این طور که من متوجه شدم کلا چند نفر تو ایران پیدا میشن که فرق جنس اصل و غیر اصل متوجه میشن یا میتونن صاحب نظر باشن که تو همین تاپیک م هستن :n02:
Printable View
این طور که من متوجه شدم کلا چند نفر تو ایران پیدا میشن که فرق جنس اصل و غیر اصل متوجه میشن یا میتونن صاحب نظر باشن که تو همین تاپیک م هستن :n02:
چه ادکلنی بود ؟ به خودشون نگفتی ؟نقل قول:
من هم معتقدم باید در مورد روشهای مختلف خرید ادکلن اینجا بحث بشه و هر کس آزادانه نظرشو بگه و این هیچ ربطی به تبلیغات نداره .نقل قول:
ادکلن midnight in paris تماس گرفتم نبودن فردا مجدد تماس میگیرم باهاشوننقل قول:
نقل قول:
نمیدونم چقد خرید داشتین یا چقد اطلاعات تو این زمینه دارین ولی اینو مطمئن باشید نه من نه شما نه شاید هیچکس دیگه فرق بین ارجینال و تقلبی رو تشخیص نده (تقلبی های تو بازار که شیشه های کج و معوج و بچ کد های غیرمجاز و ... دارن رو نمیگم،اینا از دور داد میزنن،کپی هایی رو میگم که با اصل هیچ تفاوتی نداره)
این سوال رو من از فروشنده پرفیوم شنل تو پاریس (بولوار ئوسمن) پرسیدم ایشون گفتن هیچ راه تشخیصی وجود نداره جز اینکه از نمایندگی یا فروشگاه معتبر خرید کنین(از جایی که تو ایران نمایندگی این موارد نیست باید یه فروشگاه معتبر اتکا کرد) دلیلی هم که مطرح کرد این بود که شرکتی که سفارش شیشه میگیره هم به شرکت اصلی همون رو میفروشه هم به شرکت های قلابی...عصاره و مواد هم همون هست با تفاوت این که جای طبیعی بودن از اسانس های مصنوعی استفاده میشه و قیمت پایین تری داره.(به طور مثال روغن معطر گل رُز به ازای هر لیتر ۶ تن گلبرگ رز استفاده میشه که قیمت چندین هزار دلاری داره ، همون عصاره با مواد شیمیایی تولید میشه به قیمت زیر ۲۵۰ دلار)
پس در موارد های کپی من و شما و هیچ کسی (در رده های بالا) بدون آزمایش نمیتونه اثبات بر کپی بودن کنه...
در موارد رده پایین هم که هرکسی یه مقدار ذوق داشته باشه ، استفاده بالا داشته باشه و قبلا به نمونه اصلی برخور داشته باشه به راحتی میتونه از رایحه و بالانس نت ها تشخیص بده کار اصله با نه (متاسفانه تو ایران این جور کپی های مشابه اصل رو هم به اسم اصل میفروشن)
دیگه با کپی هایی که از رو بسته بندی و شیشه و رنگ بدون تست مشخصه کاری ندارم
متاسفانه این ادکلن سر پرفیوم و تویلت بودنش خیلی اذیت میکنه ادمو و اتفاقا بیشتر سایت ها هم تویلت دارننقل قول:
نقل قول:
همونطور که میبینید اینجا بحث و گفتگو در مورد عطرهای مختلفه, نه مکانی برای نقد و بررسی خرید از سایت ها !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونید تو بخش سرگرمی تاپیک ایجاد کنید برای تجربه خرید از سایت های فروش عطر
همون مشخصه كه كلا نفهميديد!نقل قول:
مگه گفتم من تشخيص ميدم؟
هميشه گفتن از جاي مطمن خريد بشه و مجموع حرفاي منم بيان همين بود...
تاريخ عضويتتون قديميه اما تعداد پستهاتون كمهنقل قول:
بنابراين نميدونم دنبال كننده مطالب اين تاپيك بوديد يا خير
اينجا در مورد عطرها صحبت ميشه و نه فروشندگان عطرها
نظر مديريت اين انجمن اينه كه در مورد فروشگاههاي اينترنتي صحبت نشه
نظر شما هم خوبه اما نه براي اين تاپيك و انجمن
اگر نظارت كافي بود يدونه از پستهايي كه اسم سايت اومده باقي نمي موند! اينو كه ميگم مسولش خودم بودم تا چندماه قبل...ولي قبل فعلا نظارت نيست!
