ایول دمش گرم:27:.یعنی این دومین استاریه که خریدی؟:10:نقل قول:
Printable View
ایول دمش گرم:27:.یعنی این دومین استاریه که خریدی؟:10:نقل قول:
استار tv::: در خواست قیمت با گارانتی و بدون گارانتی و کیفیت تلویزیون در استار tv,
و همچنین چه فرقی با استار معمولی داره
آره. آخه باورت نمیشه. 1 ماه نشده بود خریده بودمش! دیگه قرار گذاشتم این تا خراب نشده عوضش نکنم!! که خود به خود رفت.
ولی بختش به دنیا نبود.
اول کیفش گم شد بعد هندفریش خراب شد بد خودش رو دزدیدن.
باورت نمیشه چقدر دوستش داشتم. دقیقا رفتم باز همون رنگشو گرفتم.
نقره ایش رو!!! پسر خالم که میگفت دیوووووووووونه ای!!!:18::31:
دوست عزیز10 صفحه آخر همین تاپیک رو بخونی به جواب سوالات میرسی . یکم به خودت زحمت بدی خوبه چون اطلاعات بیشتری پیدا می کنی-زیاد سخت نیست کلا 30 دقیقه وقتت رو میگیره.مخصوصا 5 صفحه آخر(صفحات 277 تا 286)نقل قول:
ققیمت TV الان حدود 170-180 با گارانتی پارس مایکروتل:46:
و قیمت اساتر معمولی با گارانتی پارس مایکروتل 145-150 :46:
ایول بابا دمت گرمنقل قول:
میلاد تو دیوونه نیستی یه دونه ای:31::10::7:
عزیزان تاپیک استار تی وی هم افتتاح شده از عزیزان خواهش میکنم سوال یا بحثی در مورد این مدل گوشی دارند اونجا بازگو کنند اینجا مخصوص استار معمولیه
بچه ها راستی چرا کوکی از استار ارزون تر شده با گارانتی اصلی 121000تومان شده انگار با این کارش میخواد از استار فروششو بیشتر کنه و بزنه جلو!
البته 5230 قابلیت WiFi داره که 5233 این قابلیت رو ندارهنقل قول:
عزیزان یه مشکل
چرا وقتی از عکس یا آهنگی توی استار استفاده میشه مثلا آهنگی که میزاری رو زنگ بعد تو فایلهای من اون آهنگ 2 تا میشه
نمیشه جلوی اینکارو گرفت؟
چون يه دونه از اون فايل کپي ميشه توي حافظه داخلي گوشي.نقل قول:
بهتره که شما هر چيزي رو که ميخواي واسه کاستومايز گوشيت استفاده کني از رم کات کني توي حافظه داخليت تا دو تا نشه.
گوشیمو دزدیدن
واقعا خیلی ناراحت شدم هر چیم توش داشتم رفت+ فلشم که تو اون کیف نازنین بود
ولی فکر کنم mobile tracker رو خاموش کرده بودم چون هربار سیمکارت ایرانسلمو مینداختم sms میفرستاد
ولی دیگه فکر نمیکنم استار بخرم