همین سونی بخر . انرژی سیستم مانند سونی و ... امتحانشو پس نداده ..
Printable View
همین سونی بخر . انرژی سیستم مانند سونی و ... امتحانشو پس نداده ..
خوب از کیفیت کارت صدای کامپیوترتون اطلاعی ندارم ولی در کل برای استفاده کامل از m50 به امپ احتیاج خواهید داشتنقل قول:
اگر امپ نخرید شاید بتونید از 70 درصد تواناییش بهره ببرین
اگر هدفون پرتابلی بخرین که احتیاجی هم به امپ نداشته باشه با توجه به اینکه امپ هم یه کم کم میاب شده
شاید انتخاب بهتری باشه
موفق باشید.
خوب با این اختلاف قیمت ep630 گزینه ی بهتریهنقل قول:
فقط اصلش رو تهیه کنید با گارانتی شاب
موفق باشید.
یک مدل من تست کردمنقل قول:
خوب از یک مدل نمیشه در مورد کل یه برند اظهار نظر کرد.
ولی انرژی سیستم بیشتر به زیبایی اهمیت مید که با توجه به قیمت پایینش نشون میده که برای خریداران کم بودجه و عادی طراحی و بازار یابی شده
خوب zx300 رو من تست نکردم
ولی xd200 از سونی رو تست کردم هدفون خوب و بسیار راحتیه
صداش نسبتا خوبی داره با گوشی هم تا حد نسبتا خوبی درایو میشه
موفق باشید.
تا الان از in ear استفاده کردم
اولویتم اینه که صدا رو به بیرون انتقال نده.شفافیت صدای خوبی هم داشته باشه
سلام دوستان میخواستم هدفون بخرم که به دلیل مسافرت نتونستم. حالا هم مثل این که گرونتر شده.
من سبک خاصی تو موسیقی ندارم، بیشتر الکترونیک (ترنس) و کلاسیک گوش میدم.
میخواهم شفافیت صدا و بیس هر دوشون تو رده متوسط به بالا باشن.
آهنگ سازی هم در حد مبتدی انجام میدم فعلا.
رنج قیمتم تو مایه های 500 یه کم، کم و زیاد.
پیشنهاد خودم این 4 تا مدله
Sennheiser HD 449
HD 239
HD 280 pro
akg Q460
دوستان akg k240 MK II رو هم معرفی کرده بودن.
حالا با توجه به این که من همه سبکی گوش میدم و پلیرم هم پرتابله گوشی ( LG-4X ) آیا مدل 280 رو میتونم بدون آمپ استفاده کنم؟
در ضمن تو خیابون هم گوش میدم. پیشنهاد دوستان یکی از ایناست یا کلا از یه برند دیگه؟
با تشکر
دوستان یک سوالی داشتم در مورد اینکه اگه جک سر هدفون اشکال پیدا کرده باشه، یعنی قطع شده باشه و بخوام تعویضش کنم، اصلا این امکان وجود داره؟و اینکه آیا بعد از اینکه درست بشه مثل روز اولش میشه؟ و برای اینکار باید بکجا مراجعه کنم؟(تهران هستم)
ا تشکر.
من رپ و پاپ و راک گوش میدم. صدای واضح و جزئی پرداز و شفاف میخوام. دوستان منو به خرید M50 تشویق کردن. چند روزی بود میخواستم اقدام به خرید کنم متاسفانه با توجه به اینکه قیمت قبلی هم منصفانه نبود ( 750) بازم گرون تر کردن یعنی 920. با یه تقسیم ساده به قیمت اصلی هدفون میشه گفت دلاری 5750 تومان حساب میکنن!!jabra revo به نظرتون چطوره؟
راستی یادم رفت سورس هم کارت صوتی کامپیوتر و موبایل S2 هست. شاید هم بعدا اقدام به خرید امپ بکنم ولی فعلا قصدشو ندارم. مرسی
یا hd 518؟
(ursamajor بنده چون تعداد پست کافی ندارم نمیتونم خصوصی بدم اگه میشه ای دی تو برام فرست.)
بچه ها یه سوال اپدانس بالا نیاز به امپ داره یا پایین؟ یا اصلا ربطی به اینا نداره؟
دوست عزیز zx300 نسبت به قیمتش خیلی خوبه من حدود یک ساله این هدفون رو دارم مشکلی هم باهاش نداشتم البته هدفونی نیست که بکوبه و گوش رو بلرزونه ولی مید رنج خوب و صدای قشنگی داره.نقل قول:
وقتی این پست ها رو می خونم قلبم درد می گیره. من هنوز یکسال نشده که M50 رو 260هزار تومن خریدم. همون موقع هم دلار 2700-800 بود... آخه یعنی چی؟ اگه جایی می شناسین که می فرستن به ایران بگید من براتون می خرم برسه دستتون...نقل قول:
Sent from my Xoom using Tapatalk 2
نظرتون راجبه این هدفون چیه واسه موزیک همه سبکی فقط میخوام صدایه شفافی داشته باشه
Panasonic Headphone RP-DJ120E