دوستان آیا مودم tp-link 8960N با adsl مخابرات تهران سازگاری دارد؟ کسی هست که از این مدل مودم برای adsl مخابرات تهران بدون هیچ مشکلی از اینترنت استفاده کرده باشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان آیا مودم tp-link 8960N با adsl مخابرات تهران سازگاری دارد؟ کسی هست که از این مدل مودم برای adsl مخابرات تهران بدون هیچ مشکلی از اینترنت استفاده کرده باشه؟
سلام خدمت همه دوستان و اساتید گرامی. من از ف*ش u استفاده میکردم. و الان تا زمانی که u باز نباشه هیچ سایتی باز نمیکنه. پ*ر*و*ک*س*ی اینترنت اکسپلورر و فایر فاکس رو هم روی no pr*o*x*y گذاشتم اما بدون u سایت باز نمیشه. ویندوزم هم سون هست. ممنون میشم راهنماییم کنید :11:
با سلامنقل قول:
بله كار ميكنه با مخابرات هم
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
شما يه دور كوكي و هيتسوري مرورگر رو پاك كن و دوباره امتحان كن
اگه بازم مشكل داشتي با يه مرورگر ديگه امتحان كن
موفق باشيد.
دوستان من یه بار مودمم توسط شرکت ارائه دهنده ی اینترنت تنظیم شده.حالا اگه بخوام ویندوزم رو عوض کنم دوباره تنظیماتش به هم میخوره و از اول باید تنظیمش کنم؟
میشه بگید چطوری؟
نه بهم نمیخوره، تنظیمات توی حافظه biosش ذخیره شدهنقل قول:
سلام دوستان
یکی لطف کنه به من بگه چطوری id رو به شکل دستی وارد کنم؟؟؟
چون کامپیوترم وصل نمیشه!
d-link 2640
باسلام خدمت دوستان
من یه مودم dlink 2640u دارم هرکاری میکنم نمیتونم باهاش به اینترنت وصل بشم کانکشن PPoPe هم ساختم ولی وصل نمیشه
وقتی کانک میشم تواین قسمت گیر میکنه
بعدشم این پیغامو میده
لطفا راهنماییم کنید
سلام دوستان
یکی لطف کنه به من بگه چطوری id رو به شکل دستی وارد کنم؟؟؟
چون کامپیوترم وصل نمیشه!
d-link 2640
با سلامنقل قول:
روي آيكون شبكه كليك راست كنيد status رو انتخاب كنيد
حال دكمه ي properties رو انتخاب كنيد
و در قسمت پايين گزينه ي آخر يعني internet protocol tcp/ip رو انتخاب كنيد
اينجا ميتونيد به صورت دستي آي پي بديد
موفق باشيد.
ممنون از راهنماییتون . اما مشکل من با یک مرورگر نیست. هم اینترنت اکسپلورر هم فایر فاکس و هم گوگل کروم به همین شکل هستن. یعنی تا زمانی که U باز نشه آیکون اینترنت پایین صفحه علامت تعجب داره و بعد از اینکه u باز میشه میزنه network internet access . چون کارم پشتیبانی سایت هست برنامه های ftp هم برای آپلود کار نمیکنن . ایراد از چی میتونه باشه ؟ :11:نقل قول:
من آدرس بار مرورگرم پریده! چطوری برگردونم؟
یکی بداد من برسه لطفانقل قول:
کسی که لطف نکرد بمن کمک کنه خودم اینقدر بهش ور رفتم تا درست شد مشکل از vci بود که بجای 35 باید 33 میذاشتمنقل قول:
زنده باد خودم
حذف شود لطفا.ببخشید
کمک کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1-چه طوری میشه تو ویندوز سون کانکشن ساخت برای ای دی اس ال؟(فزقی هم داره کامپیوتر باشه یا لب تاب؟) من لب تاب دارم.
فقط زود جوابم رو بدن پلیز
دروودنقل قول:
از بخش Network And Sharnig Center شما می توانید کانکشن PPOE بسازید.
کد:http://windows.microsoft.com/en-US/windows-vista/Create-a-PPPoE-connection-to-the-Internet
سلام کسی اینجا مودم بی سیم ADSL2+ TP-Link مدل 8960 داره؟
می خوام بدونم می شه روش یک کانکشن V/P/N L2TP راه انداخت؟آیا این قابلیت رو داره؟( یعنی کانکشن رو خود دستگاه باشه دیگه نه رو سیستم):10:
با سلامنقل قول:
اينطور مواقع شما زماني كه اون علامت تعجب رو ميبيني روش راست كليك كنيد و گزينه ي repair رو بزنيد
شايد مشكلتون حل بشه
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
خير دوست عزيز
بايد داخل ويندوز كانكشن رو اجرا كنيد
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
توي مرورگر firefox قسمت بالاي بالا كه منوهاي file و edit و .... كليك راست كنيد و سپس گزينه ي navigation bar رو انتخاب كنيد
موفق باشيد.
مرسی از پاسختون دوست عزیز:11:نقل قول:
با سلامنقل قول:
سلام کسی اینجا مودم بی سیم ADSL2+ TP-Link مدل 8960 داره؟
می خوام بدونم می شه روش یک کانکشن V/P/N L2TP راه انداخت؟آیا این قابلیت رو داره؟( یعنی کانکشن رو خود دستگاه باشه دیگه نه رو سیستم)
خير دوست عزيز
بايد داخل ويندوز كانكشن رو اجرا كنيد
موفق باشيد.
ولی جسارتا خودتون 8960 دارید؟ یا باهاش کارکردید؟
پس می شه یه توضیحی در مورد این تنظیمات موجود در دستگاه برای من بفرمایید:10:
چون من یک 8961 دارم و فقط به همین دلیل می خوام 8960 بگیرم...:8:
سلام لطفا در مورد گزینه هایی که تو این عکس می بینید برام یه کمی توضیح بدین.سر در نمیارم زیاد که اینا چی هستن.
فکر کنم وضعیت نویز خط تلفن خونه مون خوب نیست چون یه جایی خوندم که snr نباید کمتر از20 باشه.تو این عکس زده8.3 البته من با 50 تا دانلود دارم.
در ضمن اکانتم رو از مخابرات ارومیه گرفتم.
با تشکر
نه دوست عزیز هر دوشون pass trough (pptp دارن، رو قوطی 8961نگاه کنید، اما ندیدم کسی اینکارو تونسته باشه کرده باشه، فک کنم این vpnواسه ارتباط دو دستگاه و اینا باشه، نه vpnی که واسه دور زدنهنقل قول:
واسه اطلاعاتنقل قول:
شما با استفاده از بستر ADSL و --- یک ارتباط مستقیم بین دو نقطه ایجاد می کنید و در این میان نیازی به وجود اینترنت نیست و حکم یک شبکه داخلی و خصوصی را بازی میکنه و در این میان هیچ Node دیگری وجود ندارد و دو شبکه می توانند با هم Bridge شوند.
نقل قول:
Point to Point Tunneling Protocol PPTP:
يك مكانيزم تونلكشي نقطه به نقطه است كه براي دسترسي راه دور به كارگزار سختافزاري Ascend و ويندوز NT طراحي شده است.در اين قراداد، امكان رمزنگاري و هويتشناسي پيشبيني نشده و ازقرارداد PPPبراي بستهبندي اطلاعات استفاده ميشود.قراردادPPP ارتباط تلفني يك ميزبان به شبكهي محلي را فراهم ميآورد و وظيفهي لايهي پيوند داده و لايهي فيزيكي را هنگام ارتباط تلفني ميزبان به فراهم آورندهي سرويس اينترنت(ISP)، انجام ميدهد قراردادPPTP در كاربردهاي كوچك و كاربردهايي كه نياز به امنيت خيلي بالايي ندارند، استفاده ميشود.راهاندازيVPN با استفاده از قرارداد PPTP در اين محيطها كمهزينه و مقرون بصرفه است. قرارداد PPTP داراي قابليت پيادهسازيVPN شبكهي محلي-بهشبكهي محلي نيز ميباشد
اين پروتكل امكان رمزنگاري 40 بيتي و 128 بيتي را دارا بوده و از مدل هاي تعيين اعتبار كاربر كه توسط PPP حمايت شده اند ، استفاده مي نمايد.
