نه گلمنقل قول:
وقتی بهش نور میدیو بعد پردازش میکنی اون سایه ها رو به صورت فایل تکسچری که نشونت دادم ( لایت مپ ) میسازه و میندازه روی مدل
تا وقتی که تنظیمات نورو دستکاری نکردی این تکسچر حفظ میشه
اگه تنظیماتو عوض کنی باید از نو پردازش کنی
Printable View
نه گلمنقل قول:
وقتی بهش نور میدیو بعد پردازش میکنی اون سایه ها رو به صورت فایل تکسچری که نشونت دادم ( لایت مپ ) میسازه و میندازه روی مدل
تا وقتی که تنظیمات نورو دستکاری نکردی این تکسچر حفظ میشه
اگه تنظیماتو عوض کنی باید از نو پردازش کنی
نميشه uv هارو براي متريال عوض كرد مثلا يه شيدري بدي كه يووي يك رو كاري نداشته باشه يوويه سه و چهار رو شيد كنه
هادی من فکر کنم شما تو نور پردازی انریل مشکل داری ؟! برا من وقتی بیلد میکنم خیلی کیفیتش بهتره !
میشهنقل قول:
میشه بگی مترالم با uv یک یا دو یا هر چندتا ست بشه
اما نمیشه گفت یکی از متریال ها با یک و یکی دیگه با دو بشه !
حد اقل من فکر کنم نمیشه :(
حاضرم این مدلو آپلود کنم تا شمام تست کنیدنقل قول:
هرچقدرم بهتر نور پردازی شه بازم به رندر منتال ری مکس که نمیرسه !
لایت مپ توی خیلی از بازی های بزرگ استفاده شده
اینجام باید یه راهی باشه
هادی آپلودکن ( پکیج انریل رو آپ کنیا ) من یه تست بگیرم . اگه این جور کیفیتاش متفاوت باشه که یادگیری این جور لایت مپ ها توی مکس برا من واجب میشه .
اگه زیاد کش دار نیست من جوابت رو میدم . اخه شاید نتونم بیام توی نت اونوقت شرمندت میشم . هرچی سوال دای تا اخر امروز بپرس این شامل بقیه هم میشه چون یه مدت نمیام .نقل قول:
فکر کنم فهمیدم شما منظورت چیه . داکیومنت خارجی می خوای یا خودم برات بگم ؟
خوب حسن جان خودت بگو دیگه .نقل قول:
بحث لایت مپ به نظر جالب میاد اما من چیز زیادی از نوز پردازی نمیدونم.
شرمنده
یه سوالی داشتم.
فرض کنید یه مدل تو مکس ساختیم و آوریمش تو UDK و حالا یخوایم براش تکسچر و متریال بسازیم!
چطوری باید ابعاد مدل رو با ابعاد تکسچر و متریال هماهنگ کنیم.
مثلا فرض کنید یه لامپ که به صورت تقریبا کروی هستش رو مدل کردیم! نصفش از جنس شییه و نصفش آهنیه!
تو خود UDK هم از این لامپ ها هست!
میخوام بدونم چطوری باید براش تکسچر درست کنیم؟
سلام
ببخشید اومدم وسط بحثتون
یه سوال داشتم(البته بیشتر یه درخواسته)
الان اولین کدهای بخش state رو کامپایل کردم ولی این اخطارها رو میده:
G:\UDK\Development\Src\MasteringUnrealScript\Class es\MU_StateTrigger.uc(21) : Warning, ObjectProperty Engine.StaticMeshComponent:StaticMesh: unresolved reference to 'StaticMesh'LT_Deco.SM.Mesh.S_LT_Deco_SM_PodiumSco rpion''
G:\UDK\Development\Src\MasteringUnrealScript\Class es\MU_StateTrigger.uc(21) : Warning, Invalid property value in defaults: StaticMesh=StaticMesh'LT_Deco.SM.Mesh.S_LT_Deco_SM _PodiumScorpion'
G:\UDK\Development\Src\MasteringUnrealScript\Class es\MU_StateTrigger.uc(33) : Warning, ObjectProperty Engine.StaticMeshComponent:StaticMesh: unresolved reference to 'StaticMesh'LT_Deco.SM.Mesh.S_LT_Walls_SM_FlexRing ''
G:\UDK\Development\Src\MasteringUnrealScript\Class es\MU_StateTrigger.uc(33) : Warning, Invalid property value in defaults: StaticMesh=StaticMesh'LT_Deco.SM.Mesh.S_LT_Walls_S M_FlexRing'
G:\UDK\Development\Src\MasteringUnrealScript\Class es\MU_StateTrigger.uc(45) : Warning, ObjectProperty Engine.StaticMeshComponent:StaticMesh: unresolved reference to 'StaticMesh'LT_Light.SM.Mesh.S_LT_Light_SM_LightCo ne01''
G:\UDK\Development\Src\MasteringUnrealScript\Class es\MU_StateTrigger.uc(45) : Warning, Invalid property value in defaults: StaticMesh=StaticMesh'LT_Light.SM.Mesh.S_LT_Light_ SM_LightCone01'
فکر کنم یه مدلهایی رو می خواد که ندارمشون.توی پکیج خود آموزش هم نبود.کسی مدلهای مربوط رو داره؟
راستی مشکل قبلی هم خدا رو شکر حل شد.مشکل از معرفی ماهی بود
اگه یو دی کی داشتم وضعیت فرق میکرد و قشنگ بهت میگفتم
نگاه کن منظورت اینه ؟
خب نگاه کن ابتدا طبق تصویر زیر عمل کن .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا اینجوری
ذخیره
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
ایمپورت توی مکس
------------------------------------------------------------------------------------------
تنظیمات:
---------------------------------------------------------
ادیت :
-------------------------------------------------------------------------
اکسپورت
----------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------
ایمپورت به UDK
اینم یه راهنمای کاملا تصویری :31:
---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------
اگه تونستم شب جوابت رو میدم .نقل قول:
اقا هیچکس دیکه ای نیست اسکریپت جواب بده؟