من دارم میرم تست
Printable View
من دارم میرم تست
نیم ساعت گذشت ، طرف برنگشت :n13:
فکر کنم مرد ، نرید بازی که تلف می شین ! :n09:
درسته اقا حله :n19::n20::n20::n20::n19:
آره درست شده قبلا سر 10min dc
الان سر 4min :32:
دیشب در عین ناباروری همگان :n02: Curse برنده شد و کلی حال کردیم. بازی اول افتضاح بودن، Dignitas خیلی بهتر بودن و بردن، بازی دوم برعکس بود، Curse خیلی خوب بود و برد، بازی سوم غیر قابل تصور بود!!! Curse یه سری Champion برداشت جلو Dignitas که من گفتم دیگه 100% باختن!! فکر کنید Curse اینا بودن Dr Mundo ، Xin Xhao ، Lulu ، Leona ، Lucian که خب نمیشه گفت ضعیفه، ولی در مقابل Chmap هایی که Dignitas برداشته بود!!! Nidalee ، Jax ، Elise ، Annie ، Graves ، به نظر من که Composition به نفع Dignitas بود، و تازه اولین Fight بازی Curse افتضاح ظاهر شد و یه Engage بد کرد و آخر 4 تاشون Dead شدن. دیگه من گفتم بازی تمومه! ولی Pro Player که میگن اینان! خیلی Relax ادامه دادن و جالب بود با اینکه از نظر Gold خیلی عقب بودن ولی Team Fight های بعدی رو راحت میزدن. Dr Mundo که وحشتناک بود! با Stun Lock از Leona هم که دیگه چه کارا که نکردن. خلاصه خیلی بازی جالبی بود. جالبه بدونید که نظر مردم قبل از بازی اول تقریبا 50% به 50% بود، اما بعد از بازی اول 80% میگفتن Dignitas میبره ولی کاملا برعکس شد.
مرحله بعدی Curse باید با Cloud 9 بازی کنه :n14: اونو دیگه بعید میدونم ببره :n09:
از اون طرف هم دو رقیب دیرینه Team Solo Mid و Counter Login Gaming بازی می کنن. Tonight on Twitch TV :n05:
چی شد لیگ درست شد یا هنوز مشکل داره؟
می خوام برم رنک برم ؟ ( حوصله نرمال ندارم )
LoL رو کلا نمی شه از روی Champion هاش قضاوت کرد که کی برنده می شه ، این مورد بیشتر در مورد Dota صادقهنقل قول:
گل بود به سبزه نیز آراسته شد. نه تنها سرعت خیلی پایین هست دیگه حتی وقتی هم میخوام تو اینترنت بگردم هم بعد از یه مدتی اینترنت قاطی میکنه و مثل داخل بازی دیگه هیچی رو بارگذاری نمیکنه تا وقتی که روتر رو خاموش روشن نکنی.سایت های خارجی هم از جمله خود سایت lol باید 10 بار refresh اش کنی تا بیاد بالا اخه این اینترنت تو رو خدا.مال شما هم اینطوره یا فقط منم؟
آره ولی همون لحظه که این Champion ها انتخاب شد Phreak گفت با این Composition چطور میخوان Burst کنن؟ چطور میخوان جلوی Jax رو بگیرن؟ هیچ کدوم از Champ هاشون Burst Damage نداشته، با این حال اونقدر Dr Mundo تانک بود که وقتی Engage میکردن نمی مرد. آخه بازی اول هم Dignitas اومد Jax رو برداشت و Jax تقریبا له کرد Curse رو. بازی دوم Curse اومد Jax رو برداشت 8/0/3 شد فکر کنم. بعد بازی سوم دوباره Dignitas برداشت واسه همین همه منتظر بودن دوباره Jax بازی رو رقم بزنه.نقل قول:
25 مین دی سی میشه هنوز:n27: 15 مین بهمون لطف کردن :n28:
jax همیشه اصابش ضعیف بوده و هست :n23:نقل قول:
خبر فوري اينترانت ملي جايگذين اينترنت جهاني مبارك
اینو کجا گفته؟:n13:نقل قول:
عــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــجـب ها اومدی مثلا بگی که چی بشه وقتی همینطوری رو هوا یک چیزی می گی : |
مال من که از دیروز تاحالا درست شده.