Ipsec IP Security protocol:
Ipsec برخلافPPTP و L2TP روي لايه شبكه يعني لايه سوم كار مي كند . اين پروتكل داده هايي كه بايد فرستاده شود را همراه با همه اطلاعات جانبي مانند گيرنده و پيغام هاي وضعيت رمز گذاري كرده و به آن يك IP Header معمولي اضافه كرده و به آن سوي تونل مي فرستد .
كامپيوتري كه در آن سو قرار دارد IP Header را جدا كرده ، داده ها را رمز گشايي كرده و آن را به كامپيوتر مقصد مي فرستد .Ipsec را مي توان با دو شيوه Tunneling پيكر بندي كرد . در اين شيوه انتخاب اختياري تونل ، سرويس گيرنده نخست يك ارتباط معمولي با اينترنت برقرار مي كند و سپس از اين مسير براي ايجاد اتصال مجازي به كامپيوتر مقصد استفاده مي كند . براي اين منظور ، بايد روي كامپيوتر سرويس گيرنده پروتكل تونل نصب شده باشد . معمولا” كاربر اينترنت است كه به اينترنت وصل مي شود . اما كامپيوترهاي درون LAN هم مي توانند يك ارتباط --- برقرا كنند . از آنجا كه ارتباط IP از پيش موجود است تنها برقرار كردن ارتباط --- كافي است . در شيوه تونل اجباري ، سرويس گيرنده نبايد تونل را ايجاد كند بلكه اين كار ار به عهده فراهم ساز (Service provider ) است . سرويس گيرنده تنها بايد به ISP وصل شود . تونل به طور خودكار از فراهم ساز تا ايستگاه مقصد وجود دارد . البته براي اين كار بايد همانگي هاي لازم با ISP انجام بگيرد
قراردادهای كاربردگراي ---
قراردادهای:SSH
کاربرد اصلي قرارداد SSH، امن نمودن خدمت ارتباط از راه دور است. اين قرارداد در لايهي كاربرد و بالاتر از قرارداد TCP/IP كار ميكند. SSH قابليت هويتشناسي كاربران ورمزنگاري اطلاعات را دارد. قرارداد SSH داراي سه لايهي اصلي انتقال، هويتشناسي كاربر و اتصال ميباشد. لايهي انتقال، وظيفهي فراهم آوردن امنيت و هويتشناسي كارگزار را بهعهده دارد. به علت قرار گرفتن اين لايه بر روي لايهي TCP و همچنين وجود حفرهي امنيتي در لايههاي TCP و IP، امنيت در ارتباط بين دو كامپيوتر از بين خواهد رفت، كه ميتوان با قرار دادن ديوارهي آتش بر روي آن، اين مشكل را به نوعي حل نمود. لايهي هويتشناسي كاربر، وظيفهي شناساندن كارفرما به كارگزار را به عهده دارد. لايهي اتصال وظيفهي تسهيم و ايجاد كانالهاي امن لايههاي انتقال و هويتشناسي را بر عهده دارد. از قرارداد SSH ميتوان براي پيادهسازي شبكههاي خصوصي كه حالت خاصي از VPNها هستند، استفاده نمود.
با درود
چند روزيه يك مودم pin avid گرفتم لطفا از خصوصيات مودم اطلاع رساني كنيد آيامشخصات خوب ويا بد دارد
سلام دوستان.
من ديروز مودم TP-Link TD-8811 رو گرفتم :31:! (امروز هم 256 از مخابرات سفارش دادم:31:!!!)
ولي حالا موقع نصب مودم از روي سي دي اين ارور رو ميده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://717259.20upload.net/files/1389/bahman/erorr.jpg
پورت Line هم چك كردم ولي نشد ...کد:http://789461.20upload.net/files/1389/bahman/erorr-0d45.jpg
راستي چراغ Power و LAN روشن هست ولي چراغ ADSL و Internet اصلا روشن نميشه !
دوستان حالا بايد چيكار كنم :19:؟؟!
ممنون ميشم كمكم كنيد :11:!!
موفق و پيروز باشيد :40:.
با دروود
گویا در هنگام پیوند خوردن با Lan شما،دچار دشواری می شود!مهر فرمایید دیوار آتش خود را بررسی بفرمایید.
