[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کلا از قیافه این کریم خوشم میادش : دی ! استیل خوبی هم داره !
نقل قول:
از این به بعد بیشتر میبینی دی:
-----------------------
بسم الله الرحمن الرحیم
مراسم معارفه کاکا - ورزشگاه سانتیاگو برنابئو
ویدئوی اول شامل بخشی از صبتهای پرز و صحبتهای کاکا و معرفی پیراهن شماره 8 میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1000 کیلوبایت | مدت زمان 05:33 دقیقه | حجم 45.5 مگابایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://asapload.com/file/download?mirror_id=111502
ویدئوی دوم کلیپیه که شبکه رئال مادرید از کاکا پخش کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1000 کیلوبایت |مدت زمان 03:17 دقیقه | حجم 25.6 مگابایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://rapidshare.com/files/250618323/Kaka_Real_2.rar
و ویدئوی پایانی هم به انتهای مراسم و دست دادن کاکا با تماشاگران مربوط میشه که می تونید مشاهده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1000 کیلوبایت |مدت زمان 04:37 دقیقه | حجم 36.5 مگابایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://rapidshare.com/files/250619082/Kaka_Real_3.rar
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع :کد:WWW.ONLYREALMADRID.COM
تمام لینکها رپیدشر هستن
چه امضای قشنگی دارم من : دی !
کهکشانی ها 1 --------> کهکشانی ها 2
زیدان --------> کاکا
فیگو --------> رونالدو
رائول --------> هیگواین
رونالدو --------> بنزما
ماکلله --------> لاس
پست آلبیول چیه؟
نقل قول:
دفاع آخر هستن ایشون
سلام مهران عزیزنقل قول:
خوشحال میشم اینجا هم فعال باشی
رئالی بودنم چندان سخت نیست
بیا رئالی شو
احمد تبريك نگفتينقل قول:
يكي از بهترين اعضاي ما برگشته
بیشتر مدافع وسط و خیلی کمتر هافبک دفاعی...در واقع تو رئال همون مدافع وسطنقل قول:
به به عزیز دلمنقل قول:
خوش برگشتی داداش
حالا با خیال راحت به ارامش میرسم
و نگران این نیستم در نبود من اینجا فراموش میشه
دی
میتونه طرفدار هر 2 تیم باشه ! چون اون میلانو خیلی دوست میداره !نقل قول:
rmadridfc.com
هم مثل اینکه به کار خودش پایان داده
خییییییلی ناراحت شدم
یکی از بهترین سایتهای هواداران رئال مادرید بود شایدم بهترینش
اصلا دوست نداشتم
امیدوارم برگردم
we wait for you ...
البته ابن آخريها خيلي كم خبر ميذاشت
يه مطلب راجع به اين امضامون بگم
اين عكس امكان داره يه دفعه عوض شه و عكس ديگه اي جاشو بگيره
يعني اين تو سرور انجمن onlyrealmadrid.com آپ شده كه وقتي كه اون فرد امضاش رو عوض كنه امضاي همه ما عوض ميشه
من ميتونستم جاي ديگه آپ كنم ولي ديگه نميتونستيم با سايز بزرگ بذاريم
اين يه جوري محدوديت امضارو دور ميزنه
ديگه از من گفتن بود دي:
خب میتونید ازین استفاده کنید : دی
کد:http://xs841.xs.to/xs841/09273/real_1.243.jpg
قربون کاکا.چقدر دوس داشتنیه.خنده که از رو لباش جدا نمیشه:31:
چقدر خندیدم:31:.مرسینقل قول:
از همه بچه ها هم بابت خبرهاتون و عکسها ممنونم
حالا بی تعصب کریم بهتره یا ویا؟:31:
باس با کریم یهو 16 ساله میبستن:31:
در یه حدم که باشن کریم خیلی کم سنه و این عالیه.یه رائول ازش میسازیم:40:که زبونم لال یه وقت رائول بای داد یکی دیگه جاش باشه:31:
Boy kia ممد مادرید نیس؟:31:
راستی آریک جان کار اون نیما 3X رو هم خودم ساختم.امضاش رو گزارش دادم:27:
امضام و جملش رو حال کنین
بچه ها یه سوال.میگم این پرز نمیخواد یه هافبک بگیره هان؟ دیییییییییییییییییییییییی
کاکا هرگز روز سی ام ژوئن سال 2009 را فراموش نخواهد کرد،روزی که برای اولین بار پیراهن تیم مادریدی را برتن کرده و اولین کنفرانس مطبوعاتی اش در ورزشگاه برنابئو را برگزارکرد.
