من دیشب با سرویس 512 ارم نت دانلود کردم. تو 5ساعت 800 مگابایت گرفت. یعنی تقریبا با سرعت 45.
Printable View
من دیشب با سرویس 512 ارم نت دانلود کردم. تو 5ساعت 800 مگابایت گرفت. یعنی تقریبا با سرعت 45.
نقل قول:نقل قول:قرار داد من 128 هست ولی کلا خط رو 2 مگ میبندن-سرعت دان روز تا 300 هم میرسه.نقل قول:
شب ها هم اوایل رو 50 بود الان 65 تا 70 متغییره .هر شب تقریبا 1.1 گیگ دان دارم بجز دو شب که قطع بود
الان تقریبا 1 ماه و نیمه دارم از این سرویس استفاده میکنم
خیلی ممنوننقل قول:
ولی چیزی که جالبه اینه که سرعت شبانه خط 128 شما از شبانه saurron با سرعت 512 بهتره و در بدترین حالت باهم مساوی می شن. حالاسیاست ارم نت کدومه ؟ شما خوش شانسی یا اون دوستمون سرعتش کمتر از حد لازم هست.
یه سوال دیگه این اشتراک شما قیمتش و محدودیت حجمش چقدر هست ؟
راستی کدوم منطقه مخابراتی هستید؟
نقل قول:بله عجیبه. شاید دیشب سرعت پایین بوده. امشب هم تست کنم ببینم چی میشه.نقل قول:
SIMPATICO4949 شما دیشب سرعتتون مثل همیشه بود؟
من از معالی اباد هستم.
:13:
یکی از بچه ها هست تو همین فروم اون 2 مگ گرفته بود و سرعت شبانه اش 180 بود.حالا چرا این دوستمون سرعت شبانه اش کمه نمیدونمنقل قول:
من توی نمایشگاه سرویس گرفتم ویژه نمایشگاه بود : 4 ماهه 8 گیگ میدادن 30 تومن و هزینه راه اندازی هم نمیگرفتن
مرکز سلمان هم هستم
---------- Post added at 12:10 PM ---------- Previous post was at 12:09 PM ----------
آره سرعت من مثل هر شب بود 1.1گیگ گرفتم من مرکز سلمان هستم شاید به خاطر این هم باشهنقل قول:
سلام
من یه سوالی داشتم الان حدود 3 هفته هست که تقاضا کردم پارس آنلاین خطمو جمع کنه تا برم یه شرکت دیگه و هر هفته هم به نمایندگی زنگ می زنم و دفعه آخر هم حسابی داد و بیداد راه انداختم ولی انگار نه انگار و هر روز پشت گوش می اندارن ، انگار گروگان گرفته خطمو ، حالا می خواستم ببینم جایی هست که بشه اعتراض کرد مثلا برم مرکز مخابراتی و ازشون شکایت کنم یا اینکه راهی نیست جز پیله کردن به خودشون؟ من از همون نمایندگی که گرفتم دارم اقدام می کنم برم دفتر اصلی بهتر نیست؟
فکر کنم ماتریکس مثل صبانت محدودیت مک آدرس گذاشته
ازز دیروز تا حالا با کامپیوتر کانکت میشم ولی با لپ تاپ کانکت نمیشه ولی وقتی مک آدرس لپ تاپ رو میکنم مثل کامپیوتر به راحتی کانکت میشه
دوستانی که ماتریکس دارن مک آدرسشون رو عوض کنن ببینن میتونن کانکت بشن ؟
شما برو خود مركز مخابراتي توننقل قول:
اونجا پيگيري كن
به هر حال شما مالك خط هستي
اونجا بري راهنمايي مي كنند
نهايت برو پيش رئيس مركز يا بازرسي و اينها .....
من همین مشکل رو با صبانت داشتم.نقل قول:
یه سر برو مخابرات مرکزی سر ولیعصر قسمت امور دیتا,یه نامه می نویسی سه سوته واست درستش می کنن.
من که مشکلی ندارم با لپ تاپ هم وصل میشم و هم با مودم.:20:نقل قول: