سلام بچه ها من از رشتم میخوام بدونم بدون کارت دانشجویی و دنگ و فنگ میشه سرعت 256 و 512 هم از اندیشه سبز خزر گرفت؟
لطفا راهنمایی کنید
Printable View
سلام بچه ها من از رشتم میخوام بدونم بدون کارت دانشجویی و دنگ و فنگ میشه سرعت 256 و 512 هم از اندیشه سبز خزر گرفت؟
لطفا راهنمایی کنید
سلام بچه ها من از رشتم میخواستم ببینم اندیشه سبز خزر 256 و 512 هم میده؟ البته بدون کارت دانشجویی و بدون هیچ مدرک دیگه ای
لطفا کمک کنید
سلام بچه ها من از رشتم میخواستم ببینم اندیشه سبز خزر 256 و 512 هم میده؟ البته بدون کارت دانشجویی و بدون هیچ مدرک دیگه ای
لطفا کمک کنید
قدیما اولین پستت رو ادمین باید تائید میکرد تا نشون داده بشه , الان 3 تا 3 تا پست اولشون میاد رو فروم :31:
---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------
نقل قول:
نه , نمیشه
من قبلا خیلی راحت 512 گرفتم.الان رو نمیدونم.نقل قول:
از این به بعد هم لطفا یک بار پست بده دوست همشهری من.
شاتل خط 5 کسی داره؟ من فردا می خوام بگیرم، اگه کسی داره لطفا راهنمایی کنه که پینگش خوب هست یا نه, بیشتر واسه گیم میخوام ممنون
من داشتم.دیروز فسخ کردم ولی هنوز قطع نشده.نقل قول:
اگه فقط و فقط برای گیم میخوای بد نیست ، البته بعضی روزا افتضاح میشه. ولی 2 شب که دانلود کنی سرعت دانلود شبانت میاد روی 3 کیلو بایت.یعنی عملا یه صفحه هم باز نمیشه.
اینارو همین الان گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیشه عزیزنقل قول:
حتما می خوان
خودت هم نداری یکی از دوستان ، آشناها هم بود مشکلی نیست
یک راه است .نقل قول:
بدون کارت دانشجویی بری ثبت نام کنی یک سرویس 128 بگیری بعد که وصل شد بیای از تو crm تغییر سرویس بدی به هر سرویسی که دوست داری.
این هم یک روش اسان نیاز به منت کشیدن هیچ بنی بشری نیست.
با تشکر.
هادی
نقل قول:
.
. فک نکنــم شدنی باشـه هـا ؟ ؟ :13:
. شما خودت انجام دادی ؟ ؟ :eh: یا کسی رو دیدی با این کار 128 رو 256 کنــه! ؟ ؟ :blink:
. خوش باشید :8:
.
بچه ها یه سوال.دیگه بابت معرفی یوزر اندیشه تخفیف نمیده؟
یعنی مثلا این ماه 128 بگیرم ماه دیگه 512 از راه پرداخت اینترنتی بگیرم؟نقل قول:
نیازی به تست نیست چون برای 100نفر این کار را انجام دادم.نقل قول:
اگر تا فردا این رو نخونن وتغیر ندن.
با شناختی که من ازاشون دارم هیچ وقت از این کارهای سخت نمیکنن.
اگر کار بلد بودن از دیتابیست نرم افزار قبلی یک بک اپ میگرفتن تا همه فاکتور ها وتخفیف ها نپره.
با تشکر.
هادی
شما 128میگیری هر وقت وصل شد از قسمت crm وارد سایت میشی شماره مشتری و پسورد میزنی(از کویک تسک نگفتم)نقل قول:
وارد میشید یا میتونید تا اخر ماه بمونید و ماه بعد از قسمت کویک تسک تمدید سرویس کنید یا زمانی که سرویس وصل شد از قسمت ورود به امور مشتركين وارد شوید و از قسمت تغییر سرویس (نه تمدید سرویس) یه سرویس 256و......... بگیرید و ما به تفاوت نسبت به سرویسی که خریدید را اینترنتی پرداخت کنید بعد از تائید مالی و فنی وصل می شود .(که اگر در ساعت ادرای باشد حداکثر بعد از 10 تا 15 دقیقه تائید می شود)
با تشکر.
