بعد از پایان حجم سرعت بالا سرعت دانلودتون روی 48 میاد یا 56؟نقل قول:
Printable View
بعد از پایان حجم سرعت بالا سرعت دانلودتون روی 48 میاد یا 56؟نقل قول:
دوستان من درخواست تغيير شماره دادم ك امروز خط جديدم وصل شد اما خط قبليم با اينكه snr رو ١٤ بود دانلود ١٢ مگ و اپلود ١ مگ بسته بودن اما خط جديد snr حدود ٢٢ هست ولي دانلود ٤٠٩٦ و اپلود ٥١٢ بستن
سرويسمم ٥١٢ هست
امكان افزايشش نيست؟
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
یه عکس از صفحه وضعیت خط تو مودمتون بذارین اینجا تا بشه نظر داد. اما به طور کلی خطتون که الآن روی 4مگابیته و SNR داناستریمش 22 اه بعیده بالاتر از 9مگابیت رو بکشه. ممکنه خط جدید نویز بالاتری داره یا مشکل از مرکز مخابراتی باشه.نقل قول:
مركز مخابراتي همون مركزهنقل قول:
مگه هر چي snr خط بيشتر باشه كيفيت بهتر نيست؟
البته خونه تلفن بي سيم هست ك هنوز اسپيليتر نزدم تاثير داره؟
عكس هم برم خونه ميزارم
با توجه به اينكه ساختمون همون ساختمونه فقط واحد عوض شده راهي براي كاهش نويز هست؟
در شرایط یکسان (به ویژه از نظر Attenuation و همین طور دیتا ریتی که خط روش بسته شده)، هر چی SNR بیشتر باشه یعنی کیفیت اون خط بهتره. اما با توضیحاتی که شما دادین به طور مشخص دیتا ریت خط جدید (4مگابیت) کمتر از دیتا ریت خط قبلیه (12مگابیت) که باعث شده SNR بیشتر بشه و در واقع الآن شرایط یکسان محسوب نمیشه. (توضیح این که هر چی دیتاریتی که ISP خط رو روش میبنده کمتر باشه یعنی فرکانسهای پایینتر دارن استفاده میشن و دامنه فرکانسها هم کمتره که نتیجهاش میشه SNR بالاتر).نقل قول:
استفاده نکردن از اسپلیتر یا میکروفیلتر برای دستگاه تلفن هم میتونه روی مقدار نویز و پایین اومدن کیفیت تأثیرگذار باشه.
در مورد کاهش نویز هم که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داره که میتونین بهش سر بزنین و راهنماییهای خوبی داره. اما به طور خلاصه به شرطی که نویز از داخل ساختمان باشه میشه یه کارایی برای کم کردنش کرد. اما خارج از ساختمان عملن دست شما نیست.
با توجه به اينكه ساختمان همون ساختمونه فقط واحد عوض شده و اينكه سرعت خريداري شده ٥١٢ هست والا سرعت دانلودم دقيق ٥١٢ هست ممكن نيست خود شركت مخصوصا اين سرعت بسته باشه؟نقل قول:
پ ن: اين هم مشخصات خطم:
Snr margin: 20.6
Attenaution: 26
براي دان استريم
دوستان برای کنترل مصرف حجم هم ویندوز هم وای فای که وصل میشن چه نرم افزاری خوبه؟
العان یک هفته هست مرکز هفت تیر تهران قطعی داره sms میدن 96 ساعت اختلال هست حالا امروز دوباره 96 ساعت دیگه تمدید کردن:n34:
نمیدونم چرا نرم افزار هایی مثل networx حجم مصرفی رو یک مقدار نشون میده و سایت پارس انلاین دو برابر مصرف رو نشون میده .
یعنی پارس انلاین داره حجم دزدی میکنه ؟!
من خودم پارس دارم برنامه نت ورکس خوب نیست بیاید به تایپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
و یه مشکلی که من با پارس داشتم رو تو این پست بخونید شاید برای شما هم همینطور شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]