نمیدونم ....نقل قول:
خوب خبر دروغه من چه میدونم
من سوال پرسیدم که ...
Printable View
نمیدونم ....نقل قول:
خوب خبر دروغه من چه میدونم
من سوال پرسیدم که ...
خوب ما هم تا اونجایی که خبرارو گذاشتیم میدونیمنقل قول:
حالا باز خبری بشه میذاریم
:n16:
تیترهای روزنامه الموندو-14 ژوئن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اهم صحبت های روسل:
تیتو در شرایط خوبی قرار دارد. حتی یک دکتر هم به ما نگفته است که او نمی تواند مربیگری کند.
او همچنین ماندن والدس را تایید کرد
در مورد مسی ، نیمار و کمپ نو ، آبیدال و لاپورتا صحبت کرد
نیمار:
رویایی بازی برزیل –اسپانیا را در فینال دارد
رونالدو:
تمام اظهار نظرها در مورد تمدید قرارداد من صحت ندارد
مصاحبه پیکه در مورد زندگی خصوصیش با هاف پست :
او بهترین مادر دنیا است ، در کنار شکیرا بودن ، میلان هرگز مادری بهتر از این نخواهد داشت ، او واقعا از خود گذشتگی دارد ، ارتباط او و میلان واقعا شگفا انگیز و لذت بخش است.او بعد از اینکه به زندگی من آمد ، دنیای من را عوض کرده است، او و میلان همه چیز زندگی من هستند.عشقی که به فرزندت حس می کنی برای شما یک دنیای جدیدی است ، الان یک فرد کوچکی داری که به تو وابسته است .به او نگاه می کنی و می فهمی که دنیا در او خلاصه شده است
ازدواج با شکیرا؟الان وقت آن نیست ، الان روی میلان تمرکز کرده ایم .به هیچ چیز دیگری فکر نمی کنیم.البته ما بچه های بیشتری می خواهیم ولی الان با میلان بودن لذت می بریم.
تیترهای روزنامه اسپرت ۱۴ژوئن
صحبتهای روسل در جمع خبرنگاران
والدز ماندگار است.
مدیر برنامههایش اعلام کرده است او تا پایان قرار داداش در بارسا خواهد ماند
تیتو بهترین گزینه برای ما هست
ما از مسی حمایت کامل میکنیم و شکّی در بی گناهی او نیست
دیدار کرویف و گواردیولا در بارسلونا
خیلی از باشگاه ها به جذب تیو علاقه مند هستند و قصد دارند تا مبلغ بازخریدش رو بپردازن و حقوقش رو دو برابر کنند، از جمله لیورپول اما خود بازیکن فعلا تمدید را متوقف کرده است تا بعد از رقابت های زیر ۲۱ سال تصمیم بگیرد
منبع: موندو
فرناندو سیگیرونی: با این وضعیت ریسک اینکه مسی به جام جهانی ۲۰۱۴ هم نرسد وجود دارد.
فرناندو سیگیرینی، تمرین دهنده سابق آرژانتین درباره شرایط بدنی این بازیکن گفت: چیزی که این مهاجم نیاز دارد یک تعطیلات به همراه همسر و پسرش است. بالای ۱۰۰ بازی با وضعیت بدنی فعلی او تقریبا غیر ممکن است."
"این بازیکن که دچار پارگی عضله شد و مجبور شد در بازی برگشت با بایرن مونیخ در نیمکت بشیند و پس از بهبودی نسبی دوباره مصدوم شد، فعلا وضعیت جسمی مناسبی ندارد."
"امروزه یکی از مصدومیت های رایج پارگی کشاله ران است، و تو این مورد امیدوارم که زخمش بدتر نشه. هم اکنون خیلی چیزها در حال اتفاق افتادن هستش زیرا من فعلا چیز زیادی راجع به وضعیت کنونی او نمیدانم."
منبع: اسپورت
دانلود کلیپ امروز:تمام گل ها و پاس گل های ژاوی در فصلی که گذشت
دانلود با لینک مستقیم و بدون فیلتر
بالاترین کیفیت موجود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت متوسط: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایین ترین کیفیت موجود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تماشا از یوتیوب: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بارسلونا، چرا فراتر از یک باشگاه؟
مدت زمان: 3:44
دانلود با کیفیت////////////
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمّد فیروزی
طرفداری - انگار مقایسه رونالدو و مسی پایانی ندارد. بر اساس گزارشی که پنج شنبه منتشر شد مسی برنده قاطع این مسابقه است. این نتایج نشان می دهد که ارزش فعلی لیونل مسی چیزی حدود ٢١٧ تا ٢٥٣ میلیون یورو است یعنی دو برابر ارزش رونالدو در بازار.
