تو رو به جون هر کی دوست دارین جواب بدین من عمم در اومد از بس پرسیدم کسی هم جواب ندادنقل قول:
Printable View
تو رو به جون هر کی دوست دارین جواب بدین من عمم در اومد از بس پرسیدم کسی هم جواب ندادنقل قول:
چطوری؟ :sq_19:نقل قول:
این نسخه PC ه ؟نقل قول:
مال من منوش فرق داره کمی با این !
برای بخش انلاینه این قسمت (اولتیمیت هست )نقل قول:
راستی یه سوال ایا بازیر وی ویندوز 8 بدون مشکل اجرا میشه یا خیر؟
مال من اینطوریه .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فرقی نداره ؟
در ضمن چطوری میشه آنلاین بازی کرد ؟ باید سی دی کی خرید مثل بازی های دیگه ؟
بله به راحتی اجرا میشه روی وین 8
منم موافقم. در کل فیفا به اشتباهات حساسه، وقتی چندتا اشتباه پشت سر هم می کنی، توپ افتاد دست اونا، بدون که دارن میرن گل بزنن. اگه هم شانس آوردیم و نزدن، تو یکی دو اشتباه بعدی حتما این کارو می کنه. ما عادت کردیم به سریع جلو رفتن و به زور گل زدن، ولی فیفا اصلا خوشش نمی یاد از این سبک بازی. با حوصله باید بازی کرد. و باید به بازیکنی که توپ دستشه، فرصت داد (مثل اینکه بفهمه داره چی کار می کنه).نقل قول:
منم تو ضربات سر گل می خورم (کفرمو درمیاره خداییش. وقتی با کیبورد، فیفا بازی می کنم مامانم میاد میگه چیه پسرم داری موشک هوا میکنی؟ چهار دست و پا بازی کن، بعد بیا رو هوا گل بخور، اصلا میگم پاشم میز و صندلی و مانیتور رو بندازم حیاط) حالا می گفتم بیام اینجا مطرح کنم ببینم چجوری میشه رو هوا گل نخورد.
لطفا راهنمایی کنین. :11:نقل قول:
خوب دیگه منم گفتم اون بخش انلاینه که منوش اونشکلیه....نقل قول:
برای انلاین بازی کردن باید حتما cd key را داشته باشی برخی از سایتها هم میفروشن اینارونقل قول:
به عنوان مثال : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم چنتا سوال داشتم(در مورد اولتیمیت تیم هست)
1- با این بازیکنای احمق چه کنم؟؟؟ دارم حمله میکنم یه دفعه یکی از بازیکنای هم تیمی خودم میاد یه دفه توپاهام و الکی توپو میزنه و باعث میشه می شه من توپو از دست بدم!!!!
2- چرا اینقد بازیکنام سریع خسته میشن؟؟؟ هرچقدر هم fitness براشون میخرم بازم هنوز به نیمه بازی نرسیده از نفس میوفتن!!!!
3- چه کنم اورال بازیکنام برن بالا؟؟؟؟ کلا اینگاری همش ثابت هستن!!!