مقادیر RSRP و RSRQ و ... تقریبا برابر بود.اگه اشتباه نکنم این یعنی گیرندگی هر دو یکسان هست.و اینکه تقریبا همه معتقدن گیرندگی این مودم کمی بیشتر از گوشی هست.(گوشی Honor 6)نقل قول:
Printable View
مقادیر RSRP و RSRQ و ... تقریبا برابر بود.اگه اشتباه نکنم این یعنی گیرندگی هر دو یکسان هست.و اینکه تقریبا همه معتقدن گیرندگی این مودم کمی بیشتر از گوشی هست.(گوشی Honor 6)نقل قول:
LteWatch با E8372 سازگاری داره ؟!:n36:
خیر، فقط با e5186 toolbox، اونم نه به طور کاملنقل قول:
نوشته شده توسط [emoji769
آقایون اگه راهکاری دارید واسه این مشکل بگبد دریغ نکنید.مطمعنا میدونید مشکل کجاست یا حداقل احتمال میدید مشکل چیه.نقل قول:
بحث و نقد و بررسی در مورد مودم FD-M60 ایرانسل رو اینجا ادامه بدیم :
نقد و بررسی مودم (+4G) جدید FD-M60 ایرانسل (Huawei E5785)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم اسکرین شات تست سرعت در شرایط کاملا یکسان.باند 1800 و مکان یکسان.اختلاف سرعت زیاده.نقل قول:
گوشی honor 6
مودم e8372
این نکته رو هم باید بگم که طبق e5186 toolbox مقادیر RSRP بین -89 و -100 نوسان داشت که فکر نمیکنم تو یه جای ثابت عادی باشه.چون همین RSRP واسه موبایل رو -92 قفل شده بود.اگه نظری دارید بفرمایید.
شما چطور با e5186 toolbox داری مقادیر RSRP رو برای مودم e8372 میبینی؟ کاستوم فیرمور زدی؟ خب، شاید مشکل همین کاستوم فیرمور باشه!نقل قول:
بعدش اینکه یه نکته بگم در مورد شرایط آزمایش شما که میگی مکان مودم و گوشی ثابت هستش، (و فکر میکنی که شرایط آزمایش شما یکسان هستش) اجازه بدید من تجربه خودم رو در استفاده از مودم e8372 روی شبکه فقط 4g (و نه 3g) بگم که نه تنها مکان بلکه حتی جهت مودم هم در سرعت نهایی تاثیر داره، به این صورت که من در یک مکان خاص و یک جهت خاص با مودم مذکور به سرعت ۸۰ مگابیت هم میرسم اما فقط کافیه جهتش رو ۳۰ درجه تغییر بدم، (دقت کنید مکان رو دست نمیزنم) اونوقت سرعت میرسه به ۵۰ مگابیت، یعنی اختلافی در حد ۳۰ مگابیت!
اینو گفتم که بگم تصور نکنید که شرایط آزمایش شما یکسان هستش، چرا که عوامل خیلی خیلی زیادی هستند که بر روی سرعت نهایی دریافتی تاثیر گذارند
ضمنا گفتههای من حاصل تجربیات من هستش و پایه و اساس علمی نداره
شاد باشید
ممنون بابت توضیحات.فریمور عوض نکردم.مودم رو تازه خریدم فریمور فابریک روش هست.باید خدمتتون عرض کنم که تمامی مقادیر مربوط به قدرت سیگنال اعم از RSRP ، SINR و.... برای من در برنامه e5186 toolbox نمایش داده میشه ؛ با فریمور فابریک. اینکه فرمودید با تغییر زاویه مودم سرعتتون 30 مگابیت افزایش داشته فکر میکنم واسه جاهایی که آنتن ضعیف.اینجا آنتن وضعیت خوبی داره.چند جا تست کردم مودم و گوشی رو گذاشتم کنار هم.همه جا سرعت دانلود(در برنامه idm)حدود 2 مگابایت از سرعت دانلود مودم بیشتر بود.چون چند جای مختلف تست کردم دیگه واسم واضح هست که مودم به طور قابل توجه ای سرعت پایین تری داره که واقعا عجیبه.باند یکسان ، مکان های یکسان ، نرم افزار های تست یکسان ، نحوه اتصال به کامپیوتر یکسان.نمیدونم کجای کار میلنگه.اینم بگم که مودم رو از طریق usb 2.0 به کامپیوتر وصل کردم که دوستان گفتن مشکلی نداره.نقل قول:
من هم مودم E3372 رو دارم و هم B315 . قبلاً در شرایط یکسان ایندو رو باهم تست کرده بودم و مودم رومیزی B315 سرعت بیشتری میداد (نتیجه تست رو هم قبلاً در همین انجمن گذاشته بودم) . احتمالاً مشکل شما برمیگرده به سخت افزار ضعیفتر مودمی که دارید .نقل قول:
ممنون بابت توضیحات.نتیجه تست رو تو همین تاپیک گذاشتید؟واسه من حدود 2 مگابایت اختلاف داره.چیزی که واسم عجیبه اینه که تقریبا تمام کسایی که راجع به این مودم نظر دادن گفتن سرعتش از گوشی شون بیشتره.گوشی منم گوشی پیشرفته ای نیست که بخواد انقدر اختلاف داشته باشه.یه مودم ممکنه از نظر سخت افزاری مشکل داشته باشه و مشکلش باعث کاهش سرعت بشه؟اینو به این جهت میپرسم که اگه احتمال مشکل سخت افزاری هست ببرم گارانتی.و اینکه میخوام یه دانگل وای فای بخرم و مودمو از طریق وای فای به دسکتاپ وصل کنم شاید usb 2.0 باعث محدودیت بشه.کسی اگه ایده راجع به این مشکل داره لطفا دریغ نکنه.هات اسپات کردن گوشی دردسره مخصوصا واسه دانلود شبانه.نقل قول: