دوست عزیزنقل قول:
از کجا متوجه شدید که گوشی مبتلا به ویروس Tapsnake شده؟ اگه روی گوشیتون آنتیویروس دارین که این پیغام رو میده، قاعدتن خودش باید بتونه جلوی این ویروس بگیره یا حذفش کنه.
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
از کجا متوجه شدید که گوشی مبتلا به ویروس Tapsnake شده؟ اگه روی گوشیتون آنتیویروس دارین که این پیغام رو میده، قاعدتن خودش باید بتونه جلوی این ویروس بگیره یا حذفش کنه.
خودش ارور داد و اسم همین ویروس بودنقل قول:
حتی عکس هم گرفته بودم از ارور اما در ریستذفکتوری های پی در پی پاک شده
حالا فقط بگین چطوری میشه از شر این خلاص شد
فرستاده شده از vsun v3
حذف شود تکراری بودن پستنقل قول:
فرستاده شده از vsun v3
دوست عزیزنقل قول:
بر اساس چیزی که من دیدم، پیغام مربوط به ویروس Tapsnake یه پیغام فیک و تقلبیه. در واقع وقتی شما با گوشی به بعضی از سایتهای خاص سر بزنین، این سایتها پیغام آلوده بودن سیستم شما رو نشون میدن تا شما رو هدایت کنن به خرید نرمافزارهای پیشنهادیشون. الآن لینکش رو ندارم اما اگه دوست داشتین لینک مربوط به این مطلب تو سایتهای خارجی رو براتون میذارم بعدن.
بهترین کار اینه که شما از یکی از این موبایل سکوریتیهای معروف مثل CM Security روی گوشیتون باشه که اینا به صورت لحظهای نصب اپهای مختلف رو کنترل میکنند که ویروسی توش نباشه. من به نظرم میآد که سیستم شما ویروسی نیست.
ایا برنامه ای مثل CM Security قابل ابدیت کردن هست؟نقل قول:
مثل انتی ویروس سیستم را یا انلاین یا افلاین ابدیت میکنی
یک انتی ویروسی میخام که قابلابدیت باشه براحتی و دردسترس باشه
بله. اکثرن آپدیت میشن. مشکلی نیست. من بیشتر از دو ساله که از این استفاده میکنم. هم خود نرمافزار و هم Virus Definitionش به طور منظم آپدیت میشن. معمولن هم در تستهای دورهای AV-Test نتایج قابل قبولی از درصد شناسایی ویروسها و تهدیدات جدید نشون میده.نقل قول:
ضمن این که موقع نصب اپهای جدید هم اونا رو اسکن میکنه که مشکلدار نباشن.
شما فقط حواست باشه که موقع استفاده از مرورگر تو گوشی یا استفاده از اپهای رایگان، امکان داره صفحههای تبلیغی باز بشن که مثل مورد Tapsnake هشدار الکی بدن و شما رو ترغیب به نصب یه نرمافزار خاص بکنن که تو این جور مواقع بهترین کار نادیده گرفتن اوناست.
خلاصه در مورد اپی که میخوای نصب کنی هم سعی کن یه اطلاعاتی اولش بگیری. حداقل تو Play Store گوگل نظرات کاربرا رو بخونی. چون اگه اپی مشکلی داشته باشه، اونجا معمولن اشاره میکنن بهش.
آخرین فیرمور گوشی htc one 220 رو از کجا میشه دانلود کرد؟
با سلام و خسته نباشید
بنده یک گوشی huawei مدل H30-U10 Honor دارم
مدتیه که صفحه نمایش گوشی با این که گزینه چرخش فعال هست نمی چرخه یعنی فقط بصورت عمودی (portrait) نشون می ده و افقی (landscape) نمی شه.
می خواستم راه حل شما را درخواست کنم
با تشکر
من چند وقت پیش روی گوشیم بازی Unkilled رو نصب کردم که برای گوشیم (Galaxy S2) سنگین بود و هر وقت اجراش میکردم روی صفحه لودینگ گیر میکرد. بعد از اون گوشی من مثل مال شما چرخشش کار نمیکرد. اما یه بار گوشی رو ریبوت کردم درست شد. البته قبلش اون بازی رو هم که علت مشکل بود Uninstall کردم.نقل قول:
سلام
من یه huawei g610 دارم که حافظه داخلیش 4 گیگه
ولی خود به خود پر میشه
امروز وصلش کردم به کامپیوتر و کل حافظه داخلیش رو پاک کردم
ولی بازم 3 گیگ پر نشون میده در حالی که هیچی توش نیست!
لطفا کمکم کنید.