سلام کسی از مخابراتپیام نور هستش؟ من چند وقته زنگ میزنم و میگن پورت نداریم!
Printable View
سلام کسی از مخابراتپیام نور هستش؟ من چند وقته زنگ میزنم و میگن پورت نداریم!
من که ساعت 1 نتونستم چیزی دان کنمنقل قول:
سرعت 10 کا بود:41:
این مشکل به خاطر شکایت چند شرکت از پارس آنلاین به خاطر سرعت غیر واقعی که داره از اداره تنطیم مقررات ایجاد شده.
همش زير سر اين شاتل نامرده!
تابلوهاي شاتل همه جا هست نوشته 512 ميديم 8 تومن،
اگه محدود كردن خب شاتل رو هم محدود كنن كه ديگه 128 نده با پهناي باند 512،اگه هم زورش زياده خب ما ميايم شاتل مي گيريم!
سوال كردم گفت برست حذف شده اگه 256 بگيري هم برست نداره.
معلومه يه نفر سوسه اومده وگرنه چرا فقط خوزستان؟
بچه هاي شهرهاي بالا اگه ممكنه يك لحظه اكانتتون رو بديد تست بزنيم!
اگه خوب بود خريداريم!
هیچ ربطی به ترافیک شبکه نداره . این سرویس دهنده ها پهنای باند زیادی دارن . یعنی در حدی هست که شبا هم بتونن به همه مشترکا مثل روز سرویس بدن . ولی اگر بخوان این کار رو بکنن به سرورها فشار می یاد و خرجشون بالا می ره . و با این قیمت ها سه صرفشون در نمیاد. محدودیت سرعت شبانه هم کاملا تنظیم شدست و ربطی به ترافیک شبکه نداره (اگرچه خودشون چیز دیگه ای می گن) . ولی خب در هر صورت من از پارس آنلاین راضیم که تو این مملکت بوقی دارم شبی 3gb دانلود می کنم.نقل قول:
دیشب کسی مشکل نداشت؟ من 1-2 حدودا 310 مگ گرفتم بعدش هر 20 ثانیه قطع و وصل میشد! منم خاموش کردم سیستم رو!
آره دیشب سرعت پایین اومده بود که من تماس گرفتم گفتن بعد از 5 درست میشه که درست شد.
و آقای nojanarabi سرویس شما چیه؟
چی بگم والا
قبلا شاتل داشتم 512 که دانلود 55-60 بود به خاطر سرعتش اومدم پارس آنلاین گرفتم 128
الان که اینطوری شده ، موندم برم یه شرکت دیگه یا سرویس رو ارتقا بدم
الان رفیقم 1024 داره 3 ماهه 57800 که با عوارضش میشه 62-63 تومن ( 10 گیگ )
من مخابرات علامه هستم
بله دقیقا همینطوره و همه چیز دست خودشونهنقل قول:
اول شب سرعت عادی بود ولی دم صبح خوب شد و تو هر 20 دقیقه 180 مگابایت میشد دانلود کردنقل قول:
محمد جون ما که نتونستیم بخونیمش ! این کلمه ی برست یعنی چی ؟!! یعنی 256 همون سرعت 150 رو تو روز داره ؟ یا این هم محدود شده هست ؟نقل قول: