مطمئنید؟نقل قول:
یعنی الان برای من هم که سرویسم ماله یک سال پیشه ساعات رایگان شبانه اش از یک شروع میشه؟
Printable View
مطمئنید؟نقل قول:
یعنی الان برای من هم که سرویسم ماله یک سال پیشه ساعات رایگان شبانه اش از یک شروع میشه؟
آره بهار جان دیگه فرقی بین سرویس های قدیم و جدید نیست ، همشون الان تحت Partak CRM هستند ، اینجا هم آقای قضاتی این جریان رو نوشته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو تا از نصابهای 2020 هم دوستام هستند و ازشون این رو سوال کردم و مضاف بر این خودم هم تست کردم دقیقن ساعت یک رایگان میشه.نقل قول:
کاربران محترم توجه فرمایید ساعات ترافیک رایگان اینترنت شرکت مخابرات از ساعت 1 شب الی 7 صبح می باشد.قضاتی
پنلتون رو از همین partak میبینید دیگه ؟ اول از طریق همین پنل تست بزنید مثلن صد مگ دانلود کنید و توی ریزکارکرد نگاه کنید ببینید درست
کار میکنه.
یادش بخیر 2 سال پیش شبی نبود که من دانلود شبانه نداشته باشم . ( دوران جاهلیت ) . یک ربع به یک لینک هارو تنظیم میکردم سر ساعت یک شروع میکرد تا هفت . بگذریم امشب تست میکنم ببینم برا ماها هم 1 تا 7 شده یا نه .
Sent from my HTC One using Tapatalk
نقل قول:
اره زنگ زدم 2020 اونام تایید کردن. چند وقت اینطوری شده؟
حیف دیگه چیزی برای دانلود ندارم! (1 ترا هارد پر از فیلم و سریال که وقت دیدنشون رو هم ندارم!) هرچند وقت یه بار فضا کم میارم مجبور میشم بزنم یه سریشون رو shift+Del کنم. همین چندروز پیش زدم 70 گیگ مستند بیگانگان باستانی رو پروندم. اخه کدوم دختری میشینیه اینارو نگاه می کنه که من دومیش باشم:n13:موندم اصلآ چرا دانلودش کرده بودم! به قول aali361 دوران جاهلیت بود عطش دانلود داشتیم Hunger Download:n19:
حداقل یک ماه میشــه. چون یک ماه پیش که من سرویسم رو درخواست می دادم (که همین سه چهار روز پیش وصل شد!!) دیدم یـک تا هفت زده.
بعد یه چیز دیگه ، بــرای ثبت نام اینترنت اصلن از سامانه ی تلفنی 2020 استفاده نکنید. میدونید که یه بخش داره برای ثبت نام اینترنت و کاملن گویا
هستش که ازتون می پرسه چه سرویسی میخواین مثلن شما می زنید 512 و بعدش شماره ملیتون رو میگیره و شماره تلفنتون. این سامانه کاملن
سرکاری و الکیه. برای ثبت نام اینترنت تنها راهش اینه که بری همون مخابرات و بعد از درخواست هم روزی 200 بار بهشون زنگ بزنی تا شاید بعداز
25 روز سرویست رو راه اندازی کنن!! :n02:
حیفه پاکشون نکن - هارد اضافه کن خواهشانقل قول:
سلام به همه
من وقتی در طول روز و ماقبل ساعتی که مخابرات اعلام کرده (اشب تا 7صبح که رایگانه) دانلود میکنم سرعت دانلودم معمولا بین 230 تا 210 هستش اما وقتی از ساعت یک شب به بعد دانلود میکنم سرعت دانلودم خیلی خیلی کم میشه میاد تو 50 اشکال از چیه؟؟ راهنمایی لطفا؟؟
کار درستی بچه های مخابرات
شما روز سرعتت بالاست تا حجمت مصرف بشه و دوباره مجبور بشی حجم بخری
شب هم شما سرعتت پایینه تا نتونی زیاد دانلود کنی و فایل ها رو مجبور بشی همون صبح با حجم پولی دانلود کنی
البته یه دلیلش شاید این باشه که شب اکثرا دانلود میکنند و باعث کاهش سرعت میشن
دوستان در حال حاضر راحی نیست که بشه قبض تلفن رو غیر حضوری پرداخت کرد ؟
دزدیه مخابرت هست والبته همه این سرویس دهنده ها همینطورین کم فروش و دزدنقل قول:
این قضیه ربطی به اینکه میگن شب یوزها زیاد دانلود میذارن سرعت میاد پایین نداره بلکه اینها خودشون از قصد سرعت ساعت های رایگان رو محدود میکنن که دلیلش رو بالا دوستمون گفت و البته راه هایی هم برای دور زدنش هست که سرعت دانلود توی ساعات رایگان مثله ساعت های دیگه باشه.