بازی curse هم دیشب نمیدونم چرا هیچکدوم رنکتون برنداشتن تا جکس تکون نتونه بخوره :n13:
دوست عزیز رنکتون که کانتره جکس نیست ولی میتونه جلوش حرفی واسه زدن داشته باشه اما کانتر نیست:n16:نقل قول:
سلام دوستان
با سرعت اینترنت ایران (128) میشه این بازی رو انجام داد ؟ مسائل تحریم شاملش نمیشه ؟
با دیال آپ خارجیا میشه بازی کرد اما با خط 20 مگ ایران ( اگه کسی داره) من شک دارم که بشه با خیال راحت بازی کرد!!!!
معلومه دل خونی از نت داریا :n02:نقل قول:
با دیال آپ خارجیا میشه بازی کرد اما با خط 20 مگ ایران ( اگه کسی داره) من شک دارم که بشه با خیال راحت بازی کرد!!!!
Olaf جکس رو له میکنه البته اگر کسی بلد باشه با Olaf بازی کنه و باید اضافه کنم Nasus هم جلو Olaf هیچ حرفی برای گفتن نداره. :n24:نقل قول:
top فقط soraka :1:
باهاش اصن نمیذاری کسی فارم کنه :n12:
مال من که کامل درست شده .
نه از مین 25 به بعد میندازه بیرون :n27:
تا دقایقی دیگه بازی های نیمه نهایی شروع میشه.
ما هم بعد از اتمام بازی ها با برنامه نود لول در خدمتتون هستیم :n02: (صحنه پنالت بود؟)
Team Solo Mid vs Counter Logic Gaming
Cloud 9 vs Curse
این بازی ها رو از کجا میشه دید؟
میشه این بازی هارو از خود کلاینت لول دید؟
یا این بازی هارو که انجام شده میشه دانلود کرد با کلاینت لول دید؟
کانالش واسه م.ا.ه.وا.ره ساخته نشده فرکانسش رو بدی؟ :rolleye: ................ :|
آخه اینجوری کلی حجم کم میشه :n28:
بازی ها رو به طور زنده فقط روی Twitch.tv میشه دید. ولی میتونید بعدا توی Youtube سرچ کنید و بذارید شب بعد از اینکه دانلود مجانی شروع میشه دانلود کنید.
احتمالا فردا کسی آپلود کرده باشه، سرچ کنید NA LCS Spring Playoffs Semifinals
Pentakill اه Bjerg رو صفا کردید :n19:
امشب TSM vs C9 در فینال و Crs Vs CLG برای سومی
چیزی که واضحه CLG میاد Curse رو می زنه می شه سوم
اما برای فینال: TSM TSM TSM TSM TSM TSM TSM TSM TSM TSM TSM TSM TSM TSM TSM
تو گیم چندمشون پنتا گرفت ؟ من دیشب خوابم برد هیچی ندیدمنقل قول:
گمونم بازی 2 بوده با karma ? الان رفتم استت بازی های دیشبو دیدم . تو همون گیم 7/0/6 بوده :n04:
عجب پنتایی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا نت از ساعت 4 عصر تا 12 شب درست نمیشه ولی میشه بازی کرد و تا 25-30 دقیقه dc نداره.پس هی نیاین بگین درست شده یا نشده:n27:.
اونم با کارما :n08:نقل قول:
nidalee که رید بعد عصبی شد اصن تابلو بود جدی شد :n02: champion ship و عشقه الان هیچ کس نمیتونه bjergsen بزنه Faker که کلا بازی یادش رفته انگار پیر شده :n02:
اخه نیدلی رد ساید اصن بدرد نمیخوره.بعد اون یارو اصن جکس بلد نبود نوب بود :n02: جکس برداشتن دایرس موندو گفتیم باختن دیگه وقتی موندو جکسو 1v1 زد از خنده داشتم میمردم :))نقل قول:
سلام به همه ..
از لول بازی کن های قدیمی ام کسی فک نکنم بشناسه .. حالا هم که تازگی ها اومدم بازی کنم بازی ایراد های عجیبی داره و دوا و درمونی براش پیدا نشده مثل این که ..
وقتی بازی شروع میشه بعد از 5 یا 10 یا 15 مین هر 10 یا 20 ثانیه یه بار dc میشه .. کسی چیزی در این مورد میدونه ؟
راه حلی هم میدونین ؟
ممنون ..
زمونی که من بازی میکردم فک کنم این همه ایرانی لول بازی نمیکردم .. خوش حال شدم ...
این 10 15 صفحه اخرو بخونی می فهمی جریان چیه . واسه همه این مشکل هست .نقل قول:
و اینکه فعلا راه حل جز اینکه وقتی dc می شه ip عوض کنی نیست .
