کسی نمی تونه کمک کنه؟؟نقل قول:
سون بیلد 7600 ، 32 بیتی هم هست
Printable View
کسی نمی تونه کمک کنه؟؟نقل قول:
سون بیلد 7600 ، 32 بیتی هم هست
سلام خداوکیلی جبران میکنم محبتت رو:10::10::11::11:نقل قول:
اینم عکس کل اطلاعاتی که فرمودید بیارم خدمتتون :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خواهش ميكنم دوست عزيز:10:
همانطور كه مشاهده ميكنيد رم شما به طور كامل توسط سيستم شناسايي شده پس از اين نظر مشكلي نداريد
نسخه ويندوز شما هم ورژن 7600 هستش و نسخه فاينال محسوب ميشه .. (به 6.1 دقت نكرده بودم )
ميرسيم سراغ نكته بعدي كه احتمالا مشكل شما از اينجا نشات ميگيره (البته به احتماله زياد نه اينكه حتما باشه )
به عبارت a در جلوي ورژن كاسپرسكاي دقت كنيد .. احتمالا اين عبارت به معني آلفا يا نسخه آزمايشي هستش بنابراين نسخه هاي آزمايشي هيچ موقع گزينه هاي خوبي نيستند ( براي من نوشته نشده جلوش a) .. اگر به سايت رسمي كاسپرسكاي بريد متوجه ميشيد كه چنين نسخه هايي از اعتبار برخوردار نيستند و اگر سرچ كنيد در اين سايت به هيچ وجه شناسايي نميشند ..
به اين صفحه بريد :
در اولين سطر نوشته شدهکد:http://www.kaspersky.com/kis_latest_versions
Please Note! Only versions 9.0.0.736 (Critical Fix 2) and higher are compatible with Windows 7
همانطور كه ميبينيد سازندگان اين آنتي ويروس تذكر دادند كه حتما بايد اين نسخه فاينال ترميم شده بر روي سيستم نصب شده باشه يا نسخه بالاتر تا اينكه در اين ويندوز مشكلي نداشته باشيد
بنابراين اگر اينترنت پر سرعت داريد ضرر نداره آخرين تلاشتون رو براي پيدا كردن مشكلتون انجام داده تا خيالتون همه جوره جمع بشه
.. آنتي ويروس خود رو به طور كامل پاك كنيد ..فايروال ويندوزتون رو فعال كنيد (براي امنيت سيستم در هنگامي كه آنتي ويروس بر روي سيستم نداريد )
اين ورژن اينترنت سكوريتي كاسپرسكاي كه تمام تعميرات براي ويندوز سون رو در نظر گرفته رو دانلود كنيد .. (بنده از همين نسخه استفاده ميكنم)
توصيه ميشه حتما از نسخه اينترنت سكوريتي استفاده كنيد نه آنتي ويروس خالي يعني همين لينك پايين
سپس براي 30 روز اكتيويت مجاني كنيدکد:http://www.kaspersky.com/kis_latest_versions?downlink=206911255
سيستم رو توسط آنتي ويروس به طور كامل ويروس يابي كنيد بعدش ريست كرده ببينيد باز هم مشكل داريد يا خير
.....
اميدوارم مشكلتون حل بشه .. وگرنه ديگه كمكي از دست من بر نمياد جز اينكه بگم ويندوزتون رو دوباره نصب كنيد ..نتيجه كار رو اينجا بگيد :11:
سلام.من با sleep ویندوز 7 مشکل دارم.مشکلم اینه که اصلا sleep نمیشه و صفحه login میاد!
کسی می دونه دلیلش چیه؟
سیستم من:
mb:asus p5q pro
cpu:e8400
ram:2 1066 geil
hard 500 samsung
vga:4850 ati
بله دوست عزيز نسخه 32 وجود داره :11: سيستمتون اگه 64 بيت باشه بايد نسخه 64 رو نصب كنيدنقل قول:
اين فروم تخصصيه ويندوز سون هستش
در اينجا كاربران زيادي مثل شما همين مشكل رو داشتند ببينيد ميتونيد اينجا مشكلتون رو حل كنيد
کد:http://www.sevenforums.com/software/1156-adobe-photoshop-cs-4-a.html
سلام دوستان.
سرعت ویندوز 7 از xp خیلی بیشتر واین بسیار محسوس است
اگر سختافزار خوبی داشته باشید و حداقل 2 گیگ رم .
من از اساتید دو سوال دارم یکیش در باره بوت لودر است
من از کرک Windows 7 Loader eXtreme Edition 3 (SAFE) 3.118
استفاده میکنم که یک بوت لودر میسازه و ویندوز رو اکتیو میکنه
بخوبی تمام اپدیتها هم دانلود میشن و کار می کنن .
ولی من در صفحه بوت علاوه بر xp , ویندوز7 یک بوت لودر دیگه
هم هست میخوام اون جایگزین ویندوز7 بشه.
اما مشکل اساسی دیگم درباره فونتها است فونتهای فارسی
به راحتی تایپ میشند ولی درtxt به محض ذخیره و باز کردن
به شکل ؟ در میایند هر چی فونت داشتم ریختم داخل پوشه
فونت ولی بازم بی اثر بود ریست هم کردم.
لطفا راهنمایی کنید.
نسخه 6.1 build 7600 آخرین نسخه ستنقل قول:
تمام نسخه های مورد مصرف در داخل تا به این لحظه هر چی که من دیدم همین ورژن بوده
چطور شما میگی این ورژن ورژن 22 اکتبر نیست و از اون پایین تره
این موضوع صحت نداره
اين مشكل براي من هم وجود داره اما چون من هيچ موقع از اين گزينه استفاده نميكنم پيگيري نكردم و.. تا اونجايي كه ميدونم اين موضوع به تنظيمات بايوس مربوط ميشهنقل قول:
در فروم تخصصي ويندوز سون اين موضوع مطرح شده كاربران اين راه حلها رو پيشنهاد دادند
يه ذره انگليسيتون بايد خوب باشه
Turn off hibernate mode to solve windows 7 sleep mode issue
Control panel-->Power options-->change when computer sleep--> advanced power settings and set the following options
+Sleep
Allow hybrid Sleep > Turn off
Allow wake timers > turn on/turn off try both settings
+USB
USB selective suspend > Turn on
:11:
نقل قول:
در مورد مشكل اول اطلاعي ندارم و نميتونم كمكي كنم
اما مشكل دومتون پيشنهاد ميكنم از نرم افزار Farsi keyboard , Fonts Vista_Win7 استفاده كنيد
Ultimate RTM - راست ميگيد من اصلا به 6.1 كه نوشته شده دقت نكردم فكر كردم نسخه rtm رو ذكر نشده با فاينال برعكس گرفتم ديگه به الباقيش دقت نكردمنقل قول:
شما ببخشيد اشتباه من رو