هادی
دوست عزیز هم شهری من فعلا نمیتونم پیام شخصی بدم پس سریعا ایدیم رو اد کن کار خیلی مهمی دارمنقل قول:
ایدیم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
نقل قول:
.
. زیــرو رو کـــردم ولــــی نیـافـتـــم کــــه دادا ؟؟ !! ؟؟ :9:
. گفتی از کوئیک تسک نــه ـــ از قسمت امور مشترکیــــــن، میشه ایـن درسته ؟ ؟ :25:
. ولـــی وقتی وارد میشی - قسمت تغییــر سـرویـــس - وجــود نداره ها !!! :17:
. مــن اشـتـب رفـتــم یـــــــا ؟؟ !!!! ؟؟ :3:
. خـــوش بـاشـیـــد :8:
.
درست رفتی دادا.نقل قول:
رو خدمات اینترنت کلیک کن
بعد اینترنت پرسرعت adsl
بعد زیر قسمت سرویس روی یوزرنیمت کلیک کن حالا تغییر سرویس فعال است و سوالی بود من در خدمت هستم.
با تشکر.
هادی
.
. ایـنــم از ورود، ولی کـو یوزر نـیــم مــن ؟؟ :19:
ـ
.
روش جالبه اگه جواب بده...ممنون دوست عزیزنقل قول:
میشه 512 هم برداشت؟من سرعت دانلودم تو روز,تو idm که نگاه میکنم زده 110 تا 120...اگه سرویس 256 بردارم سرعت چقدره؟:21:
256 2 گیگ برداشتم,ادامه دادم تا اینجا رسیدم.عکسو ببین:
همه چیز درسته؟مبلغ رو چجوری حساب کرده؟کد:http://www.irupload.ir/images/no6q2mvcfe825vxukj1k.png
یک بار بیا بیرون کامل دوباره برو تو این ارور یعنی هیچ اطلاعاتی از سوی سروریس دهنده داده نشد.نقل قول:
اگر مشکل حل نشد پیام خصوصی بدید زیاد جالب نیست من تمام اطلاعاترا اینجا بدمچون کارمند های اندیشه اینجا را چک میکنن.
با تشکر.
هادی
---------- Post added at 11:58 PM ---------- Previous post was at 11:57 PM ----------
هر سرویسی میشه برداشت اما من به غیر از 128 با حجم 8 گیگ و 128 و 256 نامحدود من به کسی چیزی پیشنهاد نمیدم.نقل قول:
چون 128 و 256 و.... در روز با هم هیچ فرقی نمیکند شب اطلاع کامل ندارم.
با تشکر.
هادی
.
. یک بار که چه عرض کنم! چندین بار هر گزینه ایی هم بود چک کردم... فرقی نکرد!!
. در ضمن چند ماه هم هست اگه بطور مثال 8 آبان سرویس رو بخوام برای یک ماه تمدید کنم انتها رو بجای 8 آذر میزنه 30 آذر!!!
. البته پولشم حساب می کنه !!
.
هر سرویسی میشه برداشت اما من به غیر از 128 با حجم 8 گیگ و 128 و 256 نامحدود من به کسی چیزی پیشنهاد نمیدم.
چون 128 و 256 و.... در روز با هم هیچ فرقی نمیکند شب اطلاع کامل ندارم.
با تشکر.
هادی[/QUOTE]
عذر میخوام,درست متوجه نشدم.اگه 128 با 256 فرقی نداره چه فایده ای داره این کار؟
خواب خوب رفتی جلو فقط یادت باشه اگر 128 نامحدود داری می خوای حجمی بگیری نسبت به روزی گزشته از حجم کم میکنن برای مشال شما 128 نامحدود داری می خوای الان 128 5 گیگ بگیری و 20 روز از 128 نامحدود مونده ما به تفاوت را پرداخت کنی نسبت به 20 روز از 128 5 گیگ کم میکنن که چیزی که باقی میمونه 3 گیگ است.نقل قول:
حالا این صفحه شما نیاز به یک کارت عضو شتاب دارید که کد خرید اینترنتی را داشته باشید که ندارید باید به عابر بانک کارت مراجعه کنید برای مثال اگر کارت ملت است به عابر بانک ملت مراجعه کنید قسمت تغیر رمز تغییر رمز اینترنتی رمز دلخواه خودتان را بدید.
cvv2 یک کد 3 یا 4 رقمی است که رو یا پشت کارت نوشته که در بیشتر کارت ها پشت است تاریخ انقضا هم روی کارت نوشته شماره کارت هم که روی کارت نوشته اطلاعات را وارد وپرداخت بزنید.
با تشکر.
هادی
---------- Post added at 12:10 AM ---------- Previous post was at 12:08 AM ----------
برای شما پیغام خصوصی ارسال میکنم.نقل قول:
ممنون دوست عزیز...فقط 2 تا پست بالا رو شاید ندیده باشی یه نگاهی بندازنقل قول:
tnx
نقل قول:
عذر میخوام,درست متوجه نشدم.اگه 128 با 256 فرقی نداره چه فایده ای داره این کار؟[/QUOTE]
این رو باید به کسای تازه کار که میان اندیشه بگید من که میدونم هیچ فرقی نمیکنه.
128 با حجم8 گیگ چون حجم بالا داره و سرعت عالی پیشنهاد میکنم.
128 و 256 نامحدود را به خاطر نداشتن محدودیتوقیمت عالی وسرعت نسبتا خوب در برابر سرعت پیشنهاد میدم.
با تشکر.
هادی
این رو باید به کسای تازه کار که میان اندیشه بگید من که میدونم هیچ فرقی نمیکنه.
128 با حجم8 گیگ چون حجم بالا داره و سرعت عالی پیشنهاد میکنم.
128 و 256 نامحدود را به خاطر نداشتن محدودیتوقیمت عالی وسرعت نسبتا خوب در برابر سرعت پیشنهاد میدم.
با تشکر.
هادی[/QUOTE]
مرسی بابت راهنماییت:10:در یک کلام,آقا جون واسه منی که همیشه سرویس 128 سه گیگ بر میدارم,از نظر سرعت میصرفه این کارو بکنمو 256 دو گیگ بردارم؟
مرسی بابت راهنماییت:10:در یک کلام,آقا جون واسه منی که همیشه سرویس 128 سه گیگ بر میدارم,از نظر سرعت میصرفه این کارو بکنمو 256 دو گیگ بردارم؟[/QUOTE]نقل قول:
خیر عزیز.
اگر می خوای دانلود کنی برو 128 با حجم 8 بردار .
از نظر سرعت این سرویس ها هیچ فرقی باهم در سرویس های محدود نمیکنه.
اگر هم بگین 128 و 256 چرا فرق نمیکنه میگن تصمیم مدیریت است و ما داریم به مشتری ها سرعت بیشتر میدیم.
با تشکر.
هادی
الان سرعت من 128 نامحدود نزدیک 30 هست اگه 256 برم فردا تمدید کنم هم یعنی همینه سرعتم؟؟؟
256 نامحدود چقدر میشه هزینش؟
بعدش اگه بگیرم و بعد چندروز ناراضی باشم و بخوام برگردم به 128 نامحدود میشه؟؟پول رو برمیگردونن؟؟
128 نامحدود سرعت 30 است.نقل قول:
256 نامحدود سرعت 50 تا 55.
محدود هم 128و256و... سرعت 130 تا 135
کل روش تغییر سرویس این است که شما می توانید فقط یک سرویس گران تر از سرویسی که دارید استفاده میکنید بگیرید.
برای مثال شما 256 نامحدود 30000 تومانی بگیرید نمیتونید بعد بیاید رو 128 نامحدود 16000 تومانی.
فقط میتونید یه سرویس گران تر از 30000 تومانی بگیرید.
با تشکر.
هادی
سلامنقل قول:
بدون داشتن هيچ مدركي ميشه 512 هم گرفت.خيالت جمع.از اون خانما پرسيدم كه تو شعبه نامجو هستند
هادي جان سلام
اين قيمتايي كه واسه مودمت زدي رو از فارام پرسيدم ميگفت نمايندگيشيم و ارزون ميديم.هركدومشونو 5 هزار تومن گرون تر از قيمت بازار(قيمت شما) مي گفتند!!!!!!!!:2:
فارم فقط سیب سامانه بود که راست میگه نماینده تی پی لینک است.نقل قول:
از قیمت مصرف کننده یکمی پایین تر میدن چون قیمت مصرف کننده 30 است.
اگر بخوان این قیمت بدن مایه به مایه میشه که براشون ارزش نداره.
با تشکر.
هادی
مث اينكه انديشه سرويساشو كه رو 1 مگ بسته بود امروز آوردش رو 512 .آخه من امروز هرچي دانلود ميكنم سرعتشون 63 كيلوبايت هستش و تكون نميخوره!!!
كسي سرعتش 512 نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نديشه سرويس 128 خط 6
هادي جان من كه متوجه نشدم...يعني بيرون ارزون تر از سيب سامانه (نماينگي رسمي) مي فروشند؟!!!!
خوب خود سيب سامانه هم بياد از بيرون خريد كنه ديه:31:
سرعت در شب سرویس ها با هم فرق داره. روز که کسی دانلود نمیکنه. ملت شب دانلود میکنن که اونم با هم فرق میکنه .نقل قول:
آقايون خانما...............:33::33::33::33:
سرويساي انديشه تغيير كردند!:9:
از اين به بعد 128 با 256 و 512 تفاوت دارد!!!!:24:
سرويس 128 رو 512 بسته شده
سرويس 256 رو 700 بسته شده
سرويس 512 رو 1024 بسته شده
سرويساي نامحدود هم سرعتشون به نسبت كاهش پيدا كرده.
قيمت ها تغييري نكردند.
اين اطلاعات را از طريق تماس تلفني بدست اوردم
:2:ای بابا !! تا ما میخوایم از دست این شاتل فرار کنیم این اندیشه هم تغییرات مزخرف اعمال کرد ؟! :2::31:نقل قول:
نقل قول:
قیمتها داره تغییر میکنه. این تغییرات به خاطر تغییر قیمته./
فعلا در سرویس های نامحدود هیچ تغیراتی داده نشده.
و دوستان درست میگن قیمت سرویس ها درحال تغییر است.
با تشکر.
هادی
128 نامحدود اندیشه سبز خزر
---------- Post added at 08:10 PM ---------- Previous post was at 08:05 PM ----------
خیر دوست عزیز .نقل قول:
سیب سانه بیشتر به همکار میفروشه به تعداد .
و قیمت همکاری با مشتری فرق میکنه.
برای مثال قیمت خرید همکار 22 است قیمت تصویب شده فروش برای مشتری از سمت فرادانش 30 است.
برای همین سیب سامانه همون 30 میفروشه به مشتری ولی شرکت ها وفروشگاه برای فروش بیشتر از سود بیشتر میزنن ولی تعداد فروش انها بالا میره.
با تشکر.
هادی
سلام . کسی هست اینجا سرویس نامحدود پارس آنلاین (پارس وی) داشته باشه ؟؟؟ 128 یا 256
چطوره در کل؟ سرعت دانلود با IDM چنده حداکثر ؟؟
مشابه این تغییرات رو از چند ماه پیش در شهرستان ها اعمال کرده بودند:نقل قول:
سرويس 128 رو 512 بسته شده
سرويس 256 رو 700 بسته شده
سرويس 512 رو 1024 بسته شده
سرويساي نامحدود هم سرعتشون به نسبت كاهش پيدا كرده.
سرویس 128 روی 128
سرویس 256 روی 512
سرویس 512 هم روی 512
قبل از این تغییرات، تمامی این سرویس ها 512 دریافت می کردند.
در ضمن، امروز تغییراتی در تریس می بینم و خبری از هاپ های داخلی درش خبری نیست، اولین هاپ 10.0.10.0 هست، با پینگ 300، مابقی هاپ ها هم که خارجی هستند!
دوستان بهترین کار اینه که برید اندیشه را جم کنید امروز دیدم که بازم تایم اوت داشتم زنگ زدم بازم یه سری جوابهای بی ربط شنیدم از ماه دیگه میرم گیلانت یا پارس
نمیدونم اینا چرا راست گفتن رو بلد نیستن هر وقت زنگ میزنی مشکلی نیست همه چی عالیه :31: