دوستان من دیروز یه گالاکسی اس گرفتم ولی کیفیت صدای هندزفری واقعا افتضاح بود(در حالی که هندزفری رو به هر وسیله دیگه می زدم مشکلی نداشت!!) جالا این مشکل توی همه ی گالاکسی اس ها وجود داره یا فقز گوشی من مشکل داره؟؟!!
دوستان من دیروز یه گالاکسی اس گرفتم ولی کیفیت صدای هندزفری واقعا افتضاح بود(در حالی که هندزفری رو به هر وسیله دیگه می زدم مشکلی نداشت!!) جالا این مشکل توی همه ی گالاکسی اس ها وجود داره یا فقز گوشی من مشکل داره؟؟!!
راستی چرا خیر ندیده با فیلم برداری اچ دی نمیاد؟!
این دوربین دووم هم جالبه!! خوشم میاد ازش...تو اسکایپ واقعا به درد میخوره!
سلام:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویدئو:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=GY3LoJnD3rE&feature=player_embedded
کد:http://pocketnow.com/android/flames-live-wallpaper-sets-your-android-home-screen-ablaze
یکی لینک برنامه بارکد رو برا من بذاره تا بتونم اون بالایی رو دانلود کنم
:18::18::18::18:نقل قول:
خداي من مگه ميشه؟؟؟
دست مريزاد داره انصافا اين شركت سامسونگ
هر شركتي از سود اوليه اش نميگزره
راستي خسته نباشي:11:
با درود دوباره به یارانم . اقا این علامت G ول کن قضیه نیست . یک فلش به بالا داره و یک فلش به پایین همش هم از شارژم کم میکنه .چکار کنم ؟ دیگه نمیدونم!!!!!
تو بخش برنامه های اندرویدی گذاشتم براتون لینک مستقیم....جست و جو میکردین پیدا میشد!!نقل قول:
یکی لینک برنامه بارکد رو برا من بذاره تا بتونم اون بالایی رو دانلود کنم
الان دلار چنده؟! این گوشی قیمتش زده شده 550 دلار...یعنی یه چیزی بین 600-700 میاد بیرون اگه اینجوری باشه این کلی خوبه!!!نقل قول:
رفتم زباله دونی موبایلستان رو ریختم بیرون , تیر ماه که این گوشی اومده ایران قیمت پرسیدن, بعد طرف اومده توو جواب گفته " فعلا تازه اومده قیمتش متغیره صبر کنید میاد پایین , فعلا 630 تا 640 نسخه 8 گیگش " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 02:44 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------
منظورم از این گوشی،نکسوس 2 هستش!
---------- Post added at 02:44 PM ---------- Previous post was at 02:44 PM ----------
منظورم از این گوشی،نکسوس 2 هستش!
سلام
ممكنه يكي جواب سوالاي منو بده ؟ ممنون ميشم .
1. رم گوشي من 326 مگابايته . مگه نبايد 512 باشه ؟ مال شما هم انطوريه ؟
2. ميخاستم بدونم چجوري ميتونم صفحه اول گوشي رو تو حالت افقي قرار بدم .
3. من با گوشي قبليم MMS ارسال ميكردم ولي با گلكسي ارسال نميشه . تنظيمات ايرانسل رو هم روش انجام دادم.
لطفا راهنماييم كني
سلام من ميخواستم از جناب mahroo_z1 عزيز تشکر بکنم بابت اطلاعات مفيد و زيبايی که تو اين تاپيک زحمت ميکشن قرار ميدن دست گلشون درد نکنه :11::11::11:
سلام دوستان
میدونم از نظر سخت افزاری فرق چندانی با هم ندارن
اما اگه قرار باشه بین Galaxy S و Nexus S یکی رو انتخاب کنید
اووون یکی کدومه؟ و چرا؟
البته بعید هم نیست
Nexus S هم مثل Nexus one اول تو یه سری کشور خاص پخش بشه
اووونم با تعداد محدود
هنوزم که هنوزه nexus one افت قیمت پیدا نکرده!