با سلام
کسی میدونه پنجشنبه ها از چه تاریخی تعطیل میشه؟
متشکرم
Printable View
با سلام
کسی میدونه پنجشنبه ها از چه تاریخی تعطیل میشه؟
متشکرم
سلام دوستان من سربازم و یه سوال داشتم اگه من الان بتونم به خاطر کمر درد و پا درد خودم رو از پست و کارهای سنگین معاف کنم توی کارت پایان خدمتم ثبت میشه که معاف فلان مشکل رو داشتم و برای استخدام در ادارات مشکلی پیش نمیاد؟
نه هیچ مشکلی نیستنقل قول:
یک اینکه شما اگه کاره دولتی پیدا کردی به ما هم نشون بدهنقل قول:
دو اینکه خیر هیچ مشکلی نخواهی داشت خیالت راحت فقط برای بعضی مشاغل خاص(نه کار اداری)
من معاف از رزم(پست بودم) تو کارتم هم نخورده حالا جدیدا رو نمیدونم شاید تو کارت میزنن
سلام
نقل قول:
سرهنگ "محمد رضا اكبر حلوايي" معاون مشمولان وامور معافيت ،در دسته بندي مشمولان از نظر سلامت اظهار داشت : برخي اشخاص داراي بيماري شديد يا نقص عضو مي باشند كه در صورت اعزام بخدمت مشكلاتي براي آنان يا يگانهاي خدمتي بوجود مي آيد بنابراين از خدمت دوره ضرورت معاف مي گردند ، عده اي ديگر داراي بيماري مي باشند ليكن با لحاظ دوره هاي درماني كه حداكثر 2 سال مي باشدو بدست آوردن بهبودي ، مي توانند بخدمت اعزام شوند كه به اين اشخاص معافيت موقت براي ادامه درمان داده مي شود.
واسه در رفتگی مکرر کتف یا دیسک کمر معافیت موقت میدن یا دائم؟
یک سوال دیگه
تو آموزشی موقع خواب چه لباسی میزارن بپوشیم؟
باید چی ببرم؟
گرمکنی که بهت دادن رو باید بپوشی
چیزی لازم نیست ببری خودشون لباس راحتی میدن بعضی پادگان ها باید با همون لباسی که خودشون میدن بخوابی بعضی ها هم کاری ندارن و هرچی که راحتینقل قول:
send from my open source device
دیسک کمر رو مطمئن هستمنقل قول:
دائم میدن. در رفتگی کتف هم یکی از دوستان معافیت کامل گرفته بود
سلام،
خسته نباشید میگم خدمت همه دوستان سرباز. ایشالا که خدمت راحتی داشته باشینو زودتر از شرش خلاص شید!
یه سوال داشتم، ممنون میشم کمکم کنید. راجع به کارت پایان خدمت.
کسی میدونه کارت نیروی زمینی ارتش چقدر طول میکشه بیاد؟ واسه پادگان ما که میگن 4-6 ماه. حتی ممکنه 8 ماه هم بشه. شعبه حقوقی ما وقتی تسویه میکنن، میگه حدود دو ماه دیگه که حقوقتو قطع کردن بیا واسه تسویه مالی. از اون تاریخ 2-3 ماه طول میکشه کارت بیاد. اینم بگم که سربازای ما 3-4 ماه مونده به تاریخ کارتشون، مدارک فایل میدن. من موندم چرا اینقدر زمان میبره؟
از مسئول شعبه وظیفه که پرسیدم گفت میشه یکارایی کرد که زودتر بشه. کسی اطلاعی نداره چجوریاس؟ احتمال داره کارتمو واسه 3-4 ماه بعد ترخیصم لازمم بشه. راهی هست زودتر کارت به دستم برسه؟ آخه شنیدم که کارت همون آخر هدمت صادر هم شده فقط مثل اینکه طول میکشه به دستمون برسه.
با تشکر و آرزوی شادی و سلامتی
ببین تو هر یگانی یه شعبه صدور کارت هست یه شعبه وظیفه
شعبه وظیفه هر ماه آمار ترخیصی های ماه بعد رو در میاره ، لیست اولیه رو میده به شعبه صدور کارت
شعبه صدور کارت تا آخر اون ماه صبر میکنه ( ماه ترخیص ) اگه اضافه خدمتی به نفرات اون لیست اعمال نشد لیست رو میبره ستاد نیرو جهت بستن فایل ترخیص
بعد از این مرحله مدت زمانی که پروسه صدور کارت و ... انجام میشه 2-3 هفته هست و بعد از اون بلافاصله کارت رو ناجا میفرسته در منزل
برای تسریع در زمان انجام این مراحل شعبه وظیفه باید اسم اون کسی که میخواد زودتر کارت براش بیاد رو ریسک کنه و یک ماه زودتر بده بیرون
تو یگان ما نهایت 3 هفته تا یک ماه طول میکشه رسیدن کارت ها
کارت پایان خدمت یکی از پسر عموهام و یکی از رفیقام 1 سال و نیم بعد امد.