ظاهرا مشکل داره کم کم براى همه حل ميشه الان دوروزه ک علاوه بر نداشتن دى سى پينگم هم از قبل خيلى پايين تر اومده
خیلی ها میخوان بدونن چجوری bjergsen پنتا کیل گرفت، TSM کاملا باهوش بازی می کرد، اول Mundo رو میفرستادن جلو با کلی Shield و Heal که روش مینداختن هرچی Burst و Ulti تیم حریف داشت هدر میرفت، بعد بقیه تازه میرفتن جلو، تو اون صحنه که bjergsen پنتا کیل گرفت هم Nami و هم Orianna فقط تونستن Ulti هاشونو به Mundo بزنن، bjergsen کاملا عقب وایساده بود و فقط Shield میکرد و یکم هم Poke میکرد، بعد از اینکه گرد و خاک ها خوابید تازه bjergsen اومد جلو و فقط تنها کاری که لازم بود بکنه این بود که 1 دونه Spell به هر کدومشون بزنه تا بنمیرن. کاری که دقیقا برعکسشو تو بازی Curse دیدم، Voyboy میرفت تو شیکم دشمن، میخواست Hai رو بکشه و دقیقا اتفاقی که میفتاد این بود که خودش اول از همه می مرد و هم Shield هاش از بین میرفت هم Ulti خوب Lulu که واقعا تو Team Fight ها به درد میخوره.
پچ 4.5 شده پچ Support هایی که میرن Mid. اگر جلوشون Assassin برداری اونا هم Exaust برمیدارن و چون Exaust تو این پچ باف شده نمیتونی بکشیشون، اگه Mage برداری جلوشون اونا هم Heal برمیدارن و بازم چون Heal رو باف کردن که Speed Movement هم میده، بازم نمیشه کشتشون، توی Team Fight هم Ulti هاشون واقعا به درد بخوره، حالا توی مسابقات تقریبا 50% بازی ها Soraka رو بن کردن، وقتی هم کسی Soraka رو برداشته اذیت کرده همه رو. بقیه Support ها هم توی Mid خوب بودن، مخصوصا Lulu و Karma هم که دیشب اضافه شد.
بشینین بازی کنین نشستین بازی دیگرانو می بینین چی می شه
تا حالا از ایران تیمی رفته؟
اگه این دیگران نبودن شما الان داشتی 2-1-2 بازی می کردید و جای farm هم دیگه رو مثل cod می کشتید و همه Heal + Clarity بر می داشتید و ... ;)نقل قول:
ایران؟؟؟؟!!!! شما یه Gaming House توی ایران به من نشون بده بقیه پیش کش
يکى از نکات جالب توى بازى دوم tsm اىن بود که وين براى اينکه خودشو نشون بده تانک لازم داره درحالى که تانک نداشتن و از طرفى tsm تانک داشت که خودش رو جلو مينداخت و دابل ليفت عملا هيچکارى نميتونست بکنه ولى عجيب تر از پنتا بيرگسن 1v1 موندو با جکس بود من نميفهمم چطور همچين چيزى ممکنه جز اينکه nien جکسش خوب نبود.
آقایون شما رو بخدا بیان اعتراض کنین حداقل به این ISP ها و نمایندگی هامون مشکلات یک ماه اخیر رو بگین تا فکر نکنن که هیچ کی چیزی نمی دونه . هر بلایی سر ما ایرانیا میاد از حرف نزدناست و از این منتظر موندناست. من اینترنت های شاتل ، پارس آنلاین ، مخابرات ، آسیاتک رو دارم ( چون گیم نت و کافی نت دارم) و الان همشون دچار همین مشکلن و در بازی های آنلاین (از دیرز تا حالا دیگه شده همه بازی ها - تا قبلش فقط lol بود..) مثل LOL و WOW و Rift و ... در دقیقه های 20 تا 27 نهایتاً DC میشه ، من تا تونستم اعتراض کردم ولی من یه نفرم ، ازتون می خوام برای حل این مشکل شما ها هم اعتراض های حضوری و تلفنی کنین تا صداتون به گوش اون بالایی ها که زدن داغون کردن نت کشور رو برسه بلکه شاید فرجی شد.... همین حالا دست بکار بشین بچه ها... چون فکر می کنن چون کسی چیزی نمیگه پس مشکلی نیست و چیزی حالیمون نیست .... همین حالا بجنبین که دیره...
یه روزی میشه که توی مسابقات تیم ایرانی ها هم هست اسم تیممون هم 100% میزاریم فروهر عکس آیکنمون هم که فروهر میشه
بعدش توی تلویزیون هم که میتونی کل مسابقات رو ببینی
و حتی ممکن مسابقات توی ایران برگذار بشه همه از کل دنیا میان ایران
یعنی میشه اون روز زور تر برسه ...:45: