يه مسئله ديگه در مورد كش است.
كش سوني اين مدل ها 3 مگ است.
ولي مدل دل 1550، 6 مگ است...
در جمع بندي به نظرتون همچنان سوني اوله؟
يه مسئله ديگه در مورد كش است.
كش سوني اين مدل ها 3 مگ است.
ولي مدل دل 1550، 6 مگ است...
در جمع بندي به نظرتون همچنان سوني اوله؟
امروز توی یکی از نمایندگی ها یه حرف عجیب بهم زدن
گفتن اونایی که به اسم USA بهتون می دن تقلبی هست و اگر لپ تا ساخت usa اصل باشه کمتر از 3 تومن نیست و ازین حرفا
نمی دونم چرا ولی به نظرم اومد داره چرت می گه
تصمیم دارم cw1nfx بخرم vaio
ولی اگه lcd ش یه کوچولو بزرگتر بود خیلی بهتر بود
Sony با این Config زیر 16 اینچ چیز دیگه ای نداره (فقط سری cs و cw و fw که سایز lcd شون 16.4 هست)
any suggestions؟
15.5 اینچ داره سری nw هستش ولی کانفیگاش بالا نیست.نقل قول:
اگه کانفیگ بالا میخوای با lcd بزرگتر سری fw باید بگیری .
در مورد اون مطلب اولی هم باید بگم درست فکر کردی . 3 تومن آخه آدم پول fw میده ؟ که میشه با همون کانفیگ تقریبا از برندای دیگه مثل hp بگیری .
نقل قول:
آره متاسفانه nw ها config شون پایین هست
اینا هم یه سیاستای عجیبی دارن البته می شه درکشون کرد
خوب HP یا اون config چه مدلی خوبه؟
واقعا می شه جایگزین sony vaio کردش؟
ببخشید میخواستم بدونم مدت شارژ سری اس ار سونی چقدره؟
چرا نشه .نقل قول:
hp dv6 2020
hp dv6 1225
hp dv6 1390
hp dv6 1370
اینها مدلهایی از hp هستند که خیلی خوبن .
اینگونه سوالها در تاپیک بحث و تبادل نظر پرسیده میشه :نقل قول:
تا اونجایی که چند تا ریویو ازش خوندم حدود 3.5 تا 4 ساعت شارژ دارند .کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=291712
ممنون از پاسختوننقل قول:
پس شما 14 رو توصیه می کنید؟
به نظر شما لپتاپ از اینجا بخرم یا از آلمان؟
آخه یکی از آشناها اونجاس تا یه ماه دیگه برمی گرده
مهندس حالا پیشنهاد شخصیتون چی هست؟نقل قول:
شما بوده sony vio cw1nfx و می گرفتین یا HP ؟
با توجه به کلاس کاری ، کیفیت قطعات و ... کدوم و پیشنهاد می دین؟
من موندم كمك كنيد تو روخد
بين vostro 1015
insprit 1545
كدومو بگيريم
وسترو همه چيز داره اما اينسژريته مودم دايال اپ نداره بقيه اشو نميدونم
مثلا سيستم عامل وسترو شنيدم اوبونتو هست البته تو سايت دل نزده اينو اما در سايت خوده دل براي 1545 حدود42 فايل دانلود ي داشت و ويندوز 64 پشتيباني ميكرد
كدومو بخرم كمك كنيد
برام اينا مهمه
لن - واي فاي- بلوتوث داخلي-پردازنده- سيستم عامل سون يا ويستا بخوره بهش
اينا مهم نيست هارد - مانيوتر - رم
براي كاراي ساده مثل كار با فتوشاپ و افيس و اينا ميخوام كاربرد معمولي تقريبا
قيمت وسترو با هارد 250 هست 600
قيمت اينسپريته هست با هارد250اينم 590
کلاس کاری cw فرق میکنه و نمیشه با dv6 مقایسه کرد . cw ها 14 اینچ هستند و سبکتر و با کانفیگهای خیلی خوب و البته در کانفیگ مشابه نسبتا گرونتر .نقل قول:
شما اگه لپتاب نسبتا کوچیک و سبک و با کانفیگ خوب میخواید cw 1nfx بسیار عالیه و منم همین مدل رو بهتون پیشنهاد میدم .
وسترو سیستم عاملش dos هستش و شما به راحتی میتونید ویستا و یا 7 روش نصب کنید .نقل قول:
مودم دایل آپ هم که بارها گفته شده که کم کم داره از روی لپتابها جمع میشه و میتونید با 20 تومن اکسترنالشو بگیرید .
مواردی که شما گفتین هر دو مدل جواب میدن وو مشکلی ندارن. پس هر دو رو از نزدیک ببینیند و هرکدوم رو که پسندیدید بگیرید .
من خودم وسترو 1015 رو ترجیح میدم .
نقل قول:
البته دلیلی که پرسیدم HP یا این مدل LCD بزگرتر HP بود:31:
بازم ممنون از راهنمایی هاتون
نقل قول:
قیمت ها و مدل های موجود در بازار آلمان رو نمی دونم اما اگر اختلاف قیمت زیاده بگیر ! شانس باهات نباشه و خراب بشه باید هزینه ی زیادی رو متقبل بشی
مثلا مدل های studio xps 16 جدید که هنوز در بازار ایران نیست رو بخری ، ارزشش رو داره.
ديروز رفتم fw550 سفارش بدم. با گارانتي رهجو. ميگفت رهجو اين مدل رو نداره هنوز.
راست گفته؟
اگه آره منتظر بمونم يا با يه گارانتي ديگه بخرم؟
اگه ok با چه گارانتي؟
نقل قول:
با گارانتیهای مختلفی از جمله رایانه همراه ، پلازا ، امرتات هم می تونید این دستگاه رو تهیه کنید.
پس بين وسترو 1015
و اينسپريت 1545
بهتره اينسپريت بگيرم
تو اين رنج قيمت اچ پي چي داره و كيفيتش چطوره؟
نقل قول:
اینسپیریت دیگه چیه؟inspiron
در این محدوده قیمت بهتره که از دل و ایسر و lenovo اینتخاب کنید. چون در این محدوده قیمت نوت بوک های شناخته شده ای دارند.
سلام آقاي biostar
من خيلي وقته نوشته هاتونو ميخونم تورو خدا منو راهنمايي كنين:41:
من ميخواستم CW1NFXB بگيرم كاربردم نپرسين چون شايد بخام بعضا GAMe اينا هم بازي كنم
نميدونم يكم ازFW خوشم نمياد ميخام بدونم
1)واسم كوچولو بودن صفحه مهم نيست مهم كيفيت تصوير و رنگ هست عاميانه بخام بگم هينه كه تصوير مرده نباشه شفاف باشه!همه Vaio ها تصويرشون خوبه؟اين رزوليشن به اينچ تصوير هم ربط داره؟نميدونم ميتونم منظورمو برسونم؟مثلا تو يه عكس FW يا CW شفاف تر و مرغوب تر نشون ميدن؟منظورم شايد همون contrast باشه!LED و LCD ميدونم تو مصرف برق اينا فرق دارن!بعضيا ميگن كيفيت تصوير LED بهتره!بعضيا ميگن مات تر ازLCD نشون ميده تورو خدا راهنمايي كن من برم فردا بگيرم
سلام مجدد.
خيلي دنبال fw 550 گشتم. حتي سايت رايانه هم اونو توي ليستش نداشت.
يه سوال فني... ديگه اين مدل به بازار نمي آد؟
الآن كدوم گارانتي اين مدل رو داره؟
مي دونم تاپيك جداگانه داره ولي لطف كنيد قيمتش رو با اين گارانتي ها بهم بگين ممنون ميشم.نقل قول:
شما چطوري ليست رايانه همراه رو ديديد و پيدا نكرديد ؟ قيمتش 1.330 ميليون هست با گارانتي رايانه همراهنقل قول:
گارانتي Persian Plaza هم هست 1.340 ميليون هست
مرسي و تشكر بسيار pami wega عزيز. :11:نقل قول:
اينقدر دنبال مدلهاي مختلف بودم كه ديگه كلهم قاطي كردم...
بازم ممنون.
سلام
برای بازی کدام سیستم را بخرم؟
msi gt640
asus lamborgini
acear farari
dell alienware
یا سیستم دیگری راهنمایی کنید
در ضمن تمام سیستم های فوق را از آلمان می خوام بخرم اگه در ایران هست راهنمایی کنیید
سلام
برای بازی کدام سیستم را بخرم؟
msi gt640
asus lamborgini
acear farari
dell alienware
یا سیستم دیگری راهنمایی کنید
در ضمن تمام سیستم های فوق را از آلمان می خوام بخرم اگه در ایران هست راهنمایی کنیید
فراموش کردم بگم cpu cor i7 باشه بهتره
نقل قول:
کیفیت تصویر سری CW نیز خوبه.
led بودن صفحه نمایش بیشتر برای صفحه نمایش های کوچک مزیت هست.چون هم باعث سبک تر شدن و باریک تر شدن دستگاه می شود و هم باعث توزیع مناسب نور دستگاه میشود.
رزولیشن بیشتر برای کار های گرافیکی ، عکس و فیلم و ......از این قبیل موارد مهم هست و هر چه بیشتر باشد ، لذت تماشا بیشتر میشود.
