضافی تهیه می فرمایید . :n16:
سلام نه رفع نشدهنقل قول:
برای همه ISP ها هم هنوز همین مشکل هست گویا مشکل فقط ما نیستیم:n28:
دوستان من مودم مخابرات رو گرفتم توی تنظیمات Basic وقتی میرم قسمت wan میزنه There is no PPP connection هر کاری هم کردم نفهمیدم چطوری میشه این رو ساخت !!! مدل مودم Huawei HG532e هستش... دوستان چکار باید انجام بدم پشتیبانی هم که هرچی پشت خط موندم فایده نداشت !!!
دوستان من 1mb نامحدود دارم سرویسش خوبه سرعت دانلودم 135 mb/s روزی حدودا" 12 گیگابایت دانلود دارم ماهی هم 35 تومنه فک کنم می ارزه....تهران
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
مگه ماهی 43 تومن نیست؟؟نقل قول:
اگه 35 باشه منم مخابرات میگیرم....
بالاخره پشتیبانی جواب داد اونم گفت من نمیدونم مشکلش چیه !! این مودم جدید هستش و باید بگید نصاب بیاد !!!نقل قول:
فکر نمیکنم انقدر پیچیده باشه و داستان دارنقل قول:
مخصوصا که خیلیا گرفتن و استفاده کردن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر مشکل برطرف نشد میتونید از این قسمت مشاوره بگیرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشمت بی بلانقل قول:
حالا شما مودم رو بخر . مودم ها معمولا یک بخش WAN دارن که میتونی بری اونجا کانکشن رو بزاری روی حالت PPPOE بعد زیرش یوزر پس رو ازت میخواد . کار سختی نیست
یه چیزی شبیه همون آدرسی که برای وحید گذاشتم
پروفشنال شدم :n02:
نه همه آی اس پی ها نیست فقط مخابرات من دو تا آی اس پی دیگه دارم پینگ مثل قبل عیده و تایم اوت هم ندارهنقل قول:
دوست عزیز تو بازیهایی مثل lol , dota 2 , HoN ما ها حدود 20 دقیقه بعد شروع گیم dc میشیم و تنها راه بازگشتمون به بازی دوباره کانکت شدن از طریق مودم هستش این قضیه تا اونجایی که بنده اطلاع دارم برای همه isp ها است می تونین به تاپیک lol هم مراجعه کنین و ببینین دوستان مختلف از isp های مختلف هم همین مشکل رو دارندنقل قول:
اون مشکل که به تایم اوت ربطی نداره ! udp بعد از اینکه حجم/زمان مشخص از ارتباط سپری بشه قطع میشه و دیگه کانکت نمیشه و ربطی به تایم اوت نداره ! تایم اوت پدیده ای است متعلق به مخابرات عزیز که به 15 - 20 دقیقه نمیکشه ! از همون ثانیه های اول احساس میشه :n02:نقل قول:
در پاسخ به جناب فرخند هم که فرمودید مشکل همه ISP هاست ، مشکلشون تایم اوت هست نه قطع شدن udp که اطلاعات بیشتر رو در این پست ایشون میتونید ببینید :
به پشتیبانی زنگ بزنیم مشکل رو بگیم میفهمن و کاری میکنن به نظرتون ؟
باشگاه مشتریان ثبت نام کردم چند وقت پیش و اون موقع سایتشون خراب شد و حالا هم پسورد یادم نیست:n02: فراموش کردن کلمه عبور رو زدم ولی نفرستاد.
یعنی واقعا نمیخوان کاری بکنن:n29:
نه من زنگ زدم پشتیبانی، آقاهه گفت ما اینجا فقط مرکز پشتیبانی هستیم، هیچ دسترسی به چیزی نداریم. گفتم با ادمین شبکتون می خوام صحبت کنم، گفت والا من شماره ای ندارم از کسی. فقط وقتی مشکلی پیش میاد اعلام خرابی میکنم به مرکز. توی سایت مخابرات یه مقداری گشتم، شماره ی مدیرانشون رو گذاشته. من به شخصه حوصله بگو مگو کردن با اینارو اصلا ندارم ولی اگه کسی خواست لینک می گذارم با مدیر فناوری اطلاعاتشون اگه تماس بگیرین شاید یه فرجی حاصل بشه. چیزی هم که باید بگین اینه که routing سرویس بیخودی تغییر می کنه و پینگ رو به شدت بالا می بره. روتینگ عادی از کشورهای غرب ایران(ویرایش:اروپایی معمولا آلمان) هست ولی گاهی موقع ها عوض می شه و از هند رد می شه که پینگ رو خراب می کنه. این واسه ی تمام بازی ها مشکل سازه.
