فكر نميكردم گل زدن براي استقلال لذتبخش باشد
پس از بهثمر رسيدن اولين گلش در ليگ اين فصل
عليرضا عباسفرد پس از پنج هفته سكونشيني در ديدار مقابل ملوان به عنوان يار تعويضي در دقايق پاياني به زمين آمد و موفق شد تا در دقيقه سوم از وقتهاي اضافه گل حساسي براي استقلال بهثمر برساند تا تيمش از يك باخت خارج از خانه، نجات پيدا كند. اين اولين گل عباسفرد در استقلال بود و شايد با توجه به اينكه اين تيم 7 هفته گذشته را بدون باخت پشتسر گذاشته حساسترين آن بود تا عباسفرد پس از بهثمر رساندن گل با درآوردن پيراهنش اينطور شادي كند.
پس از هفتهها سكونشيني، بالاخره به زمين آمدي.
بله، من بعد از بازي با پرسپوليس ديگر به زمين نرفتم. در هفتههاي گذشته هم خيلي خوب تمرين كردم. هفته گذشته هم مقابل ذوبآهن خيلي انگيزه داشتم كه به زمين بيايم، بههرحال مربيگري سليقهاي است. اميرخان در هفتههاي گذشته صلاح نديده بود كه از من استفاده كند.
به نظر ميرسد با اين گل بايد بيشتر اميدوار باشي كه به تركيب استقلال برگردي؟
نه اصلا اينطور نيست. شايد بازي بعد جزو 18 نفر هم نباشم چون خدا را شكر استقلال مهاجمان خوب و گلزني دارد كه روند رو به رشدي دارند.
در هفتههاي گذشته شنيديم كه قرار است از استقلال جدا شوي؟
اين خبر شايعه است چون من اصلا نميتوانم از اين تيم جدا شوم. من به عنوان يار قرضي به استقلال آمدم و تحت هيچ شرايطي نميتوانم از اين تيم جدا شوم.
بعد از 14 هفته مقابل ملوان اولين گلت را با پيراهن استقلال زدي؟
اين اولين گلم براي استقلال بود. گل خيلي خاصي بود كه در وقت اضافه بهثمر رسيد و فكر كنم زحمت بچهها بود. بايد از آرش، عليزاده و مجيدي كه دوست داشتند من گل بزنم و روحيهام را بهدست آوردم تشكر كنم.
فكر نميكني شادي پس از گل و كندن پيراهنت برايت مشكلساز شود؟
براي چي؟! به من حق بدهيد كه بعد از هفتهها به زمين بيايم و براي گل زدنم شادي كنم. فكر نميكردم گل زدن براي استقلال اينقدر متفاوت باشد، اين حركت در حقيقت شاديام پس از بهثمر رسيدن اولين گل تساوي استقلال بود پس ايرادي به من نيست.