91 19800نقل قول:
92 20800
91 19800نقل قول:
92 20800
ممنون از جوابتون ولی امکاناتش زیاد واسم مهم نیست همون کولر و هیدرولیکو ای بی اسو داشته باشه بسمه فقط مصرفش مهمه که ای اف کمتره فقط میگم نکنه اذیتم کنه این مشکلات روغن ریزی و سوختن واشر سر سیلندرو صدای گیربکسنقل قول:
خداییش زور داره اینقدر پول بدی و اذیت هم بشی
حالا یعنی مشکلاتش کاملا رفع شده؟
من شهرستانم بیام نمایندگی تهران بگیرم بهتر نیست به نظرتون ؟
آخه شنیدم کیفیت محصولات ایران خودرو برا تهران بیشتره آیا صحت داره؟
الان بیشتر مشکلاتش رفع شدهنقل قول:
البته میشه گفت همش
منم شنیدم کیفیت ماشین ها برای تهران بیشتره
تا حدودی هم همینطوره
ولی بیشتر به نظرم به شانسته که ماشین خوب گیرت بیاد
دوستان این قضیه نصب یورو4 روی خودروها و افزایش قیمت، شامل تیبا هم میشه؟ این ماشین یورو3 هست و گفته شده قابل ارتقا به یورو4.
خوب از کجا معلوم ماشینی که خریداری میشه ساخت نود و یک نباشه که توی پارکینگ بزرگ ایران خودرو مونده ؟نقل قول:
یه پژو داشتم که با دو و نیم ضرر فروختم بخاطر صدای گیربکس و سر سیلندرش که مثلا صفر بود و کلا زده شدم و بخودم گفتم که دیگه محاله از ایران خودرو ماشین بخرم اما الان دیگه با این پولا ماشین خارجی نمیشه خرید پرایدم که تعطیله ایمنیش اما خداییش فنی و خرجش از ایران خودرو بهتره
اگه بخوام از کمپانی بگیرم بیام تهران پولو نقد بدم همون لحظه تحویل میدن یا اینکه طول میکشه؟
ممنون از توجهتون
بله دوست مننقل قول:
شامل خودروی تیبا هم میشه حتما
خصوصا اینکه تیبا خودرویی هست که میشه گفت تازه وارده
الان خیلی از خودروهایی که دارن تحویل میدن شال شاختشون برای سال 1391 هست اما با مدل 92 دارن عرضه میشن.نقل قول:
دلیلشم اون چند ماهی بود که خودروسازان با شورای رقابت سر قیمت های نهایی مشکل داشتن ماشین تولید میشد اما عرضه نمیشد
که این هیچ مشکلی نداره.
برای خرید خودرو دوست من هر شرایطی که شرکت گذاشته باشه شما هرجای ایران که باشی طبق اون شرایط میتونی خرید کنی چه تهران باشی چه شهر دیگه .
مگر اینکه برخی نمایندگی ها خودرو داشته باشن که به صورت کارتکسی نقدی بفروشن
مرسی دوست عزیز با این قیمت این ماشین بهتره یا اینکه 405 مدل 90 ؟؟نقل قول:
تندر 90 میتونه از نظر فنی از 405 برتر باشه.نقل قول:
نظر شخصیم اینکه اگر اون مورد که پید کردی شرایطش خوبه انتخابش کن
دوستان اهل فن به نظرتون بهترین موقع تو این اوضاع برای خرید خودرو (پراید) کی هست ؟
منظورم اینه که تا قبل از انتخابات بخرم یا بزارم برای آخر سال و بعد از انتخابات ؟
پیش بینیش غیر ممکنه ولی به نظر خودم الان قیمتها رو به زور نگه داشتن و سابقه انتخابات دوره های قبل هم نشون داده هیچ وقت ارزونی در کار نبوده ، داریم به فصل تابستون هم نزدیک میشیم و تقاضا بالا میره !
نظر شما چیه