برای صفحه نمایش های زیر 15 اینچ رزولیشن استاندارد ، همان رزولیشن مدل CW هست.
کیفیت تصویر مدل CW را تا به حال از نزدیک ندیدم اما یادم نمیاد سونی تا کنون صفحه نمایش بی کیفیتی داده باشه.
مطمئنا از کیفیتش راضی خواهید بود.
من خودم بیشتر از همه از صفحه نمایش FW و Studio xps 16 و همچنین macbookpro 15 خوشم میاد و اینها
نوت بوک هایی هستند که زیاد با آنها کار کردم.
سلام. به نظرتون این می ارزه 369 دلار کانادا؟ ال ای دی بک لایت داره که خیلی خوبه اما بقیه مشخصاتش بیشتر به نت بوک میبره. من کار زیادی با لپتاپ ندارم و بیشتر برای وبگردی و ورد میخوام.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
AMD Athlon 64 Processor TF-20
2GB
160GB (5400RPM)
نقل قول:
asus lamborgini که عتیقست و بسیار بسیار گران قیمت هست و اصلا قیمتش با مدل های دیگری که گذاشتین قابل مقایسه نیست.
alienware هم برای بازیست اما دو ضعف دارد ، یکی وزن بسیار زیاد و دیگری قیمت بسیار زیاد.
MSI و ACER هم که ارزان قیمت و نوت بوک گیم متوسط و معمولی هستند.
مانيتور PC من samsung bf 1740 با رزوليشن1024*1280 هست ميخاستم بدونم من كه ميخام CW بگيرم و رزوليشنش تقريبه نزديك به همين مانيتور خودمه كيفيتشون يكيه؟پس contrast اينا چيه تكليفش؟اصلا يه جايي نيست مشخصات كامل صفحه نمايش Vaio رو بده؟مثل نسبت contrast?حداكثر تعداد رنگ؟روشنايي؟مگه اينا مهم نيستن و فقط رزوليشن مهمه؟
سلام
لطفا راهنماییم کنید
واسم مدلی رو معرفی کنید که:
سبک باشه یعنی وزنش واسم خیلی مهمه حتی 12 13 اینچ باشه بهتر
باتریش عمرش بالا باشه 6 ساعت به بالا واسم نگه داره
ممنونم
ممنوننقل قول:
دیروز یه cw 14fx خریدم مشکی با گارانتی اینفوتک 1و 60
برای بازی لب تابهای asuse خوبه یا msi
مدل
ASUS G71Gx-A2
ASUS G71Gx-A2: Intel® Quad-Core Mobile Processor Q9000 (2.0GHz, 1066MHz, 6MB L2) | 17" WUXGA(1920x1200) | 6GB | (320GB,7200rpm)x2 HDD | NVIDIA GTX 260M 1GB DDR3 VRAM | Blu-Ray Combo | Windows 7 Home Premium (64bit) | Wifi-N | Audio/Video: 2.0M webcam, HDMI, Dolby Home Theater, Altec Lansing speakers, Express Gate | 2nd LCD for direct messenger, in game messaging, Interactive LED light control) | Numeric keyboard | 8 Cell BATTERY | 2YR Global/1YR Accidental Damage/30-Day Zero Bright Dot/24-7 tech support
قیمت 2100000
یا مدلASUS G51J-A1
ASUS G51J-A1: 15.6" Full HD (1920x1080) LED backlight | Intel Core Core i7-720QM (1.6~2.8GHz, 45W) w/6M L3 Cache - (10Gb/s DMI I/O BUS) Processor | NVIDIA GTX 260M 1GB DDR3 VRAM | 4GB DDR3 | 640GB (2 x 320GB 7200RPM) HDD | DVDRW Super Multi | Windows 7 Home Premium (64 bit) | 802.11BGN | BlueTooth:Y | 2.0M Webcam | Gigabit Ethernet | 6 Cell | Gaming Backpack, Gaming Mouse and Eee Stick | 2YR Global/1YR Accidental Damage/30-Day Zero Bright Dot/24-7 tech support
قیمت 1500000
یا مدل msi gt640
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
• [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Windows® 7 Home Premium
• Exclusive ECO Engine Power Management System
• Exclusive Cinema Pro Technology
• Housing combines aluminum alloy construction and brushed metal texturing
• High-end nVIDIA GeForce GTS 250M 3D discrete graphics card (with DDR3 1GB VRAM)
• Digital/analog 7.1-channel headphone output qualified by SRS Premium Sound™
• HDMI (High-Definition Multimedia Interface) Output
• Built-in 2.0 Mega Pixel Webcam
• 802.11 b/g/draft-n Wireless LAN with Bluetooth
قیمت 2400000
کلیه قیمتها از سایت آمازون گرفته شده است
تو چه رنج قیمتی و واسه چه کارهایی میخوای ؟نقل قول:
یک مدل با یاطری عالی تا 8 ساعت سراغ دارم .
acer 4810TG
14 اینچ با وزن 1.9 کیلو
acer 3810TG
13.3 اینچ با وزن 1.6 کیلو
dvdrw نداره کلا
این دو مدل cpu core 2 solo 1.4 3mb cache داره که فوق العاده کم مصرفه ولی تک هسته ای هستش و قدرت خیلی بالایی نداره .