سلام كار خيلي خوبي كردي!!!نقل قول:
مودم خوبيه منم دارم. 22 تومن گرفتم و واقعا راضيم.
کد:http://www.socco.ir/global/product_detail,productid_5.htm
يه خوبي داره اونم اينه كه خودش ست ميشه و اصلا دردسر نداره.کد:http://www.socco.ir/global/product_list,productgroupid_3.htm
سلام من مودم tp -link دارم
مدل TD-W8101G
قبلا با این کد تو مرورگر میتونستم برم تو تنظیمات
192.168.1.1
user : admin
pass: admin
ولی الان یه 10 روز هستش که همین کارو میکنم میگه یوزت اشتباهه تو نمیره!!
مودم خاموش روشن کردمش - رست رو زدم - با مرورگر های دیگه تست کردم فایده ای نداشته
میخوام مودم رو به حالت کانکتشنی در بیارم با یه یوز دیگه به نت وصل شم که باید حتما تو تنظیمات مودم برم که نمیشه رفت
کسی میتونه کمک کنه؟
سلام من مودم tp -link دارم
مدل TD-W8101G
قبلا با این کد تو مرورگر میتونستم برم تو تنظیمات
192.168.1.1
user : admin
pass: admin
ولی الان یه 10 روز هستش که همین کارو میکنم میگه یوزت اشتباهه تو نمیره!!
مودم خاموش روشن کردمش - رست رو زدم - با مرورگر های دیگه تست کردم فایده ای نداشته
میخوام مودم رو به حالت کانکتشنی در بیارم با یه یوز دیگه به نت وصل شم که باید حتما تو تنظیمات مودم برم که نمیشه رفت
کسی میتونه کمک کنه؟
شما اصلا نیازی به اون cd برای نصب نداریننقل قول:
192.168.1.1 رو توی مرورگر وارد کنین و وارد تنظیمات مودم بشین و از اونجا کانفیگش کنین
در مورد اون دو چراغ باید بگم که چراغ ADSL چون خط تون هنوز رانژه نشده روشن نمیشه و Internet هم تا خط رانژه نشه و تنظیمات رو انجام ندید روشن نمیشه.نقل قول:
موفق باشید.
من یه مشکل عجیب پیدا کردم
با لن هرچی این ادرس رو تایپ می کنم هیچی نمیاد.بعضی وقتها اون صفحه یوزر پسورد میاد که admin می زنم و بعدش باز هیچی نمیاد!!
مودم و ویندوز رو هم عوض کردم ولی باز همینه!!
مودمم tplink 8811 هست
مشکل از چیه؟
با سلام به دوستان عزیز
مودمم ایسوس مدل am602 هست. از زمانی که مودم رو روشن می کنم تا کانکت بشه حدود 10-20 دقیقه طول میکشه و در مرحله Cnnecting through wan miniport(PPPOE) باقی میمونه و برخی اوقات سیستم رو باید ریستارت کنم . علت این تاخیر زیاد چی میتونه باشه؟
از راهنمایی و کمک دوستان بی نهایت سپاسگزارم
کامیاب و برقرار باشید
مرسینقل قول:
وصل شد اما هیچ دیتایی دریافت نمیشه!!!! هیچ صفحه ای باز نمیشه!
مشکلش چیه؟؟
اینترنتم وصله چون از وایرلسش دارم استفاده میکنم اما کامپیوترم قطعه!:41:
دوستان یکی لطف میکنه جواب مارو بده :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5867961&postcount=11440
سلام دوستان.نقل قول:
از كمكت ممنونم دوست عزيزم :11:، تنظيمات رو انجام دادم و با موفقيت Save شد :31:!
از توضيحاتت ممنونم دوست خوبم:11:.نقل قول:
امروز حدود نيم ساعت خط تلفنمون قطع شد ، بعد كه وصل شد چراغ ADSL هم روشن ميشه ولي هنوز چراغ Internet روشن نميشه !
ممنون ميشم اگه كمكم كنيد :11:.
هميشه موفق و پيروز باشيد :40:.
سلام به همه.
من یه چند ماهیه همش سرعتم یهویی 0 میشه و کلاً از بازی ( World of Warcraft , Cod و ...) دیسکانکت میشم ولی خود نت دسکانکت نمیشه.