خدا پدرشو بیامرزه راستشو گفته یعنی هیچ کارست :n02:نقل قول:
الان پینگ گرفتم از 103 میره 900 500 400 کشته ما رو:n24:
دوستان من بر خلاف میلم، امروز پیگیر این مشکل پینگ شدم. فکر کنم با هرچی مدیر و مدیرچه تو مخابرات بود، یبار صحبت کردم. نزدیک نیم ساعت منو داشتن از این شماره پاس میدادن به اون شماره. آخرش گفتن که این مشکل از زیرساخت مخابرات هست و هیچ راه ارتباطی تلفنی ای برای مشتری با اونها نیست. گفتن که تنها راه ارتباط با اونها، پیام دادن توی سایت مخابرات هست، که متعلق به بازرسی مخابرات هستش. من به شخصه نزدیک 5 سال پیش بخاطر یک مشکل دیگه با بازرسی مخابرات ارتباط داشتم و بر خلاف انتظار بسیار بخش پیگیر و پاسخگویی هست. من یک پیام مفصل براشون نوشتم و توصیه می کنم دوستان دیگه ای هم که این مشکل رو دارن، این کار رو بکنن تا اونها متوجه بشن که تعداد افراد دارای این مشکل بیشتر از یک نفره.
قبلا چندنفر گفته بودن که اون قضیه محدودیت 115 گیگ دانلود تو ماه الکی هست ولی من خودم تستش کردم :دی
25 روز هست که اینترنتم وصله و توی این مدت 165 گیگ دانلود داشتم(طبق سایت خود مخابرات)، از این 25 روز 7 روزش اینترنتم روی 512 وصل بود و بعدش به 1 مگ تغییر دادم............
هیچ تغییری هم نداشته سرعت و مثل قبل هست،
فقط اون مسئله پینگ هست که سراسریه :|
مشکل پینگ من حل شده پینگ گوگل 180 هست
ثابت
ویرایش:
دوباره قاطی کرد:n02:
کیفیت سرویس مخابرات تو این چند ماهه اخیر نسبت به قبل افزایش داشته قطعیش هم کمتر شده ,اینترنت نامحدود مخابرات برای افرادی که مصرفشون بالاست خیلی مناسب تر از شرکتهای خصوصی هست
دوستان من میخوام ببینم چقدر دانلود کردم به این آدرس میرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یوزر و پسوردی رو که باهاش کانکت میشم رو میزنم ولی پیغام خطا میده باید چیکار کنم؟؟؟؟
یوزر پستو اشتباه میزنی که خطا میده یوزر که داخل مودمت هست پسورد هم اگر اطمینان نداری از درست بودنش زنگ بزن 2020 بپرس ازشون,برای من وارد میشه مشکلی هم ندارهنقل قول:
وارد هم بشی آمار درست حسابی به دست نمیارینقل قول:
تمام ساعت هم دانلود داشته باشی با چیزی که میزنه همخوانی نداره
-----------
برای من چند روزه بعد از چند دقیقه مسنجر گاهی بسته میشه و قیلترشکن هم بعد از حدود یک ساعت دیگه کار نمیکنه و باید دوباره کانکتش کنم.
کسی مشکل مشابه داره؟
گل بود به سبزه نیز آراسته شد :n29:
همه جا همین تایم اوت موجوده البته سرورهای داخلی کمترن خدا رو شکر :n08:کد:Request timed out.Reply from 204.79.197.200: bytes=32 time=130ms TTL=109
Reply from 204.79.197.200: bytes=32 time=129ms TTL=109
Reply from 204.79.197.200: bytes=32 time=127ms TTL=109
Reply from 204.79.197.200: bytes=32 time=145ms TTL=109
Reply from 204.79.197.200: bytes=32 time=200ms TTL=109
Reply from 204.79.197.200: bytes=32 time=144ms TTL=109
Reply from 204.79.197.200: bytes=32 time=142ms TTL=109
Reply from 204.79.197.200: bytes=32 time=144ms TTL=109
Reply from 204.79.197.200: bytes=32 time=143ms TTL=109
Reply from 204.79.197.200: bytes=32 time=142ms TTL=109
Reply from 204.79.197.200: bytes=32 time=130ms TTL=109
Reply from 204.79.197.200: bytes=32 time=128ms TTL=109
Reply from 204.79.197.200: bytes=32 time=134ms TTL=109
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 204.79.197.200: bytes=32 time=137ms TTL=109
Reply from 204.79.197.200: bytes=32 time=161ms TTL=109
Reply from 204.79.197.200: bytes=32 time=140ms TTL=109
بازی که چند هفته نمیشه کرد و حالا هم وب گردی :n03:
کلا یه عید رویایی رو برامون رقم زدننقل قول:
بازم ملت میان تو این تاپیک و بازم اشخاصی پیدا می شن که می گن:
داداش مخابرات عالیه :n19: 24 ساعت سیستمم رو دانلود هستش :n19: روزی 4 گیگ با 512 دارم می گیرم :n19: شما هم بیا بگیر
ماهی 35 تومنه برو بگیر خوبهنقل قول:
فقط یکی بود میگفت مخابرات اسمش نامحدوده بیش از 120 گیگ دان کنی سرعتت میاد پایین! درسته عایا؟؟
1مگش ماهی 43 هست دیگه! نه محدودیت حجم نداره من 3ماهه دارم سرعتش ثابت هستنقل قول:
بعضی ها شانسی نتشون خوبه .نقل قول:
میدونی چرا انقدر تایم اوت ها زیاد شده ؟ بارون شدید گرفت بخاطر اونه :n19::n08: ماشالله سیستم مخابراتی کشور در حد خیاره :n21: یا کمبود پهنای باند دارن یا کابل ها پاره میشن و یا آب میره تو کابل ها .