رم ddr3 دارند که مزیت خوبیه .
مانيتور PC من samsung bf 1740 با رزوليشن1024*1280 هست ميخاستم بدونم من كه ميخام CW بگيرم و رزوليشنش تقريبه نزديك به همين مانيتور خودمه كيفيتشون يكيه؟پس contrast اينا چيه تكليفش؟اصلا يه جايي نيست مشخصات كامل صفحه نمايش Vaio رو بده؟مثل نسبت contrast?حداكثر تعداد رنگ؟روشنايي؟مگه اينا مهم نيستن و فقط رزوليشن مهمه؟ ???
ببخشید تو سری اس ار سونی کدوم مدل بهتر و خریدش با صرفه تره؟ اصلا ارزش داره مدلهایی که قیمتشون بالاتره رو بگیرم؟منظورم اینه که نسبت به مدل هایی که قیمت پایین تری دارن چه مزایایی دارن.لطفا از سری sr 590 G معرفی کنید بقیه مدلها گیر نمیان. مدت شارژ این مدل نسبت به بفیه مدل های سونی کمتر هست. درسته؟ شارژ واقعیش چقدره؟ یه چیزی میخوام که اذیت نکنه و تا 4 -5 سال ازش کار بکشم
مدلهای خوبی داره که ارزش خرید دارند .نقل قول:
یکی از بهترینهاش Sr 590 GPB هستش با cpu خیلی خوب 2.8 6mb cache و قیمت 1780
اما اگه پایینتر میخوای هزینه کنی این مدل ها خوبن :
SR 599 GEB با cpu 2.66 3mb cache و قیمت 1630
SR 590 FHB با cpu 2.5 3mb cache و قیمت 1550
شارژشون هم حدود 4 ساعت هستش .
آقاي h_starboy تورو خدا به منم جواب بدين من ميخوام CW1NFX/B بگيرم!كارت گرافيكيش چطوره؟LED بودنش خوبه؟اصلا تو شفافيت تصوير اثر داره؟من ميخوام بدونم فقط رزوليشن مهمه تو بهتر بودن تصوير؟يعني همه مونيتور ها با رزوليشن يكسان و با مارك هاي مختلف كيفيت تصوير يكسان دارن؟اين CW كيفيتش خوبه؟يا عاليه؟!!!
سلام
يک نوت بوک با مشخصات زير مى خوام:
LCD:13"(ONLY)
CPU:2.8Gh OR BETTER
RAM:2G DDR2 OR BETER
HDD:320G OR UPER
VGA:براى بازى هاى روز عالى باشه،يه چيزى مثل ۴۶۵۰يا ۹۸۰۰
اگه LED باشه و پورت HDMI هم داشته باشه عاليه
از مارک سونى باشه حرف نداره
دل و msi نمى خوام!
خوشگلم باشه!
حدود قيمت هم تا ۱.۷ ميليون،اگه نبود نزديکترين لپ تاپ به اين قيمت
حداکثر2.5ميليون
کاربرد:بازى،فيلم،طراحى و نرم افزاراى مهندسى
لطفا وزن و مدت نگه دارى شارژ رو هم بگيد.
باتشکر
بهترین گزینه مسلما sony-sr590GPB هست ... که در دو تا پست بالاتر هم بهش اشاره شده...نقل قول:
پردازنده: Intel Core 2 Duo 2.8 GHz - Cache 6 MB - Bus 1066 MHz
هارد ديسك: 500 گيگابايت
حافظه رم : 4096 مگابايت
كارت گرافيكي: 2048 مگابايت - ATI 4570 - 512MB Dedicated
صفحه نمايش: 13.3 اينچ - WXGA LED - XBrite
سيستم عامل : Microsoft Windows Seven
رایانه همراه : 1.780
دیجی کالا : 1.735
نوتالی : 1.770
نقل قول:
معمولا کیفیت صفحه نمایش لپتاپ ها پایین تر هست.
هم از لحاظ برایتنس و هم از لحاظ کنتزاست.
اما هیچ مشکلی از لحاظ صفحه نمایش نوت بوک ها نخواهید داشت و از کیفیت آن راضی خواهید بود.