یه توضیح مختصری دربارش میدی چیهنقل قول:
Printable View
یه توضیح مختصری دربارش میدی چیهنقل قول:
والا دوستان میگن از کابله من نمیدونمنقل قول:
من مودم رو نصب میکنم رو پشت بوم 2 روز همه چی عالی از روز سوم سیگنال ضعیف میشه sinr میره رو 2db بدون اینکه مودم تکون خورده باشه
به طور قطعی عرض نکردم از کابله فقط گفتم با توجه به نشانه هایی که فرمودین میتونه از افت ولتاژ زیاد در کابل باشه. در مورد این هم که چطور اولش کار میکنه بعد از کار میفته علت میتونه این باشه به علت وجود موانع مانند ساختمان ها و به وجود آمدن تغییرات در شدت امواج دریافتی و شرایط جوی بخش گیرنده این مودم ها شدت جریان مورد نیاز متغیری دارند و مصرف آنها کم و زیاد میشوند که در یک لحظه به علت کمبود شدت جریان کافی ممکن است هنگ کند. البته این ها فقط حدسه و شاید هم اصلا از کابل نباشه. اگه تو پشت بوم محل نصب مودم پریز برق دارین آداپتور و قسمت poe مودم رو ببرین بالا پشت بوم اونجا یه جایی که بارون نخوره بزارین و اونجا به برق بزنین و از اونجا کابل لن رو بدین پایین چند روز اینجوری تست کنید اگه درست شد پس از طول بلند کابل بوده.نقل قول:
به منظرم کابلت سالمه چون sinr ماله مودم هست ربطی به کیفیت کابل ندارهنقل قول:
مودم را جای دیگه بذارید ببینید بهتر میشه
واسه مطمن شدن این کار انجام بدین
زمانی که نت قطع میشه همون موقع سریع ادرس مودم ۱۹۲.۱۶۸ پینگ کنید اگه اکی بود پس صد درصد کابل سالمه
مقدار پینگ زمانی که نت وصل و قطع هست مقایسه کنید
اگه فرقی نداشت وس مشکل از سیگنال دریافتی مودم هست حتما و کابل سالمه
خبر بدین
دوست عزیز لیشون از poe استفاده میکنندنقل قول:
و اینکه کابل سالم هست درسته امل منظور این هست چون در ایندحالت کابل برق رو هم باید به مودم برسونه شاید کیفیتش انقدر خوب نباشه تا همچین مصافتی مقدار وولتاژ لازم رو برسونه واسه این مودم دچار افت میشه وگرنه خود اینترنت ربطی به کابل نداره
من دو بار کابل گرفتم نشد و جواب نداد یکم اومدم فک کردم به این نتیجه رسیدم که کابل های که گرفتم داخلشون رشته یی هست و کابل کوتاه تر گه جواب داده داخلش مسی هست
من یه پیشنهاد دارم شما بیا کابل فلت بگیر ... و امتحان کن اجتمالا مشکلت حل بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان یه 5 متری فلت گرفتم عالی جواب میده ولی این 20 متری ها مارک pnet هستن و اصلا جواب نمیده به نظر حتما این کار و بکن یه کابل 15 یا 20 متری فلت بگیر جنس خوب ختما به نتیجه میرسی و حتما اینحا اعلام کن
کابل های رشته یی برق رو خوب انتقال نمی دهند م حتما باید کابلتون مسی باشه
سلام خسته نباشید .
من تازگی مودم GP-2101 خریدم
آنتنش پره سرعت دانلود هم خیلی بالاست
فقط وقتی به اتمام بسته نزدیک میشه شروع میکنه ریست شدن .
و وقتی باهاش میرم تو بازی آنلاین اولش خوب کار میکنه 30 تا 40 دقیقه خوب جواب میده ولی بعد از این زمان هر 3 یا 4 دقیقه یک بار شروع میکنه به ریست کردن
(زمان استفاده دانلود هم 24 ساعت رو تست کردم )
ولی فقط تو این دو مورد مشکل داره اگر راه نمایی کنید ممنون میشم
من تازه امروز عضو شدم .
آقا اصلا این ایرانسل به درد وبگردی نمیخوره ، بدون پ ر و ک س ی سرویس کرد مارو . میخوام کلمو بکوبم به دیوار . اه . پینگ با سرور خارجی ۸۰ ، بدون تایم اوت ، تک کانکشن بیست مگابیت ، ولی اصلا ماله وبگردی نیست :n34::n34::n34:
ای دی اس ال دارم تک کانکشنش نصف این نیست ، پینگش سه برابر اینه ، خیلی بهتر از این باز میکنه .
اونم از بازی آنلاینش . یک ساعت نشستم حریف پیدا کنه ، نکرد که نکرد . آقا درست کنید وضعیتو ، همش که دانلود نیست . ملت که پول ندارن دو تا اینترنت همزمان داشته باشن .