سلام به همه.
نقل قول:
بهتره که عبارتی رو که چند جمله ایه u بگیری تا بعد از چند بار مشتق گیری از بین بره. اگه به جای چندجمله ای، سینوس و کسینوس داریم بهتره که اونها رو u بگیریم چون بعد از دو بار مشتقگیری به خودشون میرسیم (البته با یک ضریب منفی) چند تا مثال تو این پست قبلا گذاشته بودم که میتونید استفاده کنید:
=====================کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4570445&postcount=2509
نقل قول:
این چیزی که شما نوشتی باید جوابش بینهایت در بیاد مگه اینکه محدوده ی z مشخص و محدود باشه. هر دو تابعی که ذکر کردین در راستای z از هر دو طرف به سمت بینهایت میرن و در حقیقت به نوعی یک استوانه را در بین خود ایجاد میکنن که در راستای z از هر دو طرف به سمت بینهایت میره. سوال رو مجددا بررسی کنین و دوباره حلش کنین.
==================================
نقل قول:
در یک کلام، خیلی خیلی کوتاه و مختصر باید به عرضتون برسونم که نمیدونم:31:
والا تا حالا این چیزی که گفتی به گوشم نخورده بود.
=================================
نقل قول:
نقل قول:
با سلام کسی نتونس جواب سوال ما رو بده
دوست عزیز! شما به نظرم استاد طرح سوالاتی هستین که جوابش یک صفحه طولانی میشه.:31: فکر کسی رو که میخواد اینا رو حل کنه رو هم بکن.:19:
ضمنا شما لطفی رو که قرار بود در حق من بکنی رو که یادت نرفته؟
نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط tofan_2050
بله شما درست میگین آخه من یک تقسم بر دو کم گذاشتم
این صحیحشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا شما یه لطفی کن و جواب من رو بررسی کن. اون جواب چه غلط باشه و چه درست، بررسی کردنش به تقویت پایه ی شما در انتگرال گیری کمک میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
==============================
موفق باشین.
89/3/22