پسرخالم برا کارتش چندین بار رفت پادگان خودش،آخرسر هم دیگه بی خیالش شده بود که بعد 1 سال ونیم امد
بله درسته مواردی هست که اینجوری طول میکشه اما از اون طرف هم ممکنه خیلی زود بیاد مثل خودم که سه روز بعذ از اتمام خدمت اومد در خونهنقل قول:
نقل قول از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط میتونم بگم با این وضع همگی بدبخت میشیم !!!نقل قول:
کسر خدمت هایی که ثبت سیستم شده
مثل جبهه پدر که هر کی توی سال 89 ثبت کرده ،هر ماه جبهه پدر 18 روز از خدمت کم کردند و اگر در سال 90 ثبت شده 9 روز برای هر ماه جبهه(البته به احتمال زیاد از سیستم کم کم بخوان حذف کنن برای کسایی که هنوز اعزامشون مشخص نیست)من اعزامی1/4 هستم و چون در سال 89 ثبت کردم کسری ثبت نظام وظیفست-یگان استعلام کرد و مثبت دادن
و کسر خدمت های بسیجی که در سال 89 ثبت کردند که اینها بالای 12 ماه هست(تعجب نکنید.در مهر سال 89 برای ناحیه های سپاه نامه ای اومد که کسری بسیج رو میشه قبل خدمت ثبت کرد که دقیقا بهمن همون سال متوقف شد و کسانی که ثبت کردند -میشه گفت کسی خبرم هم نشد)(من خودم 3 روز بعد لغو درخواست دادم که کارم نشد)
و حالا از حرف های مطمئن بگیم :
کلاً بسیج در سال 90 به بعد به ازای هر سال فعال بودن 1 ماه کسری میده-تا سقف 6 ماه-یعنی اگه 20 سال هم فعال بوده باشه باز 6 ماه کسری و اگه 6 سال فعال باشی باز 6 ماه کسری(تا پایان سال 89 سقف کسری 11 ماه بود که هر کی گرفته نوش جونش-تازه خدمتش 18 ماهه هم بوده)
دوره تکمیلی یک دوره شبه نظامی 45 روزست که معمولا فشرده میشه. و از آموزشی کسی کم میشه که بیفته توی سپاه-به عبارت دیگه کسی که برگ سبز(دوره تکمیلی) داشته باشه و بیفته سپاه 2 ماه آموزشیش کم میشه و اگه بیفته نیروی دیگه دو ماه از خدمت کم میکنه نه از آموزش-اگه افتادی سپاه این دو ماه کسر شدن از 6 ماه کل کسری حساب میشه و جدا از اون 6 ماه نیست و نهایتش به طرف 4 ماه دیگه به خاطر فعال بودن بدن.در کل پذیرش کردن سپاه روی افرادی که واسشون هزینه کرده و دوره تکمیلی رفتن و هست(و هزینه چند برابری آموزش رو نمیخوان بدن)
حکم شورا داشتن هم 1 ماه از خدمت کم میکنه(علاوه بر داشتن کسر 1 ماه به ازای 1 سال فعالیت همان سال شورا)
یک مثال بزنم:
کسی 2 سال فعالیت داشته و بعدش رفته خدمت-توی سال دوم بسیجیش هم عضو شورا پایگاه بوده هم توی این سال دوره تکمیلی دیده / کسری رو به دو فرض محاسبه می کنیم:
الف)محل خدمت سپاه :
2 ماه کسر خدمت به دلیل 2 سال فعالیت بسیجی
1 ماه کسر خدمت به دلیل داشتن 1 حکم شورا(حکم شورا مدتش یک سالست)
2 ماه کسر آموزش به دلیل گذراندن دوره تکمیلی
که نهایت کسری 5 ماه به جهت شرایط بالا
ب)محل خدمت غیر از سپاه می باشد:
2 ماه کسر خدمت( از خود خدمت نه صرفا آموزش) به جهت داشتن برگ سبز
2 ماه کسر خدمت به جهت دو سال فعال بودن
1 ماه کسر خدمت به جهت داشتن حکم شورا
جمعا 5 ماه
واقعا چند سال بعد چی میشه ؟!!!!!