خدایا کی میشه این مشکلات درست شه و طعم خوش زندگی رو بچشیم.:n28:
این مشکل تایم اوت سرورهای داخلی که هر چند دقیقه هست فکر نکنم دیگه رفع بشه :n14:
نقل قول:
توی cmd به یکی از این دوحالت دستور رو وارد کنید ping 4.2.2.4 -t یا ping -t 4.2.2.4 برای توقفش هم میتونید از کلید ترکیبی Cntrl+C استفاده کنید
یا میتونید به این صورت برای 10 بار بزنید و به جای 10 هر عددی بزنی همون تعداد میره ping -n 10 4.2.2.4
آمارش درسته به نظرم.نقل قول:
وارد هم بشی آمار درست حسابی به دست نمیاری
تمام ساعت هم دانلود داشته باشی با چیزی که میزنه همخوانی نداره
چون به جز این های دانلود شده با دانلود منجر ها،مقدار حجم دانلود شده با مرورگر هم باید حساب بشه.
توی این عید من خودم روزی حداقل 1.5-2 گیگ توی you-tube حجم مصرف میکنم :|
+نقل قول:
بازم ملت میان تو این تاپیک و بازم اشخاصی پیدا می شن که می گن:
داداش مخابرات عالیه :n19: 24 ساعت سیستمم رو دانلود هستش :n19: روزی 4 گیگ با 512 دارم می گیرم :n19: شما هم بیا بگیر
هیچ ربطی به شانس نداره :دینقل قول:
بعضی ها شانسی نتشون خوبه .
قبلا دوستان هم گفتن،اینترنت مخابرات تا حد خیلی زیادی به مرکز مخابراتیتون بستگی داره که خوب باشه و یوزر کم داشته باشه،حالا من خودم خیلی آنلاین بازی نمیکنم ولی یکی از دوستام(توی همین p30world هم هست) که پینگ خیلی خوبی با اینترنت مخابرات داره و آنلاین هم زیاد بازی میکنه..........
+
دوستان چجوری پینگ میگیرید که 7-8 بار یا بیشتر با اون آیپی پینگ رو چک میکنه؟! :دی
بصورت عادی 4 بار چک میکنه،چیکار کنم بیشتر از 4 بار چک کنه؟(شبیه عکس پست بالا مثلا)
باید در run اینجوری بنویسید ping 4.2.2.4 -tنقل قول:
+
این 2020 هم تکلیفشون مشخص نسیت
زنگ زدم میگم میخوام اینترنتم رو 2 مگ کنم میگن از طریق سایت درخواست بده.گفتم دادم و تایید نشده و مرکز هم گفته دو مگ فقط محدود میدن.میگن نه از این حرفها ندارم و دوباره درخواست بده
دوباره درخواست دادم و دوباره تایید نشد.زنگ زدم میگن درخواست تغییر سرعت تا سقف یک مگ از طریق سایت انجام میشه و هر چی مرکزتون بگه؟!!!دو روزه ما را الاف کردن اخر سر هم هیچ!!!
هم میتونی با پارامتر n تعدادش رو مشخص کنی و هم با پارامتر t تا هر وقت که خودت خواستی پینگ بگیری.نقل قول:
مثلا با این دستور ۱۰ بار پینگ میگیره:
ping 8.8.8.8 -n 10
و با این دستور تا هر وقت که خودت پینگ رو متوقف کنی:
ping 8.8.8.8 -t
Sent from iPhone ~ Tapatalk