[QUOTE=RED-LINE;5795395]خریدیمش..
هنوز وقت نکردم باهاش زیاد کار کنم.
HP Pavilion dv6-3150ee
[QUOTE/]
سلام،
مباركه. چند گرفتي؟
بابت عكسا هم ممنون...
راستي، بعدا اگه وقت كردي يه چند خطي راجع بهش بنويس.
Printable View
[QUOTE=RED-LINE;5795395]خریدیمش..
هنوز وقت نکردم باهاش زیاد کار کنم.
HP Pavilion dv6-3150ee
[QUOTE/]
سلام،
مباركه. چند گرفتي؟
بابت عكسا هم ممنون...
راستي، بعدا اگه وقت كردي يه چند خطي راجع بهش بنويس.
[QUOTE=anon85;5795655]مرسی.نقل قول:
1/240با 2سال گارانتی و 1سال بیمه و کیف موس اورجیتال،کیف و موس رو نگرفتم راستش کیفش خوب بود یه مدل تارگوس بود ولی گفتند هفته بعد مدل های دیگه میرسه صبر میکنم یکی از اونارو بردارم.
چشم حتما فعلا وقت نکردم ریکاوری بگیرم ازش..
حرف شما درست بود،تو بازار 1070هم موجود بود بدون گارانتی ولی اصلا خوشم نمیاد یک میلیون و خورده ای پول بدم جنس ریفیر شده استفاده کنم.
بدنه فوقالعاده قشنگی داره تو عکس زیاد معلوم نمیشه ولی از نزدیک معولمه.
زاویه دید ال سی دیش یکم محدوده و صدای اسپیکرش زیاد بلند نیست ولی برای مصرف معمولی راضی کنندست.
تا برسم چند تا بازی هم روش بریزم ببینم چه میکنه...
[QUOTE=RED-LINE;5795948]1+نقل قول:
تایید میشه
آقا بهترین لپ تاپ HP تو رنج 750 تا 800 چی هست الان ؟؟؟؟ با چه کانفیگی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون :11:
خوب فرصت شد کمی با این کوچولو کار کنم..
کیفیت ساخت بدنه بالائی داره,ظاهرش زیبا و شیکه با قیمتش متناسبه..
کیفیت ال سی دی فقط از روبرو خوبه,در حالتی که نور ال سی دی رو زیاد میکنید کیفیتش هم مقدار قابل توجهی زیاد میشه ولی بازم از بعضی از زوایا رو مخه!از لحاظ کیفیت میشه نمره قبولی به ال سی دیش داد...
اسپیکر های ساخت ALTECاگر چه صدای زیاد بلندی ندارن ولی بلندی صدا رو فدای کیفیت نکردن و کاملا صدای شفاف و قشنگی رو ارائه میدن..اسپیکر هاش دالبی هستند..
از نظر سرعت هم خوبه,وقتی چند تا برنامه رو باهم باز میکنی سرعتش پائین نمیاد.
و بحث شیرین داغ کردن!کامپیوتر خونگی من با 4تا فن 12 سانتی و فن سی پی یو که خودش نیم کیلوئی وزن داره(!) بعضی وقتا دمای سی پی یوش تا 80درجه هم میره!
اونوقت از یک لپتاپ 2.5 کیلوئی با سی پی یوi5و گرافیک5650 انتظار دارید داغ نکنه؟!
داغ کردنش به نظر من اصلا چیز غیر عادی ای نیست کما اینکه زیادم داغ نمیکنه باید با نرم افزار دماش رو اندازه بگیرم..
گرافیک و توانائی گیمینگ:من رو سیستم خودم کارت 5850 دارم که مقایسه این دوتا جالب از آب در میاد..
تو بازیDIRT2 این کوچولو خوب عمل میکنه ولی رندر کردن دود و گرد و غبارش به برادر بزرگش 5850نمیرسه,گاهی اوقات هم خنگ بازی در میاره تو بازی و در کل نرم و روون هست...
تو بازی GTA EFLCنمیدونم چرا اینجوری میکرد!اونطور که من فهمیدم این لپتاپ دوتا کارت گرافیک داره,یکیش در مواقع عادی مورد استفاده قرار میگیره و یکیش هم موقع بازی کردن!
تو جی تی ای با اینکه تمام تنظیمات رو VERY HIGHبود ولی اصلا خوب نبود!من فکر میکنم گرافیک اصلیش رو بکار نگرفته بود وگرنه امکان نداشت اون شکلی اجرا کنه بازی رو!
صفحه کلید:صفحه کلیدش نرم و راحته و برای تایپ بسیار مناسبه,فاصله دکمه ها خیلی عالیه,فقط اگر کیبوردش بکلایت هم داشت خیلی خوب میشد تو شب:31::31:و تاریکی...
تاچ پد:نمیدونم چرا ولی با این همه پیشرفت تکنولوژی هنوزم که هنوزه این موس خود لپتاپ اصلا مناسب نیست.
کارکردن باهاش راحته ولی اول و آخرش سرعت کار رو میاره پائین,مولتی تاچش هم خوب چیزی بید..
فینگر پرینت:امکانات جالب و باحالی داره,مثلا تو فایر فاکس میتونید یک سایت رو با فینگر پرینت لاک کنید که برای بعضیا:31:مثل من کاربرد زیاد داره.
وایرلسش مثل هلو میمونه فاصله روشن شدن و کانکت شدن طوری که بشیه وبگردی کرد 3ثانیه هست.
فعلا همین.
با توجه به صحبت های شما 3150 لپ تاپ قوی نیست
به نظر میرسه سی پی یو رندر گیری خوبی نداره
فقط تو جی تی ای اونجوری بود نمیشه قضاوت کرد.
اونطور که فهمیدم مثل اینکه فقط تو اون جی تی ای لعنتی مشکل داره!اونم فکر کنم چون پورت شده از کنسول هست و بازی مخصوص پی سی نیست اینطوری میکنه..
امروز یک ساعت و نیم مداوم باهاش DIRT2بازی میکردم یکذره افت فریم هم نداشت!خدائیش مونده بودم!
مافیا2رو هم باهاش اجرا میکنم فکر نکنم کم بیاره باید راحت اجرا کنه.
ال سی دیش از روبرو واقعاااا با کیفیته!وقتی نور صفحه رو زیاد میکنید زاویه دیدش هم زیاد میشه یکم کیفیتش میاد پائین.
فینگر پرینتش واقعاا توپه،هم سریع عمل میکنه هم میشه باهاش برنامه های محختلف رو لاک کرد..
برای مثال من یاهو مسنجر رو با اثر انگشت خودم تطبیق دادم در حالت عادی که یاهو معمولی هست وقتی انگشتم رو میکشم خودش یوزر و پسورد منو وارد میکنه و ....
آهان تو سایت اچ پی هم چک کردم تا اواخر سال 2011گارانتی جهانی داشت.
BE RIGHT BACK
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟نقل قول:
سلام
مشکل سوختن چیپ اچ پی چیه؟
برای چی میسوزن برای گرمای زیاد یا کیفیت ساخت بد وایا حقیقت داره؟
دوستان نظرتون راجع به 3174 چیه؟؟؟؟