سلام..بچه ها کسی جواب مطمئنی واسه این داره یا نه..هرکی یه چیز میگه.نظام وظیفه یه چی..نیروی انسانی جایی که خدمت میکنم یه چی
من سال 85 خدمت رفتم..بعد به خاطر قبولی در دانشگاه بعد 6ماه خدمت رفتم دانشگاه..از دوباره تاریخ 1/2/91 امدم خدمت..الان من چند ماه باید خدمت کنم؟؟؟17 ماه یا 21 ماه؟؟؟
ما هم جز اون قانون سربازان فراری تا تاریخ 1/3/91 میشم یه فقط اون مختص فرار از خدمت هست؟
تو ناجا خدمت می کنم و تاسوعا و عاشورا که همه سبازا تعطیلن ما باید بریم
واقعاً این ناجا چه بلایی داره سر سربازا میاره.
پس اونایی که تو ارتش و سپاه هستین برید خدا رو شکر کنید.
داداش شما باید 21 ماه خدمت کنید که شش ماه ازش کم میشه میمونه 15 ماهنقل قول:
سلام کسی درمورد نقل قول پست قبلیم چیزی شنیده ؟! قبلا برای هر سال فعالی 45 روز کسر میکردن حالا هر سال 1 ماه !؟ یعنی باید 4 سال+تکمیلی2 ماه حضور فعال داشته باشیم تا 6 ماه کسری رو بگیریم؟! کار حضرت فیل ؟!نقل قول:
والا من که چیزی ازش نفهمیدمنقل قول:
باری امیدوارم کلا کسری بسیج لغو بشه تا تساوی بین همه برقرار بشه
نشد داداش!!! ما یکم بسیجی داریم حالامیگی حذفش کنن. اون معافیت سه برادری رو نمیدادن باز یه چیزی.نقل قول:
والا من که چیزی ازش نفهمیدم
باری امیدوارم کلا کسری بسیج لغو بشه تا تساوی بین همه برقرار بشه
یه سوال؟
مرخصی متاهل ها چند روز در ماهه؟
دوست من مطمئنی ؟نقل قول:
من الان یک هفتست از نیروی دریایی ارتش ترخیص شدم و شاید تو همین یک هفته این مساله شایعه شده که خبرد ندارم .. اما تو پادگان بخش اداری نیروی انسانی کارم فقط مربوط به نامه ها بود و کلا هر چی نامه در این موارد بیاد اولین نفری هم که میفهمیدم .. من که هیچ چیزی در این مورد نشنیدم فقط یادمه بحثی بود که صبحانه پنج شنبه های ارتش بعد زیارت عاشورا برداشته بشه.همین
در ضمن اگر هم اینطور باشه مطمئنید باشید هیچ وقت مناطق حساس نظامی ؟(مثلا تو نیروی دریایی مناطق 1 و 2 . 3 دریایی ) به دلیل اهمیت نمیتونند این کارو بکنند ! مگه شوخیه ارتش یک کشور به مدت یک روز تمام تعطیل بشه !
البته در اینکه ناجا پدر آدم رو درمیاره شکی نیست، من خودم دلم به حال این سربازایی که تو سرما نصف شب به خاطر دسته ها اسیر شدن میسوزه و امیدوارم خودم یکی از اونها نشم.نقل قول:
ولی هر نیرویی بستگی به جاش داره، الان برای 2 تا از دوستان من در جاهای مختلف سپاه آماده باش دادن و اینا رفتن پست.
بله همینطور هست.نقل قول:
من خودم از حوزه پرسیدم.
کمتر از 1 سال که کلا کسر تعلق نمیگیره (حتی اگه فعال مثلا 11 ماه و 20 روز هم باشه) و برای بقیه هم به ازای هر 1 ماه 30 روز.
درخواست رو میدین تاریخ و سوابق یره کمسیون و بعد برگه کسری میاد.
این مربوط به آموزشیه یا یگان؟نقل قول:
مثلا شما اگر راهنمای رانندگی بیفتی هم پنجشنبه تعطیلی؟
کجای ناجا هستی؟نقل قول:
پلیس پیشگیری- حفاظت فیزیکی
پلیس پیشگیری- حفاظت فیزیکی
سلام همشهری. یاشاسین آذربایجان، یاشاسین تراختور :sq_25:نقل قول:
بعد 1 سال فعالی به ازای هر ماه 30 روز کسر میدن؟ . یعنی به اون 1 سال فعالی کسری نمیدن ؟!
درخواست رو به پایگاه باید بدیم یا حوزه ؟
شنیدم کسری بسیج رو از 24 ماه کم میکنن راسته یا شایعس ؟
با تشکر:46:
نقل قول:
داداش تو مطمئنی؟؟؟حتما جز 21 ماه حساب میشه؟؟یعنی اون قانون 1/3/91 فقط برای سربازای فراری هست؟؟
نقل قول:این چیزی که گفتم تو روزهای آخر خدمتم پروسه اش در حال انجام بود ، به این صورت که اول پرسنل کادر که راههای دور بودن مثل کرجی ها و شهریاری ها و ... تعطیل شدن ، وقتی هم پرسنل کادر نباشه وظیفه نمیتونه تنهایی تو بخش اداری فعالیت کنهنقل قول:
کل ارتش و یگانهای نظامی قرار نیست تعطیل بشه ، بخش اداری مثل جمعه ها تعطیل میشه به دلیل کمبود بودجه که خرج صبحانه و نهار و سرویس رفت و آمد و بقیه موارد رو کم کنن
مثل سابق نگهبانها و افرادی که آماده باش میخورن تعطیل نیستن
در مورد پلیس راهنمایی و ... نمیدونم من ارتش رو شنیدم
دوستان لطفا به این سوال من پاسخ بدید.
نقل قول:
یه سوال؟
مرخصی متاهل ها چند روز در ماهه؟
مرخصی ها از مهرماه امسال بر اساس تعداد ماهی که در اون یگان خدمت میکنید هر ماه یکروز شدهنقل قول:
متاهل ها هم 10 روز بیشتر مرخصی دارن
صفحات قبل متن کامل این بخشنامه رو یکی از دوستان گذاشته بگردید پیدا میکنید
الان به نفع سربازا شده یا به ضرر؟؟؟نقل قول:
در شرایط عادی هزاردرصد به ضرر سرباز ها شدهنقل قول:
من وقتی فکر میکنم و میبینم باید 21 ماه با 19روز مرخصی سر کنم قطعا روانی میشم فقط توصیه ام اینکه هرچی زودتر برید خدمت کلکش رو بکنید تا بدتر نشده
در حالت کلی بخواهیم بگیم به ضرر سربازها شده ، ولی از اونجایی که یکسری سربازان غیر بومی بر علیه بومی ها که تو شهر خودشون خدمت میکنن و مرخصی های اونها با اینها برابر هست و زیر آب زنی و چاپلوسی پیش فرمانده زیاد میکنن خوبه !
منصفانه هم بگیم با قانون قبلی مقداری در حق بچه های غیر بومی کم لطفی میشد ، البته تو اداره ما برای بچه های غیر بومی سر مرخصی تشویقی تپل در نظر میگرفتن که اینجوری جبران کنن و معمولا بچه تهران ها مرخصی تشویقی کمتری داشتن
یاشانقل قول:
نه منظور من این نیست که 1 سال اول حساب نمیشه، اگه تازه فعال شده باشین قبل اینکه 1 سال بشه به خدمت برین برای اون 1 سالتون هم کسر تعلق نمیگیره، حتی اگه این مدت 11 ماه باشه، از طرفی ربطی هم به زمان اقدام در حین خدمت نداره چون تا روزی که شما اعزام شدین تارین فعالیتتون زده میشه.
به ازای هر سال 30 روز میدن.
از یگان نامه میگیرین میبرین حوزه، همچنین از پایگاهتون هم گواهی میگیرین. یه تعداد مدارک از حوزه میخوان اونها رو کامل میکنین میره کمسیون. حدود 1-2 ماه هم طول میکشه تا کمسیون جواب بده و یه برگه نهایی بازگشت به یگان شما میدن که روزهای کسر سربازی رو مینویسه.
منم اميدوارم يك روز اين اتفاق بيفته و همه كسري ها و مزيتهاي بسيج لغو بشهنقل قول:
والا داداش چی بگم هر روز قانون داره تغییر میکنه و البته داره بد تر میشه اما بله اون قانون مربوط به سرباز فراری ها بودنقل قول:
داداش پیام شما درست میگینقل قول:
اما در یگان های ناجا مثل یگان ما که به صورت دیزل پست هست و اصلا خدمت اداری تعریف نشده و همه به صورت 2_6 باید پست بدن چه فرق بین من بومی و فرد غیر بومی هست؟ اگر خدمت بومی ها همه جا اداری بود یه چیزی اما وقتی همه در یک یگان پستشون مثل هم هست این قانون واقعا ظلمه
sent from my open source device
سلام.
دوستان من متولد 68 هستم و نزدیک 4-5 ساله که غیبت دارم و حالا میخوام برم دفتر چه ام رو پست کنم.
لطفآ یه نفر بگه چه شرایط و حتی چه مجازات هایی برای من در نظر گرفته میشه؟؟؟!!!!