سایت گل: ستاره برزیلی برای اولین بار در سانتیاگو برنابئو حاضر شد و اولین کنفرانس خبری اش را دراین ورزشگاه برگزار نمود. کاکا برای اولین بار در پیراهن تیم مادریدی با خبرنگاران مصاحبه کرد: زمانی که دیدی حدود 50000 نفر برای استقبال از تو آمده اند، احساس غرور کردی یا احساس مسئولیت در قبال آنها؟
حس غرور فراوانی داشتم. احساس بسیار عجیبی و مسئولیتی بسیار بزرگ، ولی حس مسئولیتم کاملا مثبت بود. همه اینها برای من به منزله یک انگیزه بزرگ برای رسیدن به این باشگاه و کسب قهرمانی های متعدد است
روند مذاکرات با گالیانی چطور پیش رفت؟
درماه ژانویه سران میلان برای اولین بار دربهای خروج را به روی من باز کردند. در آن زمان هواداران احساساتی میلان با احساسات زیبایشان با من رفتار می کردند و حس کردم که زمان مناسبی برای جدایی از باشگاه نیست.پس از آن دریافتم که بحران مالی بزرگی در دنیا به وجود آمده و در پایان فصل تماسهای متعددی داشتم که حاکی از پیشنهادات مختلفی بود.من تصمیمم را صادقانه بیان کردم و اعلام کردم که اگر روزی از میلان جدا شوم، خواسته ام این است که در تیم مادریدی بازی کنم.
روز سی ام ژوئن را چطور توصیف می کنی؟
هرگز چنین مراسم معارفه ای را در زندگی ام ندیده بودم. این مراسم بیشتر شبیه مراسم معارفه رونالدینیو در میلان بود که سال گذشته برگزار شد.دیروز، روزی فراموش نشدنی و تاریخی برای من بود.
چرا تیم مادریدی را انتخاب کردی؟
رئال تمام نکات جذاب برای یک فوتبالیست را در اختیار دارد. در ترکیب تیم ملی برزیل ، با هم تیمی هایی که در رئال بازی کرده بودند، صحبت می کردم و همه آنها از رختکن تیم مادریدی تعریف می کردند.
فلورنتینو به تو گفت که هم تیمی هایی در حد و اندازه های کریس رونالدو خواهی داشت؟
فلورنتینو به من زنگ زد و پروژه ای که در ذهن داشت را بیان نمود ولی هرگز اسم از کسی نبرد و فکر کردم که او فرد ایده آلی برای پیاده سازی این پروژه است. پرس رئیس باشگاهی پیروز است. فکر کردم که می تواند این برنامه ها را به خوبی پیاده کند و آن را با خریداری بازیکنی مثل کریس ثابت نمود. عضویت در چنین تیمی باعث افتخار است. بازی در کنار بازیکنان بزرگ، نه تنها کریس رونالدو، بلکه در کنار رائول، کاسیاس، گوتی و هلندی های باشگاه رئال افتخار بزرگی است.
با پیگرینی صحبت کرده ای؟
هنوز نه. ولی هیچ مشکلی بین ما نخواهد بود.
در مقابل پیشنهاد آنچلوتی و چلسی چه گفتی؟
صادقانه از تمام تلاشهایی که برای من انجام داده است تشکر کردم ولی به او گفتم که هدف من پیوستن به رئال مادرید است.
ممکن است ژابی آلونسو، ویا یا ریبری نیز به تیم مادریدی اضافه شوند.در این رابطه چه نظری داری؟
با ژابی آلونسو در دو فینال لیگ قهرمانان اروپا بازی کرده ام. او بازیکنی فوق العاده است و اگر به رئال بیاید، از او استقبال خواهیم کرد.ویا هم ثابت کرده که توانایی های خارق العاده ای دارد.
فکر می کنی که ارزش واقعی 67.2 میلیون یورویی که برایت پرداخت شده است را داری؟
من کارشناس نیستم که بتوانم قیمت بازار نقل وانتقالات را محاسبه کنم ولی به نظرم عادلانه می آید.
مدافع آلمانی و ناموفق رئال ممکن است فصل آینده با پیراهن بشیکتاش به میدان برود...
سایت گل : به نوشته روزنامه مارکا باشگاه بشیکتاش برای به خدمت گرفتن کریستف متسلدر مدافع آلمانی رئال با این باشگاه مادریدی به توافق رسیده است.روزنامه های اسپانیایی اعلام کردند متسلدر 28 ساله قرار است با قراردادی سه ساله به بشیکتاش بپیوندد و در کنار فابین ارنست و میشائیل فینک به میدان برود.
تنها توافق نهایی دو باشگاه بر سر قیمت بازیکن باقی مانده است.رئال با توجه خریدهایی که انجام داده است برای فصل آینده چیزی در حدود 10 بازیکن خود را در لیست روش قرار داده است.به نوشته روزنامه مارکا مدافع اسبق دورتموند از این ناراحت است که در فصل آینده در ترکیب اصلی تیم قرار نگیرد و شانس حضور در جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی را از دست دهد.خرید رائول آلبیول از والنسیا با رقم 15 میلیون یورو شانس متسلدر را برای بازی در ترکیب اصلی کهکشانی ها در فصل آینده بسیار کاهش داده است
برنابئو امشب بار دیگر به روی هواداران رئال باز خواهد شد...
سایت گل : باشگاه رئال مادرید اعلام کرد رائول آلبیول امشب رسما به هواداران رئال معرفی خواهد شد.این مراسم در ساعت 21 به وقت اروپای مرکزی آغاز می شود و آلبیول برای اولین بار پیراهن رئال مادرید را بر تن خواهد کرد.
شب گذشته چیزی در حدود 50 هزار نفر از مراسم معارفه کاکا با پیراهن شماره 8 رئال استقبال کردند.هنوز مشخص نیست آلبیول چه شماره ای را بر تن خواهد کرد ، باید صبر کرد و دید امشب چه شماره ای روی پیراهن این مدافع اسبق والنسیا حک خواهد شد.گفته می شود به زودی مراسم معارفه کریستیانو رونالد نیز برگزار خواهد شد.این تابستان برای کهکشانی ها که پر کار ترین تیم در بازار نقل و انتقالات بودند آغازی بر یک طوفان عزیم خواهد بود.به گفته فلورنتینو پرس طی یک هفته آینده یک بازیکن بزرگ دیگر به ترکیب رئال مادرید اضافه خواهد شد.
سایت گل: راس ساعت 23 به وقت ایران بود که مراسم معارفه رسمی کاکا، اولین خرید کهکشانی ها در تابستان امسال در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو آغاز شد. در حالی که پیش از این پیش بینی می شد که حدود 20000 هوادار به ورزشگاه سانتیاگو برنابئو بیایند، حضور بیش از 40000 تماشاگر ورزشگاه را غرق در شادی و سرور کرده بود. در ابتدا فلورنتینو پرس بر روی جایگاه ویژه حاضر شد و پس از احوالپرسی با هواداران باشگاه مادریدی، شهر مادرید را به عنوان پایتخت جدید دنیای فوتبال نامید و از آلفردو دی استفانو، رئیس افتخاری باشگاه مادریدی دعوت کرد تا به روی سن بیاید.
دقایقی از صحبتهای پرس می گذشت که او به کاکا، ستاره برزیلی خوش آمد گویی کرده و پس از بیان این جمله که:«کاکا، به خانه ات خوش آمدی.» ،کاکا با پیراهن باشگاه مادریدی، برروی صحنه آمده و درکنار پرس ایستاد. هواداران باشگاه مادریدی یکصدا او را تشویق می کردند. پرس در ادامه بااشاره به این نکته که کاکا از میان پیشنهادهای متعددی که داشته، در نهایت رئال مادرید را برگزیده است، از این ستاره برزیلی تشکر کرد و پس از آن بود که کاکا پشت میکروفن قرار گرفت و با هواداران باشگاه مادریدی به زبان اسپانیایی به صحبت پرداخت. کاکا صحبتهایش را با این جمله آغاز کرد :«امروز روز بسیار ویژه ای برایم است.»
و در پایان صحبتهایش با جمله زنده باد مادرید، با هواداران خداحافظی کرد. حدود 500 خبرنگار این مراسم را تحت پوشش خبری قراردادند و حدود 50 شبکه تلویزیونی این مراسم را به صورت مستقیم پخش کردند. کاکا پس از امضای توپی، پیراهن شماره 8 باشگاه مادریدی را به هواداران نشان داد و پیراهن شماره 8 این تیم را امضا کرد.
پ.ن: با این مراسم هنوز پاش به توپ نخورده پولش درومد: دی قربون پرز برم که تو بحران اقتصادی هم بلده چطور پول دربیاره: دی
+
قهرمانی برزیل در جام کنفدراسیون ها و قهرمانی المان در مسابقات زیر 21 سال رو هم تبریک میگم;)
یوهوووووووونقل قول:
ببین کی اینجاست
سلام بر حسین عزیز
مربی پایه یک تاپیک رئال مادرید بهترین و سرترین و برترین تاپیک عالم و آدم و زمین و زمان
چطوری داداش
خوش اومدی قدم رنجه فرمودین دی
واس خاطر پریشب خیلی معذرت میخوام حسین
حواسم بود بهت زنگ بزنم میخواستم مطمئن شم که نشون میده
ولی دیدم نه اینترنتی محاله نمیشه دید
گرچه خیلی دیر کشف کردم چطوری میشه دید ولی خوب اونوقت گذشته بود
ولی مراسم کریس حتما خبرت میکنم
داداش بیشتر بیا
بچه ها ریبری پیشنهاد تمدید قراردادشو رد کرده !
Boy Ka
سلااااااااااااام !
شطوری ؟! :دي
خوشحالم می بینمت اینجا !
........................................
نقل قول:
بچه میترسونی ؟؟ ها ها؟ ها ها ؟؟
الان شتر ها رو خبر میکنم :21:
میگم جالبه پرز همه قرارداد ها رو چندین ساله بسته ! کریم مثلا 6 ساله !!
از تکاک بر و بچزی که خوش امد گفتن ممنونم:40:. البته اونایی هم که نگفتن چون نشناختن نگفتن وگرنه باید بگن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
دلم واسه همتون تنگ شده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . بسی خوشحالم که دوباره میتونم اینجا باشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . 2000 تا پست تو این تاپیک داده بودم که همه پاک شدن:19: .
خدایی پرز داره میترکونه.
اول ژانویه تا اول جولای : کاکا - رونالدو - البیول - بنزما
تازه هنوز واسه خرید 2 ماه دیگه وقت داره! البته امیدوارم زیاد از حد بازیکن نخره چون میمونن رو دستمون:27: .
امضا رو حال کنید. Fichado!!!
ممد مادرید فیچادووو دینقل قول:
ایول خوشم اومد ممد جون
این ممد که من میبینم تا هفته بعد 2000 تا پست دیگه میده دی
راستی قضیه رد کردن تمدید قرار داد ریبری چیه؟
اگه ریبری بیاد دیگه واااااااای میترکیییم
ریبری
بنزما
رونالدو
کاکا
البیول
احتمالا الونسو و اربیلوا
واااااااای پسر
به نظرم برترین فصل نقل و انتقالات تاریخ خواهد شد
نقل قول:
سلام برادر boy ka بازگشت پیروزمندانتو تبریک میگم :31: نزن بابا منم از بچه ها شنیدم : دی
میشه گفت تقریبا منم از قدیمیام که حدود 1 سال ( فصل پیش ) محدود بودم :18:
راستی بچه ها امضاتونو همون بزارید که اویل یه جا دیگه آپ کرده :::::::دی
خودتان شروع کردیننقل قول:
عزيزم تو برو تو تاپيك خودت بعد بگو كي شروع كردهنقل قول:
در مورد بودجه باشگاه و اینکه رئال چقدر پول داره و ازکجا میاره و این حرفا تو انجمن های دیگه خیلی بحث میشه. حالا من اینجا یه توضیحی میدم تا حداقل بر و بچز خودمون بدونن.
بودجه خرید بازیکن در هر تابستان برای رئال مادری در 3-4 سال اخیر 100 میلیون یورو بوده و هست.
پارسال کالدرون این پول رو خرج نکرد. در واقع با فروختن روبینیو به مبلغ 43 میلیون یورو و خرید فن در فارت با قیمت 17 میلیون یه جورایی به این مبلغ اضافه هم کرد!
خوب. تابستون امسال 100 تا با 120 تای پارسال که جمع کنیم میشه 220 میلیون یورو. ظاهرا پرز از 2 تا بانک 2تا وام 80 میلیونی گرفته که میشه 160 میلیون یورو. 220 میلیون با 160 میلیون یورو میشه 380 میلیون یورو.
پولی که تا الان ما خرج کردیم:
رونالدو : 93 میلیون یورو
کاکا : 65 میلیون یورو
بنزما : 35 میلیون یورو
البیول : 15 میلیون یورو
جمع: 208 میلیون یورو
میبینید که ما هنوز به 220 میلیون یورو نرسیدیم. در واقع هنوز 1 ریال:دی هم بیشتر از مبلغ معین باشگاه برای خرید بازیکن خرج نکردیم. اگه بخوایم آلونسو و اربلوا رو هم اضافه بکنیم رقم میشه چیزی حدود 250 میلیون یورو. که فقط 30 تا بیشتر از بودجه معمول باشگاه برای خرید بازیکن هست که اونم از طریق یکی از وام های 80 میلیونی جبران میشه.
تازه از این گذشته ما باید درامد حاصل از بازیکنانی که از باشگاه میرن رو هم حساب بکنیم. از این بازیکنا ( هانتلار - نیستلروی - درنته - ساویولا - متزلدر - اشنایدر - روبن - فن در فارت - محمد دیارا و ... ) مطمئنا چند نفر رفتنی هستن.
نظر شخصی من اینه که از فروش بازیکن باشگاه درامدی حدود 100 میلیون یورو خواهد داشت.
نتیجه کلی:
250 میلیون - 100 میلیون = 150 میلیون.
که این 150 میلیون از 220 میلیون بودجه مشخص باشگاه برای خرید بازیکن 70 میلیون کمتر هست!
همونطور که میبینید خرج های باشگاه اصلا بدون حساب و کتاب نیست و پرز کارش رو خوب بلده.
---------------
پ.ن : این رو هم اضافه کنم که پرز با ثروتی حدود 1.5 میلیارد یورو یکی از ثروتمندترین افراد اسپانیا هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بروبکس رئاااااال واقعا ترکوندین تاپیک رو.
پرز هم که داره همینجور میترکونه
من گوتی بودم که دیگه فکر کنم تو ترکیب نتونه زیاد بازی کنه.
به نظر من کریم از ویا بهتره . ویا بعدن از نیومدنش پشیمون میشه .
حداقل یه مدافع خوب دیکه میخوایم . باید دفاعمون رو بیشتر تقویت کنیم . الان هنوز ضعیفه
یکی تو مایه های ویدیچ خیلی خوبه. من مطمئنم پرز در این مورد اقدام خواهد کرد .
خوب حالا که چی ؟ اینجا تاپیک رئال ما هر چی دلمون بخواد میزاریم :21:نقل قول:
خودتان شروع کردین
شمام اگه دوست داری تو تاپیک شوتسلونا:2:از اینا بزار بعد دور هم به ما بخندید ما جنبمون خیلی بیشتر از ایناس در ضمن تو این شرایط شما ، یکم خنده خوبه براتون چون قراره فصل بعد کلشو بسوزین و گریه کنید
بسیار دل انگیز بود ! :27::27::27::27:نقل قول:
خوب الان ما تو تمام پستا بازيكن خوب داريم به غير از دفاع چپ
مارسلو كه نميتونه كهكشاني باشه دي:
كلوپ هواداران رئال مادرید در ایران:
کریم بنزما, بازیکن جدید رئال مادرید در حالی ---- را ترک میکند که 4 قهرمانی در لاشامپیونه, 3 قهرمانی در سوپر جام فرانسه و یک قهرمانی در جام حذفی را در کارنامه خود دارد.
این بازیکن جوان در عرصه ملی هم دارای افتخاراتی است و در سال 2004 همراه با تیم ملی زیر 17 ساله های فرانسه قهرمان اروپا شده است. بنزما در عرصه افتخارات شخصی برنده عناوینی چون براوو تروپی ( افتخاری که توسط کاسیاس و بوتراگوئنو نیز بدست آمده است ) , آقای گل لیگ فرانسه و بهترین بازیکن سال 2008 کشور فرانسه است.
او 21 سال دارد. سنی که شروع کار اکثر بازیکنان فوتبال و آغاز مطرح شدن آنان در تیم خود و بازی در لیگهای معتبر است. اما بنزما داستان متفاوتی دارد. او در حکمرانی ---- بر فوتبال فرانسه طی 5 سال گذشته نقش کلیدی ایفا کرده است.
بنزما اولین بازی خود را برای ---- در سال 2005 و یک سال پس از قهرمانی در جام زیر 17 ساله های اروپا انجام داد. او در تیم ملی فرانسه نیز یکی از بازیکنان ثابت و از امیدهای اصلی برای درخشش در جام جهانی 2010 افریقای جنوبی است.