بهرحال سلايق مختلفه اما وقتي در يكجا عضوين پذيرفتيم قوانينش رو
:n16:
نقل قول:بابت نقض قوانین عذر میخوام...در ادامه مبحث دوستان مطرح کردم :n15:نقل قول:
دوست عزیز میخوای بیا منو بزن ؟ :دینقل قول:
میخواستم به شما بگم ازتون نقل و قول میگرفتم !
ممنونم از جوابتوننقل قول:
حیف شد واقعا فکرم رو مشغول کرده
سلام
دوستان دیجی کالا ایسه میاکی بلو رو میده ۱۳۸ البته ۷۵میل.به نظرتون مطمئنه خرید کنم؟مشخصاتشم که اشتباه زده. دیجی کالا تو عطر سابقه خوبی داره؟ اخه نظرات مردم یکم ادم رو به شک میندازه.
سلام خدمت دوستان
دیروز Aqva Amara رو تست کردم و همون لحظه حس کردم بوش برام چقدر آشناست تا شب که رفتم
و صفحه این عطر در f ragrantica رو خوندم،اکثرا به شباهت این عطر و هپی کلینیک اشاره کرده بودن:n02:
دو تا از تاپ نت هاشون هم یکی بود پرتقال ماندرین و نت های دریایی
جالب اینجاست که هر دوی این عطر ها حتی در این فصل هم موندگاری خوبی دارن
سلام دوست عزیز . جالبه این ادکلن قیمت 125 میلش از اون یکی سایت پایینتره .نقل قول:
من کنزولیوپار در حراجی ازشون گرفتم .همه چیز که نشون میده اصله .با سامانه اصالت تماس گرفتم کد 16 رقمی لیبل بهداشت رو دادم ومشخصات زیرو بهم داد :اسم ادکلن و تاریخ انقضا و اینکه ساخت فرانسه هست و از همه اینها مهم تر شرکت وارد کننده که بهینه سازان فرکیش هست .
میتونی قبل از خرید ازشون سوال کنی که لیبل بهداشت داره یا نه .البته نداشتن لیبل هم دلیل فیک بودن نیست .
این ارشاکو نماد اعتماد هم داره تو چند سایت خبری هم تبلیغ شده واسش.ایسه میاکی رو هم ۱۲۵میل.تقریبا ۵۰تومن ارزون تر میده از بقیه فروشگاههای معتبر.سفارش دادم ببینم چی میشه:n35:
جديدا
آمواج ژورني
مونت بلنك پرينسس
ديور اديكت پرفيوم
گرلن له پتيت رب نوير سبز
كريد هيماليا
به دستم رسيد از هركدوم ١٠ميل
در مورد كريد هيماليا بگم بنظرم عاليه اين عطر و در حد ماندگاريش پخشش خوبه بنظرم رايحه چهارفصلي داره و مشك خوبي توش كار شده رايحه صابوني مانندي داره كه خيلي ميپسندم اين يك عطر مردونه عاليست بدون شك
گرلن پيراهن سياه كوچولو در نسخه خنك شده ي خودش همچنان بيس رايحه ي عطر اصلي رو يدك ميكشه و نعناع هندي خيلي خوب حس ميشه تا قبل از اين برخوردي با عطري كه نت پسته داشته باشه نداشتم اما همچين چيزي رو در اين عطر هم حس نكردم اما ماندگاريش بنظرم خيلي خوب رسيد و يك نواوري در روايح خنكه زنونست اگرچه صدرصد نميشه گفت خيلي خنكه
مونت بلنك پرينسس عطري بسيار خوش قيمت رايحه ي تكراري اما باكيفيتي داره كه پخش و ماندگاريش راضي كننده بود و در حد خودش با رايحه مركباتي از نوع گرم! بنظرم عطر خوبيه در مجموع
و دبور اديكت با اينكه گفته ميشه نسبت به گذشته دچار تغيير فرمولاسيون شده اما همچنان از لحاظ پخش و ماندگاري به نسبت خيلي عطرا سرتر هست منتهي رايحش خيلي سنگين زنونه و كلاسيكه و بدرد مراسم و مجالس ميخوره بيشتر! و با وجود حضور گلها و وانيل من ازش رايحه ي غالب دارويي مانند نه چندان تلخ حس كردم
و آمواج ژورني كه بمن گفتن نسبت به بقيه مدلها احتماله پسندش بيشتره متاسفانه اصلا خوشم نيومد يك رايحه ي ميوه اي مانند گرم كه ته تهش ياد حشره كش ميفته ادم! واسه همينه كه ميگن خاصه...كلا از اين برندهاي عربي تهش هيچي در نمياد :دي
[emoji257]
Sent from my iPhone using Tapatalk
تق هرمس خریدم و ازش خیلی راضیم
قبلا خیلی باهاش برخورد داشتم ولی نمیدونستم تق هرمس ِ :n02:
سفارشم از ارشاکو رسید... به هیچ عنوان تایید نمیکنم
مشکلش چی بود. من امروز سفارش دادم :n28:نقل قول:
اصل نبود؟
چه مشکلی داره ؟زده 7 روز ضمانت برگشت کالا .تماس بگیرید ببینید پس میگیرن یا نهنقل قول:
زیر جعبه ادکلن دو تا بار کد هست که یکی زیرش شماره چندین رقمی هست.هردوتا بارکدو داره؟
همینطور یک شماره 4 یا 5 رقمی که معمولا انتهای جعبه ادکلن به صورت فرورفته حک میشه . این شماره روی خود ادکلن هم هست و این دو شماره باید با هم تطابق داشته باشن .آیا این مورد رو هم داره؟
البته ظاهرا داشتن همه این موارد هم باز دلیل بر اصل بودن نیست و بعضی معتقدند فقط از روی رایحه میشه تشخیص داد .که این هم به معنی باز کردن جعبه ادکلن هست که دیگه کار از کار گذشته . دوستان اگر نظری دارن مطرح کنن
نقل قول:نقل قول:
اصالت ادکلن ها مشکلی نداشت خیالتون راحت
ولی
اولا خیلی طول کشید تا برسه!
دوما هزینه پستی با این همه الافی زیاد بود.
سوما بسته بندی مثل پرفیوم شاپینگ و عطر افشان نبود و از یه طرف هیچ محافظی نداشت
چهارما اسپری حالت دهنده سفارش داده بودم جاش فوم حالت دهنده فرستادن
تماس گرفتم اسپری رو قرار شد تو سفارش بعدی جبران کنه چون ارزش عودت نداره!
خب خدا رو شکر.من میخواستم کنسل کنم وقتی پیامتون رو دیدم.گفتم حتما اصل نیست.البته اینم خیلی بده که پست یه جعبه بیاره واست که نشتی عطر داشته باشه به خاطر نبود محافظنقل قول:
نه نشتی که نمیده شیشه های ادکلن محکم تر از این حرفاسنقل قول:
دوستان کسی در مورد ادکلن obsession از کالوین کلین نظری داره؟
در ده 80 میلادی جز پرفروشترینها بوده و در سال 1987 جایزه FIFI رو برده.
ولی الان طبق معمول میگن ریفرموله شده .یکی از سایتها در پیشنهاد ویژه گذاشته
دوستان من خانومم ادکلن خنک و غیر تند می پسنده.
متایفانه نتونستم تست کوکو شانل مادمازل رو بگیرم ببینم چه جوریه. این قدر معروفه آیا این مشخصات رو هم داره یا نه.
ممکنه بگید آیا تنده و گرم یا خنک؟ ممنون میشم.
نسبت به دیور ادکت چطوره؟
چقدر قیمتها متفاوته. الان مادمازل رو تو هایلند و یه جای دیگه قیمت گرفتم 500 و 550 به بالاست. تو دیجی کالا 550 , نو سایت عطر افشان که نمیدونم معتبره و جنساش اصله یا نه زیر 500. آدم نمیدونه چکار کنه.
سلام دوست عزيز كوكومادمازل تند نيست يجورايي ٤فصله البته خنك هم محسوب نميشهنقل قول:
ولي توصيش نميكنم! اينقدر بدل و مشابه ازش هست...يه عطر٥٠تومني اماراتي كه الان اسمش رو حضور ذهن ندارم دقيق عين كوكومادمازل هست (توي اسمش رين داشت...)
بجاش ميتونيد براي مثال اكوا از كاوالي رو بگيريد كه گلي و خنك و نه چندان گرونه و پخش و ماندگاري معمولي داره
يا با هزينه بيشتر اما حجم بالاتر (١٢٠ميل) ويرجين ايلند واتر از كريد كه يك عطر خنك و شيرين خيلي جالبه رو بگيريد
از برند شنل هم چنس سبز بسيار فرش و شيك هست بنظرم
موفق باشيد
...نقل قول:
به نظرم عطرهای خلیجی بیشتر با ذائقه بانوان جوان همخوانی داره.
دلیل توصیه نکردن شما چیه؟ فقط چون مشابهش هست؟ البته خانمم از رایحه معتدل متمایل به گرم بدش نمیاد.نقل قول:
نظرتون در مورد دیور ادکت و یا مادام گرس چی هستش؟
ممنون
نه گرامينقل قول:
طرفدار زياد داره ولي من اصلا از كوكومادمازل خوشم نمياد...سواي كپي هاي فراوانش
البته عطر سليقه ايه احتمال اينكه بپسندن بالاست...
والا اديكت همون پرفيوم سورمه اي اگه مدنظرتون باشه اصلا توصيه نميكنم در خاليكه پخش عالي داره به شدت سنگين گرم و كلاسيكه يجورايي بوي دارويي با ته مايه شيريني وانيلي داره كه چندان جالب نيست
باز اينا منطبق بر سليقه خودمه
مادام گرس اطلاعي ندارم اما مادام گوتر اگر منظورتونه كه از برند ژان پل گوتير هست بنظرم رايحه خوبي داره اگر بتونيد پيداش كنيد...
سلام خدمت شما و سایر دوستان گرامینقل قول:
اسم اون عطر اماراتی رین دراپس هست
سوای بحث نوع بو و مسائل جانبی دیگه در چند جا خوندم که عطر های برند شنل اونایی که تولید سال 2015 هستن
ریفرموله شدن و ماندگاری و پخش بشدت پایین اومده امیدوارم که صحت نداشته باشه این موضوع:n03:
لطفا راهنمايي كنيد بگيد اين دوتا ادكلن چه فرقي با هم دارن اولي رو كه قبلا خريد كردم براي كسي ميخواستم ببينم فرقي دارن يا نه ممنون
1- Coco Mademoiselle for women by Chanel
2- Coco for women by Chanel
رایحه کاملا متفاوت!نقل قول:
مادمازل شیرینه کوکو تلخه!
کلا فرق دارن
قبل خرید تست کنید
بحث ریفرموله شدن واسه خیلی از برند های بازار صدق میکنه و گریز ناپذیره!!!!نقل قول:
بله متاسفانه حق با شماستنقل قول:
خوب اینطوری حداقل انگیزه ای برای خرید عطر های گرون برای افرادی مثل من که باید پس انداز کنن تا بتونن
عطری مثل بلوچنل رو بخرن از دست میره خودم شخصا عطر سی کی وان شوک رو بعنوان مثال برای این فصل خیلی دوست دارم پخش بوی حداقل سه ساعته و ماندگاری دو برابر این زمان رو برای من داشته پولی هم که برای اون دادم با توجه به اینکه
دویست میل هست برای معادل صد میلش تقریبا هم قیمت یه عطر اماراتی تموم شده،ترجیح میدم برای تابستون هم مثلا
آزارو کروم یا ورساچه فرش بخرم چون با کمتر ازنصف هزینه ای که برای یک عطر از یه برند گرون باید کرد جفت شون رو میشه خرید:n02:
دوستان در مورد تق هرمس منو راهنمایی میکنید؟
از جای مطمنی خریدم منتها پخش بوی زیادی نداره! ولی ماندگاری ش خوبه . این عادی ست ؟
مشابه تق هرمس هم معرفی کنید ممنون
پرفیوم خریدید با تویلت؟؟؟نقل قول:
تق ماندگاریش نسبت به پخش بوش بیشتره
میتونید تو همین سبک In Black Byblos و Red Vetyver Montale رو تست کنید
خیلی تشکر جناب امیررضانقل قول:
اخ اخ فهمیدم چه اشتباهی کردم من EDT ش خریدم پرفیوم ش خیلی پخش بهتری داره ؟
نهنقل قول:
پرفیوم ماندگاری بیشتری داره...پخش بوی تویلت بیشتره
احتمالا تولیدات جدید هرمس هم مثل سایر کمپانی ها ضعیف شدن
سلام.من عاشق عطرهای aventus , chic by herrera, dior homme sport هستم.حرفه ای های انجمن اگر عطر دیگه ای با این سبک ها میشناسین معرفی کنین.خیلی ممنون