نقل قول:
سلام اينم كارنامه منه ولي نميدونم چرا اينطوري شد!!!
ميشه يكي به سوالاتم جواب بده؟
1 0 چرا با اينكه فيزيكو از همه درسا بيشتر خوندم ولي كم زدم؟
2 0 چرا تراز اختصاصيام با اينكه درصدام نسبتا از درصداي دوست بالاييمون بيشتره ولي ترازم كمتره؟
Printable View
نقل قول:
سلام اينم كارنامه منه ولي نميدونم چرا اينطوري شد!!!
2 0 چرا تراز اختصاصيام با اينكه درصدام نسبتا از درصداي دوست بالاييمون بيشتره ولي ترازم كمتره؟
سلام دارم خدمت همه کاربران محترم سایت
چند روزی هست که از خدمت مقدس سربازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اومدم و قصدم هم این هست که در کنکور سراسری 90 در رشته تجربی شرکت کنم.
مشکل اساسی من در درس زیست شناسی بوده که از دوره دبیرستان هم با این درس مشکل داشتم.اما همان طور که اطلاع دارید درس زیست شناسی اهمیت زیادی در کنکور سراسری دارد.
هدفم روی درصد بین 55 تا 55 هست.
اما نمیدانم که در این سه ماه باقی مانده تا شروع دوران جمع بندی آیا میتوانم برسم بخوانم که حدود این درصد در درس زیست شناسی برسم؟چگونه؟روی کدام فصل ها بیشتر بخوانم؟
به پیشنهاد دوستی کتاب زیست انتشارات سبز را گرفتم ولی سطح سوالاتش بسیار دشوار است و از عهده من خارج است.
آیا سطح سوالات این کتاب واقعا دشوار است یا سطح من پایین است؟
خیلی متشکرم از این که به این پست نگاهی انداختید و امیدوارم پاسخی به من دهید.
سلام به همگی خوبین؟
فکر کردم دیگه فیلتر سایت باز نشه.منم فیلتر شکن ندارم
من این آزمون نرفتم آخه مدیر بلانسبت احمقمون واسمون آزمون از درسهای پیش 1 گذاشته بود.یه آزمون مزخرف و نااستاندارد منم نرسیدم بخونم.یکم تنبلیم کردم
به نظر شما کارش عاقلانه بود؟
تعداد كمي از سوالاش اسون , بيشتر سوالاش مفهومي ( اكثرا متوسط ) و تعدادي هم تركيبي (سخت) :46:نقل قول:
به پیشنهاد دوستی کتاب زیست انتشارات سبز را گرفتم ولی سطح سوالاتش بسیار دشوار است و از عهده من خارج است.
آیا سطح سوالات این کتاب واقعا دشوار است یا سطح من پایین است؟
50 سوال كنكور هم تقريبا هينجوري تقسيم بندي ميشه :27:
نگران نباش با خوندن درسنامه هاش فول ميشي :5:
پپيشنهاد من اينه كه از پيش1 يا دوم كه درسنامه داره شروع كني كه راه بيفتي:46:
---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:56 PM ----------
اگه ----- شد .ir و .net رو هم امتحان كنيدنقل قول:
فکر کردم دیگه فیلتر سایت باز نشه.منم فیلتر شکن ندارم
نقل قول:
01: فیزیک رو زیاد خوندی ولی به تسلط کافی نرسیدی بنابراین احتمالا به بیشتر سوالات جواب دادی ولی خب اشتباه زیاد داشتی در نتیجه نمره منفی زیاد داشتی و درصدت اومده پایین
02: ربطی به درصد نداره ممکنه تو درسی که درصد تو بالا بوده میانگین هم بالا بوده و در نتیجه تراز تو پایین شده
02:مال منم دقیقا مثله شماست(اگه چند صفحه قبل رو ببینی کارنامه رو گذاشتم) علت پایین بودن تراز اختصاصی فیزیک و ریاضی پایه و گسسته هست.اگه اونارو حداقل 30 میزدی ترازت بالا می رفتنقل قول:
سلام دوستان ببخشید من یه خورده کارناممو دیر گذاشتم یه خورده کار داشتم واسه این دفعه برای اولین بار ترازم بالای 6100 شد اونم به نظر خودم خیلی خوب رفت بالا خدا رو شکر خودمو باور کردم و جواب داد برام دعا کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی من زبانم خیلی ضعیف همچنین عربی ولی ایندفه اینا رو ترکوندم 9کرتونم
چي كاركنم ترازم بالاي 7500بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:46::46::46::46::46: :46::46::46:
سوالت اولت : همیشه مقدار بیشتر خوندن مهم نیست باید ببینی یاد گرفتی یا نهنقل قول:
بعد اگه تست زدی دیدی دیدی تو خونه خراب کردی باید ببینی موقعی که رسیدی به سوالات فیزیک سر جلسه حواست جای دیگه بوده یا نه !
یا شایدم اومدی چون خیلی خوندی روش حساس شدی نمره منفی زدی
البته فیزیک 1 امتحان این دفعه یه 2-3 سوال داشت من کل فیزیک 1 گاج سفید رو تست زدم با جزوه یکی از معلما این 3 تا تست رو نیدیده بودم کلی فحش کاظم دادم این تستا رو که دیدم : دی
سوال 2 :
شما درصدات نسبت یه ایشون بیشتر نیست یه نگاه دیگه بکنین
شما دیفرانسیلت فقط بیشتره و تحلیلی بیشتره
کارنامه هاتون بزار کنارهم
مخصوصا درصدای فیزیک و شیمی و آمار رو یه نگاه کن و ریاضی پایه
ترازشون هم ببین
بعضی موقع یه درس با درصد 70 ترازش میشه 6500 بعضی موقع یه درس دیگه با 50 ترازش میشه 7000
:11:
---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:06 PM ----------
زبانت ضعیفه ؟ شوخی میکنینقل قول:
راستی من زبانم خیلی ضعیف همچنین عربی ولی ایندفه اینا رو ترکوندم 9کرتونم
2 تاش صد زدی که
پس ضعیف نیست خودت نمیخونیشون
هم چیش خوب بود فقط فیزیک پیش رو بهتر میشه زد
موفق باشی
تبریک میگم ؛نقل قول:
سلام دوستان ببخشید من یه خورده کارناممو دیر گذاشتم یه خورده کار داشتم واسه این دفعه برای اولین بار ترازم بالای 6100 شد اونم به نظر خودم خیلی خوب رفت بالا خدا رو شکر خودمو باور کردم و جواب داد برام دعا کنید
پیشرفتت عالی بود ؛
خواستن توانستن است .