بهتره برای شارژ اولیه ، ابتدا صبر کنید شارژ گوشی تموم بشه، بعد گوشی رو خاموش کنید و 5 ساعت شارژ کنید ( البته تو دفترچه گوشی نوشته 3 ساعت کافیه ولی شما 5 ساعت رو برای احتیاط بذار شارژ بشه)نقل قول:
بهتره برای شارژ اولیه ، ابتدا صبر کنید شارژ گوشی تموم بشه، بعد گوشی رو خاموش کنید و 5 ساعت شارژ کنید ( البته تو دفترچه گوشی نوشته 3 ساعت کافیه ولی شما 5 ساعت رو برای احتیاط بذار شارژ بشه)نقل قول:
دوستان تهراني و غيره تهراني ديفاي با رنگ بدنه سفيد و دور قرمز كسي سراغ داره !؟ يكي از آشنايان گفته بهم كه تهران تو بازار موبايل پايتخت ديده . ميخواستم ببينم واقعا" اين رنگيش هست ؟ براي كسي ميخوام . اگزر كسي ديده آدرس بده ممنون ميشم
سلام هادی خان من هفته پیش اونجا بودم همچین چیزی ندیدم چون داشتم دنبال دیفای پلاس میگشتم . منظورت از موبایل پایتخت همون کامپوتر پایتخته؟ اگه منظور همونجاست که اگه داشته باشه هم زیاد جدی نگیر چون قیمتو خیلی بالا میدن حداقل 50 تومن بیشتر از علادین و ایران تازه با کلی کلاس الکی:31:نقل قول:
اگه وقت کنم تو این هفته یا هفته بعد میرم علادین و ایران واسه شما هم میپرسم ببینم گیر میاد یا نه:20:
حالا راهنمایی کن دیفای پلاس یا fire xt کدوم بهتره؟ این باتری فایر xt خیلی عجیبه 715 ساعت استند بای و 11 ساعت مکالمه
احمد جان مشخصا" دیفای پلاس از نظر سخت افزاری خیلی بهتره . اما فایر ایکس تی هم گوشی زیبایی و طراحیش خیلی زیباست .
منم فکر نکنم اون رنگی دیفای موجود باشه !؟ شایدم دیفای پلاس بوده ! شایدم کلا" اشتباه دیده باشه .
دیفای پلاس هم فکر کنم اومده تو بازار . جفتشون رو از نزدیک ببین و یکی رو انتخاب کن . باطری دیفای پلاس هم خیلی عالیه
دیفای پلاس 460 هزار تومان . فروشگاه موبایل علائدین
کد:http://www.mobile.ir/directory/view.aspx?id=785&brandid=30
من رو گوشيم رام miui دارم. وقتي شارژ همراه اول مي زنم مثل زير ميشه.راهي وجودداره به جز 444 كه اين پيغامو نده.
میگه invalid MMI code or connection problem!
سلام.
من میخواستم این گوشی رو بخرم.
میخوام بدونم که شماها که این گوشی رو دارید راضی هستید ازش؟ایراداش چیه؟نرم افزار راحت براش گیر میاد؟میشه سیستم عاملشو ارتقا داد؟فارسی میشه؟
ببخشید سوالام زیاد شد.ممنون میشم زودتر بهم جواب بدید.
من خودم اين گوشيو دارم خيلي راضيم . تنها ايرادش اينكه فيلمبرداري hd نداره. نرم افزار هاي زيادي هم ساپورت ميكنه. سيستم عاملشم ميشه ارتقا داد.
الان هم اگه بخواي بخري احتمالا روش android 2.2 الامرات نصبه كه مشكل فارسي نداره.اگر هم بخواي ميتوني رام miui نصب كني كه هم فارسي داشته باشه. و سرعت و كيفيت بيشتر و ....
دوستان یه خبر خوب براتون دارم، اندروید 4.0.3 بستنی حصیری (ICS) روی دیفای پورت شد ::5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته فعلا دوربین و یه سری ریزه کاری دیگه مونده که بروبچ xda در حال رفع این مشکلات هستند، فکر کنم تا یکی دو ماهه دیگه کامل بشه... :8:
تاپیک اصلی در xda:
ولي تو سايت زير نسخه ي كامل و بدون مشكلش اومده . اگه فارسي سازشو دارين بزاين.
اينم لينكش