مشکل از چیه به نظر شما ؟
سلام من یه مودم وایرلس میخوام که مسافتی 30 متریو که یه شیشه و یه دیوار بینشه را پوشش بده (بدون افت سرعت ) (خودم همکفم یکی دیگه هم شعاع 20-25 متر اونطرفترم طبقه دوم ) dlink پیشنهاد میکنید یا linksys ؟؟؟؟؟ قیمت ؟
linksys مسلما بهتره.نقل قول:
UP . . . . . . .نقل قول:
دوستان چند روزیه که مودم pin avid گرفتم ودوست گرامیurumchi از خوبی های مودم گفت اما حقیقت اینه که مشکلی دارم امیدوارم با راهنمایی شما دوستان حل بشه
مودم برا ی اولین بار که راه اندازی شد دو سه ساعتی کار کرد اما بعدش چراغ اینترنتش قرمز شد و adsl شروع کرد به چشمک زدن ودر واقع دیسکانکت شدم یعنی تا کانکت میشدم بعد ازسه تا ده ثانیه دوباره این اتفاق میافتاد کلی با مودم وکامپیو تر ور رفتم امامشکل پا برجا بود تا اینکه به مخابرات رفتم که بازدید ازخط از پورت adsl ومرکز دیتا را انجام دادند وگفتند مشکل از ما نیست دنبال مشکل جای دیگر بگرد من هم که ناتوان شده بودم وهمه راه ها راتست کرده بودم فکر کردم عیب از مودم است وبه فروشنده مراجعه کردم که بعد از تست گفت مودم سالم است اما اگر بخواهی با یکی دیگر از همین مدل عوض میکنم
مودم جدید که همان مارک بود را روشن کردم اما بعداز یکی دوساعت دوباره همان اتفاق افتاد بااور کنید میخواستم مودم را بشکنم که یکهو به فکر م افتاد کابل پریز تا مودم را عوض کنم که با این کار برای چند ساعت مشکل حل شد برای دو روز هر چند ساعت ازیکی از پریز های تلفن منزل استفاده کردم تا کانکت باشم (کاری عذاب آور) که امروز دیگر در تمام پریزها مشکل پیدا کردم به فکرم افتاد کابل ورودی به ساختمان را چک کنم درقسمتی که سیم پاره شده بود ومخابرات بصورت عادی وبدون روکش وصل کرده بود محل اتصال را پاک کردم ودورش نوار چسب پیچیدم تقریبا 5 تا 6 ساعت مشکل حل شد وفکر کردم منبع ایراد را پیدا ورفع کردم اما متاسفانه اینطور نبود ودوباره همان بلا نازل شد الان که دارم این مطلب را مینویسم تا با کمک شما مشکل را پیدا ورفع کنم دوباره کابل وپریز دیگری انتخاب کردم کف تمام اتاق ها یک کابل تلفن افتاده
خواهش میکنم راه حلی برای رفع مشکل من پیدا کنید درضمن با اسپیلتر وبدون اسپیلتر هم امتحان کردم همین مشکل وجود داشت بعضی وقت ها گوشی تلفنی که از اسپلیتر خارج شده کاملا صاف ونرم است گاهی کمی نویز دارد گاهی نویز بقدری شدید است که نمیشود صحبت کرد
از اینکه روده درازی کردم واین همه مشکل مطرح کردم ببخشید امیدوارم راه حل مشکل من را ارائه نماید
سپاسگزارم
سلام دوستان
من به شدت تمایل به خرید مودم tp link 8950 دارم. ولی تنها موردی که منو به شک انداخته استاندارد ( QOS(quality of service
است.
این مودم تنها از یک استاندارد QOS پشتیبانی می کنه [(IP Type of service(ToS]
ولی مثلا tp link 8901 از سه تا استاندارد مختلف QOS پشتیبانی می کنه [ ( DSCP+802.1p + IP Type of service(ToS]
اولا QOS چیه؟ آیا تو کیفیت سرویس اینترنت تاثیر داره؟
در ضمن من فقط از مودم استفاده خونگی می کنم ولی سرعت wifi اون برام مهمه.
امکان افزایش بودجه هم ندارم.