سلام
برای تهیه تونر سامسونگ clp-315 چکار باید کرد ظاهرا تو بازار نیست میشه از مورد مشابه ان استفاده کرد؟ چه مارکی؟
Printable View
سلام
برای تهیه تونر سامسونگ clp-315 چکار باید کرد ظاهرا تو بازار نیست میشه از مورد مشابه ان استفاده کرد؟ چه مارکی؟
به هردری زدم نتوانستم درایور sharp ar-1118رو پیداکنم ولی تو یه سیستم دیگه نصب شده آیا میشه ازاون کپی گرفت ؟"از کدام قسمت سیستم؟لطفا جواب بدین خیلی گیرم.
سلام دوست عزیزنقل قول:
تونر این دستگاه وجود داره البته با مدلهایی از پرینتر ها حتی غیر از سامسونگ می تونه مشابه باشه اگه دوست داری ادرس بده تونستم واست بفرستم در غیر این صورت آدرسی می دم بتونی پیداش کنی
یه نفر میشه راهنمایی کنه چطور پرینتر HP1006P رو برای ویندوز 7 نصب کرد...هرکاری میکنم ویندوز 7 این چاپگر رو نمیشناسه...!
شما با استفاده از نرم افزار Driver Magician ميتونيد درايور مربوط به سخت افزارتون رو بك آپ بگيريد و با همين نرم افزار هم ميتونيد روي سيستم ديگه نصبش كنيد.نقل قول:
شاد باشيد :40:
از لينك زير درايور چاپگرتون رو دانلود كنيد:نقل قول:
شاد باشيد :40:کد:ftp://ftp.hp.com/pub/softlib/software11/COL21048/bi-55240-5/ljP1000_P1500-HB-pnp-win32-en.exe
بازم نشد...:41:نقل قول:
سلام دوستان
من امروز پرينتر سه كاره CanonI-sensys mf4330D رو به قيمت 275 با گارانتي يك ساله كامپيوتر ريز خريدم
تا الان كه عملكرد دستگاه عالي بوده . يكي از امكانات خوب اين پرينتر كپي و پرينت 2 رو هست كه خيلي كار راه اندازه
اگر سوالي در خصوص اين مدل داشتين در خدمت هستم
با عرض سلام
من یه پرینتر hp واید فرمت مدل 7000 خریده ام جوهرش خیلی زود تموم شد .حالا شنیدم می شه روش مخزن نصب کرد میخواستم ببینم واقیعت داره و اگه می شه راحت جواب میده به عبارتی با مخزن مشکلی نداره
سلام دوستانه محترم من چند وقتی هستش که یک پرینتر اپسون خریدم...
رنگ مشکی تموم شد بعد از گذشت 5 ماه من تونستم یه کاتریج مشکی بخرم البته اورجینال...
حالا که نصب کردمش نشون میده رنگ کاملا پر هستش ولی هنگام پرینت هیچ عملی نداره البته فقط این رنگ.وبرگه کاملا سفید هستش بعد از پرینت من حتا 4 بار با استون آب داغ از طریق سرنگ هدشو شستشو حتا دادم ولی حتا یک نقطه هم نمیکشه...من الان شاکیم از اپسون...
میشه کمکی هم به ما بکنید...دمتون گرم...
---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:46 PM ----------
سلام دوستانه محترم من چند وقتی هستش که یک پرینتر اپسون خریدم...
رنگ مشکی تموم شد بعد از گذشت 5 ماه من تونستم یه کاتریج مشکی بخرم البته اورجینال...
حالا که نصب کردمش نشون میده رنگ کاملا پر هستش ولی هنگام پرینت هیچ عملی نداره البته فقط این رنگ.وبرگه کاملا سفید هستش بعد از پرینت من حتا 4 بار با استون آب داغ از طریق سرنگ هدشو شستشو حتا دادم ولی حتا یک نقطه هم نمیکشه...من الان شاکیم از اپسون...
میشه کمکی هم به ما بکنید...دمتون گرم...
پالبته دقیقا بگم مدلش epson tx210 هستش میخوام بدونم همچین چیزی میشه....