به گزارش مارکا، نتایج مرکز مطالعات فوتبال CIES در نوشاتل سوئیس نشان می دهد که بازیکن پرتغالی در این دوئل به لیونل مسی قافیه را باخته است. مهاجم آرژانتینی ارزشمند ترین بازیکن در میان بقیه بازیکنان دنیا در زمین چمن است و فرضا اگر باشگاهی قصد خرید این بازیکن را داشته باشد باید بالاترین مبلغ را به نسبت تمامی بازیکنان حاضر در اروپا پرداخت کند.
محققان سوئیسی ارزش اقتصادی بازیکنان حاضر در پنج لیگ بزرگ اروپا را محاسبه کرده اند. این تحقیقات شامل سن بازیکن، آمار گل زده، مدت قرارداد، عملکرد بازیکن در زمین و باشگاهی که بازیکن در ان توپ می زند و همین طور تعداد بازی های ملی است. مسی در نهایت بالاتر از رونالدویی که ارزشی معادل ١٠٢ تا ١١٨ میلیون یورو دارد، قرار گرفته است.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مترجم: ساناز عباسپور / FCBarcelona.ir
جام خوان گمپر که معمولا در پایان ماه آگوست جشن گرفته می شد، امسال کمی زودتر برگزار خواهد شد.
تونی فریکسا، دبیر و سخنگوی هیئت مدیره بارسا، اعلام کرد که بازی در 2 آگوست (11 شهریور )، ساعت 21:30 برگزار خواهد شد و حریف بارسا هنوز مشخص نشده است.
طبق برنامه، 3 بازی دوستانه پیش فصل برابر لچیا گدانسک، بایرن مونیخ و والرنگا پیش از جام خوان گمپر خواهد بود و پس از برگزاری جام، مردان تیتو ویلانوا سفر خود را به سرزمین های اشغالی، فلسطین، تایلند و مالزی آغاز خواهند کرد.
اف سی سانتوس
آنگونه که فریکسا اعلام کرده است، این احتمال وجود دارد که رقیب بارسا، باشگاه سابق نیمار، سانتوس باشد، اما برای تایید نهایی، در انتظار مجوز از فدراسیون فوتبال برزیل هستند.
* [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیروزی پر گل آرژانتین مقابل گواتمالا/ مسی از رکورد مارادونا عبور کرد
به گزارش سرویس ورزشی برنا، در این بازی که بامداد امروز در ورزشگاه "متئو فلورس" برگزار شد، آلبی سلسته با نتیجه 4-0 میزبانش را شکست داد و یک پیروزی پر گل در خانه حریف رسید.
ستاره این مسابقه لیونل مسی بود که سه بار در دقایق 15، 40 از روی نقطه پنالتی و 50 موفق به گلزنی شد. فدریکو فرناندز در دقیقه 36 دیگر گل آرژانتین را به ثمر رساند.
مسی با این سه گل، تعداد گلهایش برای تیم ملی آرژانتین را به عدد 35 رساند و از رکورد 34 گل دیگو مارادونا عبور کرد. او هم اکنون در کنار هرنان کرسپو با 35 گل زده در صدر بهترین گلزنان تاریخ کشورش قرار دارد.
منبع خبری: برنا
پ.ن: البته لئو 1 پاس گلم داد! :n02:
/////
King is Back:n12:
عکس بالا مال قبل از بازی امشب ، عکس پایین مال بعد از بازی امشب :n02:
///////
مترجم: علي رضايي/ FCBarcelona.ir
پنج تن از بازیکنان بارسا در جمع تیم ملی زیر 21 سال اسپانیا در قالب رقابت های قهرمانی اروپا به میدان می روند.
در حال حاضر مارک بارترا و چهار بازیکن دیگر بارسا (تیاگو آلکانتارا، مارک مونیستا، مارتین مونتایا و کریستیان تیو )، در رقابت های قهرمانی زیر 21 سال اروپا در فلسطین اشغالی به رقابت خود ادامه می دهند. این مدافع آخر تیم که در دو بازی از سه بازی تیم ملی اسپانیا حضور داشته است، در بازی نیمه نهایی روز شنبه برابر نروژ ( 17:30 به وقت محلی) به میدان می رود.
مارک بارترا که نخستین بازی خود را برای تیم ملی اسپانیا در چهارچوب رقابتهای قهرمانی زیر 21 سال اروپا انجام می دهد، اظهار کرد: «بارسا و اسپانیا بسیار شبه به هم بازی می کنند. شباهت سبک بازی این تیم، با آنچه که ما در بارسا انجام می دادیم، برای ما یک مزیت محسوب می شود. بسیاری از ما [بازیکنان بارسا] در این تیم حاضر هستيم و همان سبکی را که در بارسا دنبال می کردیم، اینجا اجرا می کنیم» .
این بازیکن کاتالانی ادامه داد: «جو بسیار مطلوبی در خارج از زمین حکم فرما است. ما یک تیم هستیم و بازیکنان خوبی در اختیار داریم».
بارترا، با بيان اينكه پيروزي در سه بازي دليلي براي قهرماني نيست، گفت: «اگر به خاطر تمامی افتخاراتی که تا کنون کسب کرده ایم، نسبت به قهرمانی در این رقابت ها مطمئن باشيم، تنها به خود دروغ گفته ایم. بازی نخست ما در این رقابت ها برابر روسیه مثال خوبی برای تایید این گفته است. این حقیقت که ما به دنبال حفظ مالکیت توپ هستیم، دفاع تیم مقابل را نسبت به بازی هوشیارتر می سازد. آنها حملات بسیاری ر انجام نمی دهند، اما با افزایش تعداد حملات و متعاقب آن جلو کشیدن تیم حریف، باید هوشیاری خود را بیش از هر موقعی حفظ کنیم. باید تمرکز خود را حفظ کنید تا حریف نتواند اهی به پشت سر شما بیابد».
بارترا در مورد سبک بازی خود بیان کرد که مربیان او در خصوص افزایش توان کار با توپ وی تاثیر بسزایی داشته اند. او گفت: «از زمان کودکی کار با توپ را آغاز کردم. گواردیولا، تیتو، میا، لوپتگویی و اوزبیو به من این مساله را آموختند».
+
مترجم: علي رضايي / FCBarcelona.ir
نیمار در مصاحبه ای در آستانه رقابت های جام کنفدراسیون ها شانس اسپانیا را برای قهرمانی بیشتر از سایر تیمها دانست.
نیمار که نخستین بازیکنی است که بارسا پیش از آغاز فصل 2013-2014 با آن قرارداد امضا کرده، در کانون توجه حواشی پیش از آغاز رقابت های جام کنفدراسیون ها که در برزیل برگذار می شود قرار دارد. در طول کنفرانس خبری دیروز، این مهاجم 21 ساله عنوان کرد که همواره انتظار بیشری از خود دارد. نیمار گفت: «همیشه از خودم انتظار بیش از وضعیت فعلی را دارم تا در نتیجه بتوانم بهتر تمرین و بهتر بازی کنم. هیچ چیزی برایم کافی نیست و همیشه به دنبال بیشتر هستم».
با وجود عدم گلزنی نیمار در نه بازی آخر خود در تیم ملی، وی معتقد است که این بدشانسی به سرعت از بین خواهد رفت. نیمار توضیح داد: «این چیزی بی معنی است و چیزی را تغییر نمی دهد. اگر گل نمی زنم، از راه های دیگر به تیم کمک می کنم. اگر نتوانم گلی بزنم، تنها باید صبور باشم».
خود را برای بازی در اروپا آماده کرده ام
یکی از بحث هایی که در برزیل مطرح شده است، چگونگی هماهنگی نیمار با سبک بازی بارسا است. این بازیکن معتقد است که می تواند با این چالش به خوبی کنار بیاید. او گفت: «در حال حاضر نیز آماده ام. در برابر تیم های ملی باید تحرک بیشتر و بازی بدون توپ بهتری داشته باشید تا بتوانید فضای حرکتی برای هم تیمی های خود بوجود بیاورید. پیش از این نیز بر این مساله تاکید کرده بودم».
خوب بازی برزیل و ژاپن هم با نتیجه 3-0 تموم شد
یه گل زیبا هم خرید جدید بارسا نیمار زد که در کل تو بازی هم خوب بود و خوب بازی کرد
دنی هم که جای خود دارد! :n02: