خاک بر سر عوامل مجاز فروش مبین نت که هیچ کدومشون مودم ندارن.!! فکر می کنین شنبه برم دفتر مرکزی مبین اونا مودم دارن؟؟ اگه نداشته باشن یه راس می رم ایرانسل 10 تومن هم خودم بیشتر می دم تا بیان وایمکس واسم نصب کنن:13:
Printable View
خاک بر سر عوامل مجاز فروش مبین نت که هیچ کدومشون مودم ندارن.!! فکر می کنین شنبه برم دفتر مرکزی مبین اونا مودم دارن؟؟ اگه نداشته باشن یه راس می رم ایرانسل 10 تومن هم خودم بیشتر می دم تا بیان وایمکس واسم نصب کنن:13:
نقل قول:
مودمتون اگر داخلی باشه 192.168.1.1 رو داخل مرورگر بزنید و وارد بشید و اگر خارجی هستش 192.168.1.10 رو باید بزنید پسورد و یوزر هم admin هستش.
چه طوری اکانتمو اکتیو کنم؟
دوستان یه سوال
یک بنده خدایی یه جا شنیدم که میگفت کسانیکه مبین دارند اگه به هر دلیلی (بخاطر تحریماتی که گرفتارش هستیم مثلا به دلیل استفاده از پیپال) از نی نی ان استفاده کنند تحت پیگرد قانونی قرار میگیرن و ممکنه دچار مشکل بشن (از نظر قانونی باهاشون برخورد بشه)
میخواستم ببینم کسی از دوستانی که وایمکس داره اینجا این مساله رو شنیده ؟
اگه برید یکی از نمایندگی های مبین نت برای ثبت نام، فقط کارت دانشجویی تون رو می گیره یه اسکن می کنه و بهتون بر می گردونه.نقل قول:
تازه من کارتمو اعتبار هم نزده بودم که قبول کرد.
سلام،نقل قول:
قضیه این دمو چیه؟ من قراره فردا پس فردا مودمم رو بگیرم، می خواستم بدونم این که گفتی یعنی چه؟!
(سرویس 512)
سلام.
ببین اینجا یعنی کزمان اول فقط پول مودمو + 4 درصد رو میگیرن
بعد مودمو میاد نصب میکنه
که در اینجا میتونی 128 کیلو دانلود کنی.البته یه جورایی با سرعت اختصاصی.برای من حدود 280 کیلو.داشت پرواز میکرد.بعدش که تموم شد باید هزینه دوره رو دقیق به حساب بریزی (1 ریال هم کم نباشه) بعد در روز دو بار مبین از بانک آمار میگیره
یکی 9 صبح یکی 12.5 ظهر
بعد وصلش میکنه که سرعتش حدوده 62 هست.یعنی اینجا دیگه شر میشه.
دمو یه جورایی معرفی هست.فقط همین.شاید گاهی خوابش رو هم ببینی.البته بیشتر شبا:46:
راستی میدونی که آیا مهر شهر کرج هم وایمکس سیگنال داره یا نه؟
نزدیکای کاخ شمس؟
یکی از دوستام اونجاست
نقل قول:
ممنون . سرعت دانلود 512 حدودا چقدره ؟
:40:
سرعتی که تو تعرفه ها می بینید به کیلو بیت هست که اگر سرعت دانلود (یا همون سرعت واقعی) رو بخواهید باید تقسیم بر 8 کنید، که سرعت به کیلو بایت رو بدست می آورید.نقل قول:
سرعت دانلود سرویس 512 kbps می شه 64 kBbs.