تعصب نيست.پدرام عين حقيقت رو گفت.لا اقل نسخه ي كنسوليش اينقد دنگ و فنگ نداشت.60 صفحه ي همه دنبال اين هستن كه چطور بتونن اجرا كنن،خوب اجرا شدنشم كه به جاي خود.نقل قول:
Printable View
تعصب نيست.پدرام عين حقيقت رو گفت.لا اقل نسخه ي كنسوليش اينقد دنگ و فنگ نداشت.60 صفحه ي همه دنبال اين هستن كه چطور بتونن اجرا كنن،خوب اجرا شدنشم كه به جاي خود.نقل قول:
عزیزم این بازی فقط یک بازی پورت شده هست و در مورد این مقایسه Crysis رو می تونید قرار دهید که بدونید کنسول ها هرگز دوامی ندارن و واقعآ, ناتوان هستند . GTA IV فقط یک بازی پورت شده هست که باید از یک زبان به زبان دیگه تبدیل بشه بعد اجرا بشه که همین فرایند بازی رو از حالت Real time درمیاره.نقل قول:
فعلآ دوران Direct x 10.1 هستش ......
آقا بازی عجب گرافیکی داره !!! این خبر رو شنیدید . خیلی حالم گرفته بود چون من میخوام 4850 بخرم .
همانطور که می دانید GTA 4 رسما از سوی راک استار منتشر شده است. اما ظاهرا مشکلاتی هم این بازی با کارتهای شرکت ATI داشته است که گزارشات زیادی هم از این مشکلات در سراسر نت منعکس شده. PCGH این بازی را تست کرده و ظاهرا سقوط ناگهانی آن را نیز اعلام کرده است.
این بازی با هیچ کدام از کارتهای HD 4870 و HD 4850 اجرا نشده است وحتی کارتهای HD 3870 or HD 3850 نیز این بازی را انکار کرده اند. البته هنوز تست کامل این بازی انجام نشده است و این چهار گرافیک روی سیستم X48 و Vista x64 and the Catalyst 8.11 WHQL تست شده. و ظاهرا بعد از خوش آمدگویی اولیه بازی ناگهان بازی قطع میشود.
البته ممکنه این بازی با سیستم های دیگه اجرا بشه مثلا با operating system, graphics card, driver, motherboard جدیدتر. ولی تستی که انجام شده از اجرا نشدن این بازی روی کارتهای ای تی آی خبر می دهد. البته امید است با یک درایور جدید و یا یک هات فیکس برای این بازی و کارتها این مشکل رفع شود.
این هم یک تصویر از این بازی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا این راک استار خودش به نسخه ی پی سی گند زد.نمی تونست با گردن شکستش مثل نسخه ی کنسولی بازی رو بده دست تسترهاش و حداقل یه نسخه ی درست و حسابی رو بده بیرون؟!بخوره تو سرش بازی این گندی که زد.خوب درسته میتونه با یه پچ درستش کنه ولی تصورش رو بکنین این شرکت ما رو به عنوان تستر اینجا قرار داده نه گیمر.یعنی این قدر کور بودن که باگ های به این بزرگی رو ندیدن؟!باور کنین این باگ ها رو دیدن و بیشترش رو هم دیدن ولی اهمیت ندادن!به خدا قسم خودشون اهمیت ندادن!اینا دیگه شیکمشون از فروش نسخه ی کنسولی پر شده و دیگه جا برای پول کمی که نسخه ی پی سی بدست میاد نداره به خاطر همینه که اهمیت نداده به نسخه ی پی سی.شما فکرش رو بکنین اگر غذای زیادی بخورین این یک چیز طبیعیه که غذای اظافی که توی معده ی شما هست رو بالا میارین.منظورم رو امیدوارم فهمیده باشین.من خودم یه پی سی گیمر هستم و اصلا توی عمرم دست به کنسول نزدم و نخواهم زد.این اشتباه خود شرکت ها هست که پی سی گیمینگ داره به گند کشیده میشه.
من فقط خواستم واقعیت رو به شما بگم.
دوستان یه سر اینجا هم برید چیز های خوبی توش دیدم :کد:http://www.gta4.net
دوستان هنوز کسی نتونسته از یه فروشگاه بازی رو بخره؟ اگه کسی خریده لطف کنه آدرس فروشگاه رو بده.چون من صبح زنگ زدم به یه فروشگاه تو پاساژ ولیعصر گفت هنوز نیومده.
من از ای تی آی تعریف زیادی شنیده بودم همه میگفتند 4850 از 9800 جی تی ایکس هم قوی تره حالا چرا این بازی رو اجرا نمیکنه ؟؟؟؟ خدا کنه خبر علکی باشه !
اینم 2تا عکس از محیط بازی :
کد:http://media.gtanet.com/images/t_5539.jpg
البته هنوز خودم نخریدم :دیکد:http://media.gtanet.com/images/t_5541.jpg
دوست من این بازی خودش یک میلیون باگ داره حالا انتظار داری کارت گرافیک بیچاره این بازی رو اجرا کنه؟!یه خورده عاقلانه تر فکر کنید!من خودم ati دارم و اصلا ناراحت نیستم چون که بازی خودش بر اساس باگ پورت شده به پی سی!!!!:27:نقل قول:
من از ای تی آی تعریف زیادی شنیده بودم همه میگفتند 4850 از 9800 جی تی ایکس هم قوی تره حالا چرا این بازی رو اجرا نمیکنه ؟؟؟؟ خدا کنه خبر علکی باشه !
کی میگه ati بده؟کی میگه اجرا نمیکنه؟نقل قول:
من بدون هیچ مشکلی دارم با 4850 بازی میکنم.با این تنظیمات:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط ویو دیسنتس رو نمیتونم زیاد کنم.خود راک استار هم گفته اونو هیچ کامپیوتر فعلی نمیتونه تا آخر اجرا کنه:2:
این بازی رو بعضی سیستمها با 4850 مشکل داره.کاملا شانسی.1 در هزار